Mår illa ..



Jag känner mig typ bakfull idag. Mår lite sådär konstigt spy-illa och helt seg i huvudet. Funderar på ifall det var något av det vi åt igår. I början av sommaren köpte vi på oss en massa vitlöksdressingar - hamburgerdressingar till sommarens grillkvällar och dom har min vän förvarat hemma hos sig. Hur länge håller sånt i kylen, är min tanke just nu? Jaja, det går nog över tills jag gifter mig. Har legat i skuggan och läst min bok nu. Ett par dagar till och jag kan åka och köpa ny pocket. Ikväll ska jag ut till ön. Där min kusin har sitt föräldrarhem. Ska hänga lite och jag ska även föreslå ett dopp i det blå.. om han hinner. Han ska utomlands imorgon med en massa folk så han skulle packa hela kvällen. So long

Videokamera



Fick prova kusinens filmkamera igår. Riktigt najs och jag hade sjukt kul när jag filmade och zoomade in allas intima kroppsdelar. Ibland är jag så rolig! Blev riktigt sugen på att köpa mig en likadan filmkamera som han. Det är såklart inte den på bilden men jag skulle däremot vilja ha en sån. Hihi. Tycker dock inte att den ser bra ut. Någon som vet? Det lutar åt en likadan som kusinen har. Han har beställt den från New York och den gick på bara 2500 kr MED frakten. Här hemma kostar den typ det dubbla. Är riktigt sugen på att slå till eftersom jag får en massa pengar i augusti/september. 2500 är ju ingenting för en riktigt bra filmkamera!

Onsdag

Gud vad roligt det var igår kväll. Kusin J + hans kompis K kom hem till mig och sen tog vi den gamla kärran till affären och handlade hur mycket mat som helst. Såg ut som det var en hel skolklass som skulle ut och grilla. Åkte till den bästa beachen i byn med den finaste botten och inväntade min kortvuxna kompis + rosa-vippiga-kjol-kompisen.

Tog ett tag innan vi fick igång grillarna (läs: typ 1,5 timme). Grillade, latjade och efter middagen skulle vi bada. Det roliga är att den kortvuxna människan inte hann byta om förrän Kusin J slängde i henne i vattnet med kläderna på.. det som är ännu roligare är att han snubblade och ramlade också. haha

Var riktigt mörkt när vi hade badat klart och kallt. Bytte om och körde hem till den kortvuxna personen och spelade sällskapsspel på hennes altan hela natten. Kul för henne att hon skulle upp och jobba klockan sex. En av de roligaste kvällarna på hela sommaren. Summer-feelings och mycket skratt. Höll på att kissa ner mig flera gånger.


Grill-jävlar.


I väntan på mat..


Wohoo, äntligen eld


wohoo, äntligen mat


Nybadade?


Nybadad?


Altan-mys


Massage.

Tisdag

Har legat på stranden hela dagen. Hääärligt! Roligt när det är varmt i vattnet så t.o.m badkruke-Mingla vågar ta sig några simtag. Nu ska jag slappa lite framför datorn och sen fixa iordning mig. Klockan åtta ikväll ska jag möta upp lite tjejkompisar, en kusin som är hemma på semester från Stockholm och hans kompis och sen ska vi grilla och kanske bada. Jag tror dock att jag har badat klart för idag men man vet aldrig. hihi


Strand



Har precis kommit hem från beachen. Fatta vad varmt det var i vattnet. Då ska vi i denna text poängtera att jag är världens mesigaste badkruka men idag, i skrivandets stund kan jag lägga handen på hjärtat och säga att det var v a r m t i vattnet. Skithärligt. Vi simmade, lekte, busade, skvätte på varandra och tävlade om vem som kan vara längst under vattnet. Skitroligt.

Något som inte är så roligt är att jag förmodligen inte kommer uppdatera mer i bloggen ikväll. Vad ska ni göra imorgon förresten? Är det fint väder så ska vi nog till beachen eller/och åka och hälsa på min farbror + fru som har köpt sommarstuga här. Mys

Måndag

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva så därför sitter jag här och funderar varför jag ens öppnar det lilla laptop-locket och logga in på blogg.se. Men men, det är sånt man får tåla ibland. Onödiga, ointressanta och tråkiga inlägg. Men det är klart, detta är ju egentligen världens bästa blogg så alla inlägg är ju ändå lite innehållsrika.

Jag kan ju t.ex. berätta att jag snart ska gå och tvätta håret. Vilket jag i vanliga fall gör var tredje dag men när man har permanentat hår så måste man det för att man inte ska se ut som att man har rökt en massa joint sen sjätte klass. Sen ska jag och min kära vän köra och hämta en bilbarnstol och en liten pool till min systerdotter. Vi bestämde oss att vi ska leka att vi är homosexuella och att vi ska köpa saker till vårt lilla lesbiska kärleksbarn. Apropå lesbisk. Om jag någonsin bli homofil så ska jag bli ihop med min rosa-vippiga-kjol kompis.. om hon också bli homofil såklart. Annars blir det lite jobbigt. Jag tror vi skulle kunna ha ett jättelyckligt förhållande.

Ny vecka



Nu har jag tagit igen helgens blogging. Är ni nöjda ? Det får ni faktiskt vara för nu ska jag gå och sova. Ska ta en iskall dusch först för annars går det inte att sova i denna olidliga värme. Imorgon ska jag upp tidigt och åka till gymmet, sen ska jag hem och lägga mig ute med min älskade bok som jag har inte har läst i sen i fredags. Tyvärr så lär det bli lite dålig uppdatering på denna underbara blogg i veckan. Självklart blir det en ellere två uppdaterinar om dagen men ingen hetts-blogging :).

Min syster + systerdotter kommer till hemby´n och semestrar. Det kommer bli en massa bus och lek och framförallt en massa pussar & kramar. Hon är det enda barnet som jag kan tillbringa dygnet runt ihop med. Hon inte så löjlig som alla andra ungar är som skriker och gråter för det lilla minsta. Nopp, denna lilla tjej är som sin moster som skratta åt ingenting. Som t.ex när jag satte på mig världens största solhatt på Gina Tricot och gjorde en ful ljud-effekt. Hon skrattade så hon låg i vagnen medans jag fick stå och hålla i mig i en ställning för att jag skrattade minst lika mycket. Hon är världens bästa v

Jag och hon

Ikväll när jag kom hem från Skåne så körde jag och min bästis till beachen. Vi har inte pratat ordentligt på hela helgen förutom 30 sms om dagen men det räknas inte. Hon har nämligen bott på värsta lyx-hotellet i Göteborg och sett Mamma Mia-musikalen och shoppat hela helgen så vi hade en heeel deel att prata om. Vi beslöt oss som sagt för att ta ett kvällsdopp och slappa i kvällssolen. Hur underbart var inte det då? Så svalkande och skönt. Sen satt vi på stranden och pratade tills solen hade gått ner.

Vet ni vad denna tjejen gjorde idag? Hon bråkade med en lapplisa så in i satiken och lapplisan hotade med att lappa hennes bil om hon inte flyttade den. " Har du lappat biljävlen när jag kommer tillbaka så vet jag faan vad jag gör alltså ".. skrek hon. När hon kom tillbaka så hade lapplisan lappat alla bilar utom hennes. Jag önskar också att folk hade respekt för mig. Jag önskar framför allt att jag var mer som min kompis som vågar höja rösten åt okända människor. Jag pratar som en liten hasselmus : (

Här får ni en massa bilder på min underbara vän. Ser ni hennes nya blåa strumpor som hon köpte i GBG ??










Vårt hotell



Vi bodde på Örenäs slott som ligger i Glumslöv, mellan Landskrona och Helsingborg. Det var verkligen jättefint och mysigt. Slottet ligger i en stor park som vi promenerade runt i efter frukost imorse. Fanns även en utomhuspool som vi badade och simmade runt i igårkväll efter vi hade varit inne i Helsingborg. Så himla mysigt när det var mörkt och lamporna runt poolen var tända. Efteråt gick vi upp på hotellrummet och tittade på film och drack den dyraste LOKA´n jag någonsin har druckit i mitt liv. Jättemysig helg. Tack älskling för att du fixade denna mysiga semester. Älskar dig v





Helt okej frukost-utsikt :)



Helsingborg festivalen




Efter att vi hade checkat in på hotellet igår så begav vi oss ut för att äta. Körde först in till Landskrona vilket var en stor miss. Kan ju säga att det finns mer att titta på i min hemby än vad det fanns i Landskrona. Inte en enda uteservering fanns där plus att vi knappt höll på att hitta ut därifrån eftersom det inte fanns några skyltar. Vi kom sedan fram till att det inte är några turister som åker till den ödestaden så det är därför dom har sparat in på vägskyltar. Vi lyckades till slut ta oss in till Helsingborg där det var festival.

 Lite mjusic, lite marknadsstånd och lite Axels tivoli. Käkade mat, satt och njöt i solen och kollade på alla som hoppade bungyjamp. Var så himla fachinerande att vi gick till bungyjampställningen och stod där tjättelänge. Det var verkligen riktigt coolt att se det på nära håll när folk slänger sig mot havet och blev doppade i havet med huvudet före innan de studsade upp igen. Min boyfriend fick slita mig därifrån. Skulle aldrig för mitt liv få för mig att äventyra mig själv på det viset. Räcker med att köra för fort över vägbulor.


Skaune



Ärligt talat så har det inte alls blivit så mycket solande för vår del, förutom i kvällssolen. Vi har åkt bil och svettats. På väg ner till Skåne körde vi genom Österlen. Stannade lite här och där och kikade runt. Fikade på något jättefint ställe som jag inte minns vad det hette men tyvärr blev det inga bilder därifrån eftersom jag satt och tjurade. Tur att jag blev lite gladare sen så kameran ändå åkte fram. Så nu vet ni det kompisar.. Ni som klagar, pustar och stönar så fort jag tar upp min lilla kamera från väskan och när ni hör ljudet från kardborreknäppningen på kamerafodralet. Gör mig sur så slipper ni bli fotograderade :).

Sorry


Simrishamn juli 2008


Som säkert några märkte så satte jag lösenord på min blogg under helgen. Det är för att jag fick för mig att min www-adress hade kommit i orätta händer och eftersom jag skulle åka iväg och inte hade någon kontroll över vad som händer in thá cyberworld så kände jag att det var ett bra alternativ från min sida. Men det hela var ett missförstånd, min blogg har inte alls kommit orätta händer. Men nu är jag hemma iallafall och min blogg är öppen som vanligt. hihi. Hoppas inte jag förlorat allt för många läsare pga detta. Tänkte att jag skulle blogga lite inlägg om min lilla Skåne-trip . Vad säger ni om det?

Hörs



Min boyfriend har bokat rum på hotell i Skåne. Minns varken vad hotellet eller orten hette men det ligger runt Helsingborg-trakterna. Så dit bär det av i helgen. Nu blir det inga fler uppdateringar förrän jag kommer hem på Söndag eftersom jag ska ha några datafria dagar. Hoppas på att värmeböljan fortsätter hela helgen. Vi har nämligen tänkt att bara lata oss i solen, bada, ligga och läsa och promenera då hotellet tydligen ligger i fin miljö. Så några shoppingfynd kommer ni definitivt inte få se på Söndag. Men däremot lova jag att fotografera allting annat.

Har ni några tips på fina ställen man kan besöka för att ligga och sola eller reataurangtips i Helsingborgtrakterna? Ni hinner skicka lite tips eftersom jag inte åker förrän tidigt på lördagmorgon. Men har fullt upp hela dagen imorgon så därför säger jag..

Ha det så bra sötnosar så hörs vi igen på bloggen på Söndag.

jaaag krrääääks



Jag har precis torkat upp världens största kattspya. Satt här i lugn och ro och läste favoritbloggarna och hörde hur en katt hulkar sig nedanför soffan som om det vore en storvuxen karl som har ätit för många samonella-kycklingwraps i Sunny Beach. Jäklar vad katten spydde. Har aldrig sett något liknande och då har jag ändå sett ett par kattspyor i mina dar. Två baoutastora degklumpar låg på golvet medans katten sprang till matskålen för att äta mat. Bullimi-katt. Det fanns inget annat att göra än att hämta papper, trasa, vatten och diskmedel.

Spyor är något av det värsta jag vet. Jag är verkligen livrädd för att spy eller att tvingas torka upp en. Jag har klargjort för min boyfriend att om det ska bli några lovely love-kids här i framtiden så är det HAN HAN HAN som går upp på natten och byter rent i maginfluensa-ungens säng. Det är han som kör hem från jobbet ifall ungen spy ner hela vardagsrummet, det är han som duschar den nerspyade och nerdiarrerande ungen och det är han han han som tar hand om våra fylle-tonåringar.

Nej, nu skojar jag bara. Mina (våra) barn ska inte dricka. Dom ska sitta hemma med sina föräldrar och dricka té , läsa sina läxor (även lördagskvällar) och läsa invecklade böcker så de kan bli proffessor och direktörer. Hehe, önsketänkande kanske. Med mig som mamma så lär dom väl behöva lägga dyra räkningar på terapi i vuxen ålder och ha övervakare.

Oh lord, hoppas jag bli mognare nu när jag flyttar till Göteborg.

Torsdag

Hallå min vänner.

Tog mig en liten paus från solen och boken. Eller paus och paus. Det blir nog inget mer solande idag. Vid fyra kommer min kortvuxna kompis och hämtar mig så jag måste duscha nu. Vi ska köra och köpa presenter till våra två andra vänner som ha födelsedagskalas ihelgen. Tyvärr kan jag inte vara där eftersom jag ska bort. Senare ikväll ska jag gå 6,3 km-rundan och sen grilla.

Vad gör ni en så fin dag som denna då?

Mina damer och herrar

Jag är sjukt trött.
Ska ta en kall dusch nu och sen hoppa i säng.
Vi hörs imorgon, gott folk


Gösta



Jag brukar ta ut Gösta i koppel lite då och då så han ska få lite verklighetsuppfattning. Det är perfekt att ha honom i koppel när man ligger och sola. Så kan han bestämma själv om han vill gotta sig i solen/skuggan eller som på bilderna, jaga flugor.

Träning



Det är så härligt när man väl kommit igång ordentligt med träningen. Har man väl ett litet uppehåll så är det jättesvårt att få motivationen tillbaka. Så är det för mig iallafall. Nu gäller mitt gymkort bara en vecka till och sen ska jag inte köpa nytt förrän jag flyttar till Göteborg. Men eftersom jag måste variera min träning för att inte tröttna så sitter jag här och försöker komma på lite fler alternativ till att bara ta promenader. Håller det fina vädret i sig så kan man ju faktiskt simma i havet, det ger ju jättebra träning. Sen ska jag nog även försöka få med min kompis på lite badmintonkvällar. Vi hade en period för någa år sedan när vi spelade det flera dagar i veckan och det är riktigt roligt.

Lite nya kläder till jag tar tag i gymmet igen skulle sitta fint. Har gjort ett litet kollage på det jag vill ha. Allt är från H&M. Ska köpa nytt kort runt 1 september. Har någon koll på bra gym i Göteborg? Funderar på Friskis på Östra Hamngatan. Vad tror ni om det?

Boktips



Nu har jag läst ut Otrogen på öppen gata av Belinda Olsson. Det är en fortsättning på hennes första bok, Gravidchock. Så den som har planer på att läsa denna bör läsa Gravidchock först.


Nyhetschefen Agata Hansson är tillbaka. Knappt har gravidchocken lagt sig förrän det är dags för bebischock. Ut kommer en stilig liten kille, Alex. Han är fantastisk, förstås. Men varför skriker han så mycket? Och varför måste det göra så ont i tuttarna?

Agata kan inte hjälpa det. Knappt har den lilla familjen kommit hem från BB förrän hon börjar längta tillbaka till jobbet. När Aftontidningen behöver någon som kan jobba extra är hon inte sen att tacka ja. Väl där möter hon den unga snygga vikarien Andy. Visst är sambon Teo en fantastisk pappa, men lite flirt har väl ingen småbarnsmamma dött av?

Belinda Olsson har blivit min favoritförfattare så självklart rekomenderar jag er att läsa hennes sträckläsar-böcker..

kli kli kli



Har varit ute i skogen och joggat/promenerat en stund. Inget märkvärdigt utan bara 20-25 minuter. Var inte alls sugen på att motionera idag men så får man dåligt samvete när man har ätit mammas goda jordgubb-hallon-maräng-paj. Fatta vad mycket myggbett jag fick under den lilla turen. Det kliar precis överallt. Fötter , armar, ansikte, öron, ben och t.o.m rumpan. Ska klia hål på vartenda bett för då slutar det klia..


Österlen eller Öland ?



Jag och min boyfriend hade tänkt att åka iväg på en liten mini-trip över helgen som kommer nu. Vi kan dock inte bestämma vart vi ska hän. Antingen Öland eller Österlen. Öland är ju obligatoriskt på sommaren och jag har inte varit där ännu denna sommar. Österlen är ju fint också trots att det låter som att folket har satt i halsen med ett helt paket Wasa knäckebröd. Förstår ni skånska förresten?

Vilket fall som helst så ser fram emot en helg med sol, bad, uteserveringar, minigolf, promenader och besök i små små butiker.

Vad hade ni valt? Öland eller Österlen?





Frida frida frida



Jag får panik av de där stora mode-profilerna och mode-bloggarna i Sverige. Förutom Frida Fahrman. Hennes blogg följer jag dagligen och man kan inget annat än att tycka gott om denna damen. Trots att hon är en modebloggare och Skönhets - moderedaktör på Metro så innehåller inte hennes blogg en massa trams. När hon väl visar upp sin shopping så är det inte bara en massa dyra märkes-skit utan mycket på HM, Indiska, Gina o.s.v. Förutom det så bjuder hon på en massa roliga bilder och händelse som händer henne om dagarna.

I det senaste numret av Solo var det ett litet repotage om henne och sin garderob. Mycket trevligt.
Go frida .





Yeah



Mina föräldrar har varit iväg på lite semester och kom hem idag. Med sig hade de detta schampot till mig. Blev så glad , så glad . Har ni känt hur gott det luktar? Man blir alldeles fnittrig av lycka av att bara lukta och titta på den fina tuben. Ska bli spännande att prova det.

Goddag



Vill ni vet vad jag har gjort idag?

L e g a t . U t e . O c h . L ä s t . i . S o l e n . H e l a . D a g e n

Att gå arbetslös en hel sommar kan jag verkligen rekomendera!

bebis



Sitter och kolla på tvprogrammet Sjukhuset, där en liten bebis kommer till världen och här sitter jag och lipar. Hur mycket jag än hatar ungar så finns det inget vackrare än förlossningar. Det är nästan så man längtar till den dagen man får (om) uppleva såna dääääär otrooooooliga moderskänslor. Om vi ska gå in på tonåringar och graviditeter så skrev Hanapee ett väldigt bra inlägg om vad hon tycker om 18åringar och graviditeter. Kunde inte sagt det bättre. Hela inlägget skulle kunna vara skrivet efter mina egna tankar. Att skapa ett litet liv när man själv är en barnunge är ett stort bevis på att man är rädd, osäker och söker trygghet. Det är jag helt säker på!

Förresten, så har jag redan moderskänslor för min kattkille så jag vet VISST hur det känns.

Bluebox.



Säga vad man vill om meningslösa prylar men minst (!!!) en sån här cupcake borde varenda girlie ha i sin väska. Vet ni vad det är? Det är läppbalsam. Lyft på locket och smörj, smörj, smörj.

Finns på bluebox för endast 29 kr

okay

Mycket nöjd med dagens träning .

Morgonen:

30 min rullband
10 min crosstrainer
3 km cykling

Ikväll:
4 km promenad

Morgondagens mål är att hänga på låset till gymmet kl 06.30 :)

jaaaaaaaaaaa



och jag som har tänkt att tillbringa hela helgen på Öland?
Yabadabadoooo som Flinta skulle ha sagt.


food



Jag är skithungrig men jag pallar verkligen inte laga mat idag. Att köpa sig en gyros-tallrik efter promenaden som jag ska utföra snart, känns lite onödigt. Kanske kör jag till Preem och köper några hekto wok. Har ni provat Preem´s wok? Den är gudomlig!

Åh

Hade förväntat mig att jag skulle hitta min MP3-laddare i någon flyttlåda men icke .  Ivar Cesar Knut Erik . icke! Hade tänkt att ut och gå elljusspåret men tar nog bara den lilla rundan på 2.3 km eftersom jag har tränat tidigare idag och är faktiskt rätt slut i benen. Jag måste hitta min MP3-laddare. Tycker inte om att gå utan musik i skogen. Inbillar mig hela tiden att någon följer efter mig eller att det var ett vildsvin som prasslade i buskarna. Med lite Niklas Strömstedt i öronen så kan jag bara koppla bort alla farligheter som vår värld erbjuder.

Kan man gå in på Onoff och bara köpa en mp3-laddare?

ingen rubrik...

5 veckor kvar tills skolan börjar.
6 veckor kvar tills jag får nycklarna till min knarkakvart.


Uh, jag är så spänd. Hoppas hoppas hoppas jag har gjort rätt val. Det känns verkligen som det. Vantrivs jag och gråter mig till söms varje natt av hemlängtan så har jag ändå provat. Har drömt och tänkt i flera år att flytta från denna lilla staden men inte känt mig redo/mogen. Men har aldrig känt mig mer redo än vad jag gör nu. Det känns så härligt :)

Tyvärr så blir jag aldrig nöjd. Nu har jag kommit in på en bred och vad jag tror rolig utbildning, fått ett förstahandskontrakt i ett lungt och bra område och därför borde jag vara nöjd och hålla käft. Istället sitter jag här nu och funderar på om man inte ska flytta till Stockholm så fort utbildningen är klar?

Den som lever får se..

Tisdag



30 min löparband
10 min crosstrainer
3 km cykling

Sitter och titta på tv . Ska snart börja fixa mina flyttlådor och sortera en massa skit. Slängde hur mycket som helst när jag flyttade men det är ännu mer som ska sorteras eftersom jag inte orkar släpa med mig grejer till Göteborg som tillhör kan vara bra att ha nån gång - kategorin. Varför är det så lätt att en massa grejer hamnar i den kategorin? Men sen så finns det ju faktiskt saker som man inte vill slänga - men som inte använder. Sånt får nog ställas i ett förråd tills jag köper min 15miljons-villa.

Beslutångest



Har suttit här i en timme nu och kan inte bestämma mig vad jag ska träna idag. Ska jag köra till gymmet, ska jag köra till grann-kommunen och hitta en bra promenadrunda, ska jag ut och gå en runda här hemma eller ska jag skita i dagens motion? Nu har jag äntligen bestämt mig. Jag ska byta om och sen ska jag köra till gymmet.

När mörkret faller



Efter grillningen igår gick vi in och kollade på film - När mörkret faller. Jag och min boyfriend kan aboslut inte komma överrens om filmer. Han har jättedålig smak och jag har världens bästa smak. Man kan liksom inte bli besviken på mina film-val för att dom är så bra, så jag fattar inte varför han ska gnälla när jag kommer hem med en tjejig high-school film. Men igår fick han välja film och valde denna. Trots att den var så långt ifrån mina rosa filmer så var den faktiskt riktigt bra.

Det är en svensk thriller som utspelar sig i tre olika miljöer men alla tre har samma koppling - våld. Tycker den är helt klart värd att se för den är så spännande att man inte hade märkt att ett spöke satte sig bredvid oss i soffan.

Hade min boyfriend sagt med en gång att Roland i Andra Avenyn var med i filmen så hade jag ju inte behövt gråta en halvtimme över att filmen ser skitdålig ut.

Soft dag



Gud vad trött jag var imorse. Men jag tog mig till gymmet ändå. Efter 10 min på crosstrainern och 8 km på cykel så var jag faktiskt piggare än när jag kom till gymmet. Konstigt det där. Spelar ingen roll hur trött man är i början men efter träningen så är man piggare än när man kom dit. Man är liksom trött på ett annat sätt kan man kanske säga? Har legat ute hela dagen och läst min bok, Otrogen på öppen gata. Ge mig morgondagen också och jag kan börja på en ny bok.

Sitter och inväntar boyfrienden. Vi ska grilla kyckling och göra fajitas med en massa smarriga grejer till.

a v u n d s j u k

Minns ni när jag lurade er att detta var min lägenhet?  Som om det inte räckte att det måste vara Göteborgs finaste lägenhet på 39 kvm så ska Jennie, den lilla skönheten köpa den. Hon kan räkna med att jag kommer att våldgästa henne lite då och då.











Detta var ett väldigt coolt sammanträffande. När jag la in bilderna på lägenheten första gången visste jag inte att hon var spekulant på den. Tillhör inte såna här sammanträffande kategorin övernaturligt?


Frukost



Har legat i soffan och halvsovit i två timmar nu med nyhetsmorgon på i bakgrunden. Hade inte ens märkt ifall en atombomb hade släppts utanför huset. Men nu, en jordgubbs-smoothie mättare så ska jag klä på mig träningskläder och köra till gymmet. Ser ut att bli fint väder idag. Tror ni man ha sån tur att man kan ligga ute i solen idag?

t r ö t t



Oj vad trött jag var när C´s klocka ringde vid 05.50. Klockjävlen väckte mig i en dröm. Jag, Rosa-vippiga-kjol-kompisen och bruna-långklännings-kompisen befann oss på en strand i typ Malaysia. Vi tältade på stranden och var helt alone. Bara en till svensk familj som hade sitt tält en liten bit ifrån. Jag var livrädd att den där jävla tsunamin skulle komma för havet såg så konstigt ut men mina två vänner sa att jag bara var fjantig. Vi hade väldigt mysigt iallafall och om tsunamin kom eller varför vi bodde i ett 3mannatält på en strand i Malaysia hann jag aldrig få reda på.

Undra om min bruna-långklännings-kompis har det gott där borta i Afrika. Förhoppningsvis bor hon inte i ett Rusta-tält på beachen. Kanske sover hon i en liten hydda, äter frukost med en sarong runt sin lilla kropp och möter giraffer utanför Supermarket-affärer. Kanske dansar hon magdans till låten Africa.

Vinnaren..

Vinnaren av SATC - halsbandet är Alexandra . Grattis till dig . Maila din adress till [email protected]

Söndag


Korfu 2006

Vilken tråkig dag det har varit idag. Har inte gjort något vettigt på hela dagen. Pojkvännen kommer snart. Ska laga middag och sen ska jag föreslår att vi ska åka och bada. Jag är skitsugen på att grilla halloumi. Det är så jävulskt gott med en bulgur-sallad till. Imorgon ska jag gå upp samtidigt som C och befinna mig på gymmet kl 07. Resten av dagen ska jag sortera alla mina flyttlådor. Kan inte ha med mig allt till min lilla lilla lilla lägenhet i Göteborg. Gud vad jag längtar.

grill o bullar

Igår kväll satt jag och min vän hemma hos mig och grillade kycklingspett och hade myspys. När det blev för kallt gick vi in och la oss i soffan och tittade på Svensson-filmen och åt mammas nybakta varma bullar. Även min bigbrother och dotter var hemma och eftersom han är mer som en 15åring än 8 år äldre än mig så höll han på att driva med min vän. Skönt att slippa vara offret nångång. Senast häromdagen skrek jag så jag trodde att hustaket skulle lossna för att han höll på att dryga sig.

Svensson Svensson



I fredags var jag och min vän i kommunens alla hyrfilms-butiker + bensinmackar  i jakt på denna filmen. Som ni vet så har vi kollat på alla tre Svensson-boxarna flera gånger om de två senaste veckorna. För att inte snacka om den senaste veckan när vi har kollat på det varje kväll. Samma avsnitt om och om igen och lika roligt varje gång. Nu tyckte vi att det var på tiden att kolla på filmen och igår så hittade vi den..Så underbart roligt. Fast tvserien är bättre. Nu längtar vi till säsong fyra börjar i höst. Allan Svensson är sååå stilig för sin ålder. Ja jag vet vad mina vänner tänker nu.." Typiskt Mingla " och sen skakar dom på huvuvdet.


just det..

Dit jag ville komma till i inlägget under är att när vi var på Ikea i Järfälla i våras så säger min kusin

- Kolla, där är Jarmo i Yippiekayay
- Okay , jag vet inte vem han är

Sen när vi står i kassan så viskar han i mitt öra igen att den där Jarmo stod i kassan bredvid och Dum D U M som jag var så brydde jag mig inte att kolla eftersom jag inte vet vem han är. Nu efteråt så vill jag bara strypa mig med en slips för att jag var så korkad. Igår fick jag veta att det är LUKAS i Skilda världar som är Jarmo Ek i Yippiekayay. Fatta ni vad jag gick miste om? Jag älskar Skilda världar och jag älskar Bög-Lukas. Han ligger ju 3-i-topp.

1. Daniel Toivonen
2. Tom Bovalius
3. Lukas Strandberg


Hade jag vetat att det var Lukas som stod i kassan bredvid så hade jag kastat mig i famnen på honom. Tvingat honom skriva sin autograf på ett papper och på min arm, ge mig en kram, bli fotograferade tillsammans och sen lite smaskig info från Skilda världar tiderna. Jag är så duuuuuuuum. Jag hatar mig själv.


kändisar



Att jag älskar kändisar är ingen hemlighet.  Hade jag bott i Hollywood hade jag varit paparazzifotograf utan tvekan! Jag tror det beror på att jag kommer från en jätteliten stad. Så pass liten stad att det står på första sidan av lokaltidningen att någon i kommunen ska vara med i Jeopardy och sen när man ser den personen på ICA är man inte långt ifrån att springa fram och få sig en autograf.

När min kusin för 10 månader sen beslöt sig för att flytta till Stockholm såg jag bara en massa kändisar i mina ögon. Medan gamla släktingar ifrågesatte hans val om att flytta till den stora huvudstaden så sprang jag till Bokia och köpte ett autografblock som han kunde samla autografer i åt mig.

och fatta vad många kändisar han ser i veckan..



booring

Nu verkar det som att allt står rätt till med a-kassan. Har hållt på att krångla med dom i flera månader. Okej, jag har kanske legat lite på latlistan att fylla i en massa onödiga tråkiga papper som ändå blivit fel och man får börja om från noll när man väl har skickat in skiten. Men som sagt, nu verkar alla papper stämma. Ska skicka in det sista i helgen, sen har jag kassakort att fylla i från v.51 2007. Som handläggaren på facket sa så har jag en del att kryssa i. Haha, det lär nog ta några dagar.

Lördag



Vart lite lugnt och skönt här på bloggen det senaste dygnet får jag lov att säga. Ingen hets-uppdatering utan lite lugn och ro. Jag har nämligen varken haft lust eller inspiration för att tillgodose mina läsare. I fredags nalkade det fest hos min tomte-kompis, men eftersom både jag och min rosa-vippiga-kjol-kompis var sega, trötta och osociala så tog jag mig hem till henne. Kröp ner i varsin soffa med myskläder och en påse naturgodis och tittade på Svensson Svensson. Idag har vi varit ute och gått 6,3 km med min storebrors dalmatiner-hund Freja. Vi var både trötta och svettiga efter den promenaden vill jag lova.

Kul att så många är med i utlottningen av SATC-halsbandet förresten. Jag väljer ut en vinnare ikväll, så ni har några timmar på er att vara med i utlottningen.

T Ä V L I N G




Dags för en liten helg-tävling! Du kan vinna detta halsbandet i samma stil som det Carrie har setts springa omkring med i Sex and the city. Perfekta accessoaren just nu.

Det enda du behöver göra är att skicka en kommentar om att du är med i utlottningen. Har du en egen blogg så får du gärna tipsa om tävlingen och låna bilden om du vill men det är inget måste. Har du ingen blogg så får du inte glömma att skriva mailadressen. Tävlingen är sponsrad av Bettiesgalleria och halsbandet skickas direkt hem till dig från Kalifornien i USA.

Tävlingen avslutas på Söndag kl 20.00

Musiktips



Eftersom ni just nu befinner er på världens bästa blogg så tänkte jag att jag skulle göra alla en tjänst.
Att ge mina favoritlåtar. Dom ändras iofs lika ofta som jag har diarré men vi kör en " bäst-just-nu ".

1 . The one and only - Chesney Hawkes
2. Runaway train -Soul Asylum
3. Right here waiting - Richard Marx
4.Now and forever - Richard Marx
5. Sleeping Child - MLTR
6. The Actor - MLTR
7. 25 minutes - MLTR
8. If youn leave me now - Chicago
9. You´re the inspiration - Chicago
10. The glory of love - Chicago
11. Hard to say I´m sorry - Chicago
12. Africa - Toto
13. Brick - Ben Folds Five
14. Gracie girl - Ben Folds Five [ mina moderskänslor börjar krypa fram]
15. For a dancer - Jackson Browne
17. Hva gor vi nu lille du - Gasolin

Minglas bästa 80-90´s hångel - sov - mys - avslappningsmusik.
Erkänn att ni tänker " åhh denna låten känner jag igen från förr. tack tack tack Mingla " ?
Nr 17 måste ni bara lyssna på.
Jag lovar att ni kommer känna igen den trots att den är dansk.

Min lägenhet 1 september.

Hyresvärden skickade några bilder på min lägenhet som jag ska bo i till hösten.
Jag har inte sett den tidigare men jag tror inte att jag ska ha några problem med att trivas
Den är bara på 39 kvm men gud så bra planerad.


Kolla fläkten . . totalt underbart.






Ush , för ett par sekunder sen så trodde jag nästan på mig själv.
Såklart är inte detta min lägenhet som jag ha kontrakt på..
men jag lova er i guds namn att denna hade jag slagit till på direkt om jag hade gott om´att.

Utropspris. 1,2 milj
Vart: Göteborg city (stampen)
Yta: 39 kvm , 2 rok

slapp-dag



Vilken skön slappar-dag jag har idag. Springer runt i leggings och långlinne och bara gilla läget. Vad fjantigt det lät förresten, trots att det var sanningen. Har legat ute i hammocken och läst Otrogen på öppen gata av Belinda Olsson. Det är en riktig sträckläsar-bok så det är väldigt svårt att slita sig från skiten. Har även hunnit med ett lång-samtal med stockholmskusinen. Han hade varit ute igår och när jag ringde och väckte honom så lät han så gott som döende. Men lyckades ändå med 1h-samtal och det enda vi pratade var om hans gårkväll. Hans strul på Berns, hans kompis som badade här i Kungsträdgården och en massa annat runt omkring.

Min boyfriend kommer när som. Ska bara slappa framför en film antar jag. Har inte setts på huuuur länge som helst känns det som. Ikväll blir det elljusspåret med my friend.

Yeah

Häromnatten när jag var i Göteborg så låg jag där i sängen och filosoferade. Det jag tänkte på var min vän som hade kommit in på universitet men att hon inte hade bestämt sig om hon skulle tacka ja till sin utbildning. Att flytta 35 mil ihop med en av sina allra bästa vänner är ju dubbelt så roligare än att flytta helt alone som alla säkert förstår. Jag smsade min vän. Det var ett väldigt hårt sms där jag hotade både henne och vår vänskap om hon inte tackade ja till sin utbildning. Hon svarade tillbaka att hon inte hade bestämt sig ännu. Då blev jag ännu argare och skickade ett sms där jag skrev att det vara finito med vår vänskap om  hon inte tackade ja. Troligtvis tog hon åt sig av mina sms ( det förstår jag. Man vill inte mista en så rolig och bra kompis som mig liksom ) för igår kväll sa hon att hon t r o l i g v i s kommer tacka ja. Okej, inte 100 % ännu men det är iallafall 95 % och jag är så glad just nu att jag svävar på små små rosa jättegulliga moln.

Vi kommer ha så kul!


Gud nåde dig om du tackar nej nu!!!!

Banken



Nu har jag varit på banken och dom små fjantarna har rättat sitt lilla fel.
Nu är det bara att invänta sitt lilla tradera-paket.
Spännande..

Opps

Sorry för dålig uppdatering under gårdagen. Uträttade lite ärende på förmiddagen och eftermiddagen/kvällen hängde jag med två friends. Jag och min rosa-vippiga-kjol-kompis blev permanentade av vår kortvuxna kompis. Det blev verkligen hur bra som helst och vi är sååå nöjda att vi tog varandra i armkrok och dansade runt i lägenheten hela kvällen. Äntligen lite volym på håret. Nu ska jag fixa iordning mig och sen ska jag till banken. Var där igår för att sätta in 125 kr på ett Finskt konto. På eftermiddagen ringde en sommarjobbare och sa att det hade blivit fel och att jag måste komma in idag och skriva en namnteckning på kvittot eller var det nu var hon mumlade om. Jag säger då det. På sommaren kan man inte göra något som tillhör kategorin Service. Sommarjobbare suger!!

Hörs under dagen

gratis bio

Jag skulle vilja rekomendera Gratisbio för er som vill ha biobiljetter och presentkort på te.x. H&M , Vero Moda, Din Sko, Åhlens, Body Shop eller någon annan trevlig butik. Det enda du behöver göra är att värva folk och/eller klicka på gratis länkar eller om du brukar nätshoppa så kan du göra det genom gratisbio samtidigt som du får en massa poäng. Om du bli värvad av mig så får du 75 välkomstpoäng. Du anger bara Mingla i varvningsraden när du regristrera dig. Lycka till.

Oj





Hade jag varit miljonär så hade jag köpt hela denna jävla hyll-ställningen.


Min kompis



Detta inlägg är tillängat min kompis som jag faktiskt saknar lite nu..trots att hon är 5 minuters cykeltid från mig. Hon är så sjukt rolig och det är därför jag älskar henne. Trots att hon är lätt-retlig så är hon så fantastiskt rolig att det inte går att beskriva. Det räcker med att någon har fula skor eller tuggar fult så blir hon arg. Jag skrattar så fort hon öppnar munnen. Det var längesen vi åkte iväg på galej. Sist var förra sommaren, vi var på Öland och hyrde stuga. Vi skulle grilla i ösregn. Har vi bestämt oss för något så har vi. 2,5 h senare så var köttet klart och grillen var så sval att vi kunde slänga den direkt i avfallspåsen. Vi har massor med planer inför kommande höst. Den ena planen är så hemlig att vi knappt våga prata om det i telefon för att vi är rädda att moderaterna eller någon annan sitter och avlyssna oss. Det är en sån hemlighet som aldrig någonsin kommer nå någon annans öron. De fyra senaste kvällarna har vi legat och pratat i flera timmar innan vi somnade, precis som när man sov över med sina kompisar när man var 12.

Vi är såna som vet allt och lite till om varandra..

Stockholm nästa.



Det var tänkt att jag skulle åka en vecka till Stockholm på Torsdag och hänga lite med världens bästa kusin men det är inte alltid en fördel att vara arbetslös. Okej, det är den näst största friheten efter döden men ekonomiskt sätt så är det inte alltid kul. Tyvärr så fick jag avboka den lilla resan och istället träffa min kusin när han kommer hem och hälsa på i augusti i nästan tre veckor. Men ikväll kom min mamma med ett väldigt bra förslag. Att vi ska åka på en mor-och-dotter-weekend till Stockholm i början av augusti. Bo på hotell, gå på allsången och shoppa under några dagar. Inget man tackar nej till..

Någon som har förslag på hotell i Stockholm?
Nästa Stockholm..

The one and only



Idag när tåget började rulla in mot min hemstad så kände jag att jag blev deprimerad igen. Detta är en riktig töntstad och jag tror att jag har gjort rätt beslut om att börja studera och flytta till Göteborg. Det är där allt händer. För en så cool girlie som jag som älskar att hitta på saker kan inte bo i en liten liten stad där det inte ens finns BikBok. Kläderna jag har inhandlat på BikBok kan räknas på en hand så det är verkligen inte min favoritaffär men alla städer har ju BikBok. Jag bor i en sån stad där små tönt-politiker skickar ut enkäter för att få reda på vad invånarna vill ha för nytt till sin stad. Det slutar alltid med att det öppnas en ny pizzeria.

Om 7 veckor ska jag flytta till en stad, där det alltid finns något att göra.

Allan Svensson

''

Som ni vet så har jag och min friend blivit totalt B E R O E N D E av Svensson Svensson. Allan Svensson är vår nya gud, förebild, hjälte och kärlek. Hur underbart rolig får man bli? Alla tre säsonger finns ute på DvD och på mindre än en vecka  har vi avverkat båda. När vi såg det sista avsnittet på andra säsongen bestämde vi oss för att ta en liten paus med Svensson Svensson. Vem tror ni inte står inne på Åhlens City dagen efter och köper säsong 3? Jo, jaaag.
Har sex avsnitt kvar och dom ska jag kolla på ikväll för att sedan se det ihop med min friend imorgon kväll.

Nu har det gått så långt att vi ska på en föreställning på Stadsteatern i Göteborg där Allan Svensson medverkar. Park Aveny som pjäsen heter har premiär den 10 Oktober och har sedan 12-13 föreställningar under hela oktober månad samt i början av november. Ska boka så fort min friend får sitt skol-schema.


Packning





Jag kan inte för mitt liv begripa hur vi tog oss hem idag. Resväskor, handväskor, datorväskor, shoppingpåsar. Det ni ser på bilderna är inte allt vi hade efter vi packat klart. Men jisses vilka rea-fynd vi gjort. Är ju rea överallt. Fast H&M & GinaTricots rea kan ta sig i rumpan, som vanligt.

Otäckt





Gud vad otäckt. Min favoritkarusell!!

Inte nog med det så har en bro rasat vid Kista galleria och Casinot Cosmopol i Stockholm rånades i förmiddags. När jag tillbringade en hel natt på det där förbaskade casinot i april så skojade jag för mina vänner att tänk vad pengar det finns där för såna där proffs-rånare.

- Fattar du väl själv att ingen går och rånar ett casino.. Kolla alla kameror som finns överallt och alla vakter. Ingen rånar ett sånt här ställe,
fick jag till svar.

my town

Helgen har varit super! Helt sjukt vad roligt vi har haft. Har skrattat konstant i fem dygn. Förutom på nätterna när vi har legat och skakat av rädsla och reagerat på vartenda litet ljud. Då vi båda är livrädda för inbrottstjuvar och för att sova själva i hus, utan nån stor stark karl eller någon vuxen. Nej vi är inte vuxna. Vi är två små omogna 22åringar som aldrig kommer bli äldre än 15 i huvudet. Men som jag har sagt tidigare så hade vi halva huset larmat, massa lampor tända och en kofot i sovrummet. Vi hade även planerat att om larmet skulle gå, så skulle vi låta det gå så Securitas kommer samtidigt så skulle vi gå ner. Min kompis med kofoten i handen och jag med 112 inknappt på mobilen. Det är alltid bra att ha en plan :).


Home

Nu är jag hemma igen. Ska gå ut med min lille kise-katt i koppel en stund.
Han fyller 1 år idag så glöm inte att gratta..
Han är det underbaraste.
När jag kom hem mötte han mig i hallen
och nu har han följt mig genom hela huset i två timmar.



Mer blogging under kvällen..

Lunch



Thai-lunch idag. Ris med kycklingspett i jordnötssås.
Det satt där det skulle!

När min ...





När min kompis gick runt i Mique med påsen i handen så passade jag på att lägga ner lite grejer i den.
3 stycken ljusstakar + några firrar. Vet inte vad jag ska ha dom till då jag mot all förmodan inte tror att min lilla studentlägenhet erbjuder tillgång till badkar. Ljusstakarna hade kostat 250 kr tidigare och firrarna troligtvis ... en 10:a ?!
 Allt detta fick jag när jag gav min kompis en hundring. Jag kan göra affärer jag..

mique



Mique på Arkaden ska upphöra och därför fick man fylla en förvaringspåse full med varor för 299 kronor. Japp, ni läste rätt. Helt sjukt faktiskt. Då det var rätt utplockat så var det inte jättemycket kvar men min friend lyckades få ihop påse så fylld att vi fick hjälpas åt att dra igen dragkedjan..Men skynda er dit, finns ändå tillräckligt för att få ihop en påse :)






Sjörövare...

heeeeeeeeja sverige



Bytte min tunika på Ruth m.fl och köpte denna träningströjan och trosor.
Eftersom det inte var Öppet köp på reavaror så fick jag byta skiten.
Jättelöjligt tycker jag. Men detta blir nog bra :).




Marinblått linne



Ni som är stammisar på denna underbara blogg vet ju att jag köpte ett sånt här vitt linne igår från Cubus. Jag tycker ni ska göra precis som jag att gå och köpa ett sånt. Min friend kan instämma i denna mening då hon också har dragit VISA-kortet två gånger för detta linne.

Lagerhouse


Lagerhouse´s hemmagjorda sommardricka. Är säker på att det var hembränt.

Tigi bed head



Japp ni ser rätt. Jag ska permanenta mig. Min friend också. Vår kortvuxna friend ska hjälpa oss med detta lilla hår-projekt. Hon har permat mig en gång tidigare för några år sedan och det blev skitbra. Passade även på att köpa den lilla pump-flaskan från Bed Head som ska hålla lockarna på plats. Spännande..

Hemma.



Vi är precis hemkomna efter en heldag på stan.
Oj vad vi har handlat.
Har en massa bilder från dagen
 och all shopping som jag tänkte jag skulle bjuda på under kvällen.

Wake up



Har precis stigit upp. Låg och läst Otrogen på öppen gata innan jag ställde fötterna på golvet. Min kompis ligger fortfarande och sover. Funderar på hur jag ska väcka henne idag. Ni kan få rösta på några alternativ..

1. Sätta upp rumpan i hennes ansikte och släppa en jättefis?
2. Stoppa hennes hand i en bunke med ljummet vatten. Ni vet väl att man kissar ner sig då?
3. Sätta på Bailando med Paradiso på högsta volym vid hennes öra?
4. Sätta mig på knä på golvet intill sängen och viska att hon är en fin vän?
5. Hälla en spann med kallt vatten över henne?


Hihi

Paddan imorgon?



Dagen är slut

Jag och min vän ska faktiskt alldeles snart fixa iordning oss,
krypa ner i sängen och läsa böckerna vi köpte idag.
 Smeka varandras kinder och tala om hur mycket vår vänskap betyder för varandra.


:)



Vi var inne en sväng på Wettergrens och köpte på oss lite böcker. Ta 4 betalar för 3. Vi blev alldeles uppspelta och började hoppa jämfota och klappa händerna när vi stod där vid hyllan och skulle välja två böcker var.

Cubus



Tycker ni jag är dryg som visar upp min shopping hela tiden? Jag åker snart från Göteborg så bloggen blir som vanlig igen :). Detta linnet köpte jag på Cubus. Min friend köpte ett likadant fast marinblått. Långa och härlig kvalité så vi båda kommer nog köpa ett till i en annan färg imorgon.

Nu ska vi se på Det sociala spelet

börjer king



Lunch på Börjer king idag. Mår illa nu. Ligger framför tv.n nu och inväntar det där nya humor-programmet. Nu har vi ju kollat klart båda säsongerna av Svensson Svensson och lite humor måste vi ju ha såhär på kvällskvisten.

CC

Inne på CC på BackaPlan var det 50% på allt i hela butiken. Självklart går vi inte därifrån lottlösa. För min del blev det två linnen. Ska jag tala om hur mycket dom kostade? Är ni verkligen säkra på att ni vill höra? 38 (!!!) riksdaler styck. Oförskämt billigt. Perfekt att ha som sov-mys-ut&gå-linne.


klänningar

Dessa klänningarna var det vi inte kunde slita oss ifrån...



min kompis ska gå tillbaka dit imorgon och köpa en ...



kanske slipper vi hennes rosa vippiga kjol i framtiden..



diabless



Vill ni se vad jag och min friend fastnade för inne på Diabless idag?


Home

Nu är vi hemma igen.
Var och kollade i området där jag ska bo i höst. Blir nog bra det.
Sen åkte vi till Backa plan och åt på Burger King och shoppade lite.
Har haft en superrolig dag.
Resten av kvällen blir det mycket häng på bloggen och tv-tittande.

svea



Här är tröjan jag köpte häromdagen från Svea-butiken på Kungsgatan. Har tänkt göra en beställning på samma tröja nästa månad men nu hittade jag den i affären så både jag och min friend passade på att köpa varsin. Antar att den affären var nyöppnad eftersom jag aldrig har sett den förut men det var absolut inte sista besöket. Hur trevlig personal också för den delen. Länge lever Svea! Min nya favoritaffär. Jag har en liten svag känsla av att det blir regelbundna besök där i höst, när jag kommer hit med mitt lilla flyttlass.

Bik bok





Vad tycker ni om denna sailor-munkjackan?
I loooove´n it.
Ser ni de två små fickorna på den översta bilden?
Perfekt att ha över ett långt mörkblåttl linne och leggings!

Time to go




Vi har legat har framför tv.n i flera timmar. Men nu känner jag hur svettlukten börjar komma rykande mot mina näsborrar, så det är väl snart dags för att ta sig en dusch och fixa ordning sig. Är faktiskt lite sugen på att köpa mig en bok idag. Otrogen på öppen gata av Belinda Olsson lutar det mycket starkt åt just nu. Vi får väl se vad bokhörnan har att erbjuda. Någon som har läst den boken jag mumlar om eller har något annat boktips? En rolig chic-lit ska det vara..

butique



Igår efter padd-utflykten gick vi och käkade på restaurang för att få lite energi till shopping. Blev inte så mycket inhandlat för någon av oss men ett besök på Svea & BikBok blev det innan vi tog vagnen till Konsum och shoppade food.
Vill ni se plaggen jag köpte? Snälla, säg att ni vill för nu har jag tagit kort på plaggen...


Dagens händelse


Jag och min friend ligger här i varsin soffa med varsin laptop och funderar på dagen. Var egentligen tänkt att vi skulle åka över till Marstrand men eftersom inte Tone kan bestämma sig för vilket väder det ska vara idag så skiter vi i det helt enkelt. Vi ska istället åka och kolla där jag ska bo i höst och sedan gå lite i affärer. Blir troligtvis att vi hyr film sen om jag inte kan övertala my friend till att köpa säsong 3 av Svensson Svensson. haha

Skärp



Detta breda skärpet köpte jag häromdagen på Ruth m.fl.
Hur fint som helst om jag får säga min mening
och det  får jag ju eftersom det är min min min min blogg..

Ordning & reda



Vad kan gå fel i skolan med detta underbara pennskrin?


Söndag


Åh, vad jag har sovit gott inatt. Trots att jag och min friend ligger och skrämmer upp varandra om att det ska komma en massa tjuvar. Men med halva huset larmat, en kofot vid sängen och lite tända lampor runt om i huset så kände vi oss rätt trygga. Jobbigt att man ska vara så rädd för inbrottstjuvar. Något jag gärna skulle kunna söka hjälp för, då det vissa nätter  ger mig sömnsvårigheter.

Om endå tjuvarna kunde se ut så som den översta bilden. Han hade man ju lätt kunnat skrämma skiten ur. Men nu för tiden ser dom ju ut så här...


Myskväll



Vi har lagat tacos och ligger i soffan och slappa.
Har kollat på reprisen av En annan del av köping
och resten av kvällen blir det sista skivan med Svensson Svensson.

Grodan

När vi började närma oss den där floden så såg vi Paddan. Självklart fegade vi inte för att köpa oss varsin biljettis och hoppa på båten. Skepp och hoj, skrek vi så att alla flyttade sig ur vägen så vi kunde komma på båten först och få de bästa platserna. Jag skojar såklart. Vi stod först och fick såklart de bästa platserna. Längst bak! Precis som när man gick i skolan. Vi var så coola att vi satt längst bak på den tiden också. Tuggade tuggummi och sköt suddigummi på läraren med en slangbella. Det var tider det.

Fatta, vilket ösregn som kom när vi var mitt ute på öppet hav. Tur att våra två guider var så kloka och tog med poncho till oss alla. Min kompis blonda utväxt matchade ponchons gula färg.


No liseberg, no liseberg.


När min kompis vaknade beslöt vi oss för att ta första vagn till Liseberg för att ha en heldag bland chokladhjul och bergochdal-banor. När vi kommer fram är det så mycket folk och lååång kö till entrén att man kunde tror att Anne Frank skulle vara dagens gäst på stora scenen. Det var det såklart inte, utan det var ju bara gothia cup. Vi high-fivade på att vi skulle skita i Liseberg och kika runt i affärerna på Avenyn istället..

3 h



3 timmar Svensson Svensson blev det igår kväll och grönsakspaj med soltorkade tomater och oliver.
Himelskt gott.

Nu jävlar



Igår berättade en av mina bäst-bästaste-bäst-bästa kompisar att hon har kommit in på Göteborgs universitet. Jag blev så glad att jag skulle slå Linda Bengtzing i sin glada utstrålning. Den glädjen fick jag ha i ca 1 minut till den lilla jävlen sa att hon inte bestämt sig än om hon vill börja plugga i höst. När jag hörde dom orden var jag nära på att googla fram någon torped i Sicilien som skulle kunna komma över till Sverige och banka vett i hennes huvud.

Du ska flytta till Göteborg i höst din lilla slyna.
Annars kan du se efter vår vänskap i stjärnorna.

Finito

Lördag


Klockan är över åtta. Steg upp kl 06.15 idag. Min friend ligger och snarkar på övervåningen. Hon ligger säkert och dreglar på kudden och fiser också för den delen. Själv så har jag precis lusläst GP och sitter och kollar på Dr.Phil nu. Sitter även och slösurfa tips på vad dagen kan bjuda på. Just nu lutar det väl åt en utflykt i skärgården eller liseberg. Funderar på att sätta mig på sängkanten hos min friend, smeka hennes kind och sjunga " allting kan gå itu, men mitt hjärtan kan gå i tusne bitar" i en ljuv stämma. Tror ni hon skulle bli rädd då?

Shopping



Mina shoppingpåsar! Köpte en tunika, svart brett skärp med guldspänne, parfym, duschcreme och ett pennskrin. Bilder på grejerna kommer en annan dag. Min friend var inte den som gick och höll stenhårt i VISAkortet utan shoppade också en massa fina saker. Bland annat säsong två av Svensson Svensson. Andra köper dvd-boxar med Desperata hemmafruar och SATC, vi köper svenska humor boxar!

Nu ska vi lägga oss i varsin soffa i pyjamas och kolla på boxen.

Trevlig fredag

I göteborg



Sådär ja. Nu är vi framme i Göteborg. Tåget var givtetvis proppfullt med jättefula och jätteäckliga barn som gallskrek ikapp så både jag och min vippiga kompis skrek " fööör i heeeelvete " jättehögt och slog näven i det lilla bordet. Hade mamman gett sina fula ungar en stor fet örfil så kan jag lova att ingen av de äckliga ungarna hade sagt ett ljud nästa gång dom åkte tåg.

Hela eftermiddagen har vi sprungit på stan så vi sitter här nu på varsin dator och kolla på Eniro efter fotvårds-specialister som har hemkörning i Göteborgs kommun. Fatta ni vad gött det hade varit nu? Sniff sniff I´m in heaven hade sagt när fot-tjejen hade masserat mig med en massa eteriska oljor.



Next week


Har ställt mobil-alarmet på 06 imorgon. Jippi för mig, då klockan är över midnatt och jag har inte har behövt bli väckt på ett halvår om inte mer. Nästa vecka ska jag göra en grej med håret. Kan ni gissa vad? Panache bruka ha utförsäljning av Tigi´s hårprodukter, så självklart kommer jag gå dit imorgon. Är på jakt efter denna söta lilla pumpflaskan. Tror den kan vara perfekt för mitt hår framöver :). Jag är alltid ute i sista minuten med packningen. Mina kläder hänger just nu på tork så jag får packa klart väskan imorgon bitti innan jag åker.

Yes



Nu har ju inte jag sett min lägenhet men vem som helst kan ju begripa att jag inte får in min 180 i en studentlägenhet. Just därför sitter jag och slösurfa på lite olika inredningssajter/bloggar för att hitta bra lösningar till trångbodda. En sån här säng är jag riktigt sugen på att spika ihop. Vad tror ni om det? Med lite snygga kuddar, sänglampa och sen textilvepor eller panelgardiner så kan nog t.o.m jag trivas där. Hyresvärden har lovat mig omtapetsering om det ser förjävligt ut och ser den bara halv-förjävlig ut så kommer jag ta första bästa spårvagn till färghandlaren och köpa hem lite vit färg. Efter att ha bott i en topp-lägenhet i nio månader så kan jag faktiskt inte bo hur som helst..
Undrar om Mr. Pojkvän är händig på sådana bygg-projekt?

Dagens shopping



Var på Onoff och inhandlade en dataväska.
Det behövs nu när jag flänger fram och tillbaka på tåget.
Inte nog med att den är lätt, har massor med fack och bra vadderad,
så fick man en data-mus till.
Onoff är bäst - ingen protest.

Applåderna nu, autograferna senare

Jag vill börja kvällens inlägg med att ge mig själv en stor eloge. Det är nämligen så att ibland är jag så rolig att jag blir avundsjuk på mina kompisar som har en så rolig kompis som mig. Tyvärr håller dom inte med. Jag har nämligen börjat med två nya bus. Ska jag berätta?

Bus 1. Jag får ett sms av någon kompis som skriver t.ex. " okej, jag är på Konsum nu. Kommer strax ". Då skickar jag ett sms tillbaka där jag skriver " Ja jag ser dig. Är vid mjölken ". hahahaha, Sjukt roligt när dom ringer upp och frågar vart jag är eftersom dom inte ser mig vid mjölken och jag egentligen sitter hemma och läser på Posh24.

Bus 2. Jag och en vän sitter och snacka på MSN. Hon skriver  " Ska kila nu, men är det okej att jag ringer om fem minuter? " Då skriver jag såhär tillbaka " jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, du har frågat det tre gånger nu. "


Inget glömt



Ni kanske märkte att jag la av att skriva upp hur mina dagar såg ut med kost och träning? Jag kände att jag pallade inte. Skriva upp det alltså. Men jag har faktiskt varit rätt hälsosam sen förra måndagen..förutom all alkohol förra onsdagen + pommestallriken :). Men jag har faktiskt motionerat/tränat så gott som varje dag så jag känner mig faktiskt piggare än vad jag gjorde när jag stressade runt med flytten för ett par veckor sedan, då det blev skräpmat både en och två gånger på bara ett par dagar. I helgen har jag en svag känsla av att det blir mycket vin och oregelbundna måltider så vi tar nya tag på Onsdag.


Bajs



Efter jag hade köpt tåg-biljettisar så körde jag till Lindex eftersom jag måste ha ett svart skärp till min vida klänning. Min katt har nämligen bitit sönder min favorit till livrem som jag skulle ha sagt om jag var född 1960. Kommer hem, lägger mig i solen, går in och ska prova mitt nya skärp. Tror ni inte då att det är sönder? Så i eftermiddag måste jag alltså köra tillbaka till Lindex och byta det. Det är sånt som är en början till depression.

Vilken häääärlig dag

Godmorgon godmorgon mina små solstrålar till läsare. Har ni sovit gott? Inte vaknat att ni behöver dricka eller gå och kissa? Skönt! Själv så vaknade jag vid sju, kollade min blogg, gick på toa och tänkte jag lägger mig och vila en stund. Vaknar sedan vid 10.30. Skandal!!! Fast tror det eller ej så är jag ändå på världens bästa humör. Jag ska snart köra till tågstationen och köpa tågbiljettisar. Åh, det ska bli så roligt att åka iväg några dagar nu. Mer blogging kommer under dagen..

Shoppa



Är inte denna klänningen en riktig skönhet? Tyvärr så skulle dom där rosorna bli stora solrosor om jag klämde i min arraksbolls-kropp i den. Sitter och kika runt på nätet på vad utbudet ser ut i affärerna. Jag har sparat mina pengar i typ 1, 5 månad för att jag ska kunna shoppa den kommande helgen. För er som har missat det så åker jag och min rosa-vippiga-kjol-kompis till Göteborg på fredag och stannar där till på tisdag. Det kommer bli shopping, utflykter och uteserveringar. Förhoppningsvis så kommer det även bli sol & bad. Självklart följer datorn med ;)

Leila



Har varit ute i skogen och varierat mellan lätt jogging och rask promenad. 1 poäng till mig. Ligger i soffan nu och slappar framför Leila bakar. Den dagen jag skaffa hus ska jag ha hennes kök som inspirationskälla. Vilket totalt underbart kök, kärringen har. Hehe, det är annat än vad jag kommer få uppleva de kommande 10 månaderna. Ska nog vara glad om det finns en ugn i min lilla studentlägenhet.


Pics

Bilder från igår


Grill-mästaren  & spindlen


Pottfrillan


Jag har alltid sagt att den där jävla spindlen är lurig.
Varför gör inte pottfrillan något??
Bara står där när både hon och grillen är på väg att bli överkörda


Pleeease, få stopp på hennes gråtande


Bränd korv


Snygg


Tjofaderittan lajban

Framkallning



Jag har ca en miljon bilder som ligger i hundra tusen olika mappar på datorn som väntar på att bli framkallade. Skulle jag framkalla alla dessa på en gång så skulle jag bli skuldsatt för livet. Just därför sitter jag här nu och ska samla ihop ca 400 kort till en mapp som jag sedan kan ladda upp på någon bra framkallnings-sajt. Kan ni rekomendera någon bra billig sådan?

Last year



Första dagen på ca två veckor som jag inte har något inplanerat. Gött!
Förra sommaren köpte jag två klänningar på rean på Gina tricot och jag har aldrig använt dom eftersom båda är alldeles för långa för mina 1.53 cm. Så idag ska jag faktiskt klippa av, nåla upp och sätta i kontakten till symaskinen och fixa de båda klänningarna till leggings-storlek.



Onsdag

Gårkvällen var lika hysteriskt rolig som vanligt. Grillade, spelade spel och snackade skit som vanligt. Mina kära vänner älskar bilderna jag lägger upp efter varje möte och ibland funderar jag på om dom bara umgås med mig för att jag gör roliga grejer av korten jag knäpper med min lilla diggis-kamera. Så för att göra mina vänner nöjda så lovar jag att publicera bilderna ikväll, annars får jag väl inte vara med dom fler gånger.

BBQ



Min kortvuxna kompis har köpt en ny grill.
Visst är den cool?
Hon skickade precis ett MMS när hon står och posa vid den.
Mina kycklingbitar ligger i vitlöksmarinad och jag ska snart gå och duscha.
Ska snart bege mig till min friend på en grill-afton.
Vi hörs senare.

YAAABAAADAAABBAAADOOOOOOOOOOOOO

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Jag har fått lägenhet i Göteborg.

Killen från fastighetsbolaget.
.
- Jag har en bra och en dålig nyhet.
jag: okay
- Den lägenheten du var på visning förra veckan gick tyvärr till en annan sökande.
jag: okay...(kände hur tårarna började pulsera i ögonen)
- Den bra nyheten är att jag har en annan till dig..

 En stor sten släpptes från mitt lilla hjärta.
Nu är det bara fina skrivböcker från Ordning & reda som fattas,
sen är jag redo att byta ut Veckorevyn till böcker om företagsekonomi och marknadsföring.

Musik-mingla

Tänkte jag skulle försöka leta upp mina tomma cd-skivor och bränna en skön bil-skiva. Tänkte göra en playlist med Eddie Meduza, joddla med siv och Björn Rosenström. Ett skämt, ett skämt, ett skämt. Det är sån musik som byfånarna i min by skulle säga " mmm, dom rockar. " samtidigt som dom dricker upp sista slurken av folkölen nere på ICA´s parkering och klottra Mr Rosenström Rulez på kioskens röda vägg. Jag avskyr folk som lyssnar på sån musik. För ca ett år sedan hade min kompis en period då hon lyssnade på liknande musik och varje gång ville jag skjuta ärtor i hennes ögon med en slangbella. På min bilskiva ska det bara finnas sån där skön musik som Kate Ryan, Gyllene tider, Keith Urban och Shakira.

Nu ska det köras


En sån här bil är det..

Nu har jag och min fader varit och hämtat hem vår nya bil. Vår och vår. Den är inte det minsta min men eftersom jag är dottern i huset och bor hemma så kommer jag självklart få låna den. Jag älskar den och jag kan inte bärga mig förrän ikväll när jag ska få provköra den till min friend där det nalkas grill-afton. Den är mycket större än de bilar vi någonsin haft och den har  fungerande AC och jättebra högtalare. Jajaja, jag vet att ni säkert är födda med AC-bil och stora bergsprängare som är utplacerade lite här och där i bilen men det är inte jag. Jag minns när vi fick en bil med CD-spelare i., när jag var liten Det var så stort att hela familjen dansade riverdance ute i trädgården en hel natt.

Gårkvällen

Gårkvällen var trevlig. Såklart hade jag kameran med mig.


min kortvuxna kompis är så glad


och busig


Glad är inte min andra kompis. Förresten...titta mellan benen.
Nu vet vi varför hon alltid har sin rosa vippiga kjol på sig...
FÖR att det är ett slags skydd mot hennes gigantiska hårväxt.


Detta gråtandet och snorandet


Nu är dom båda glada igen och min kompis har tagit på sig
sin rosa vippiga kjol


Tjofaderitanlambo...Spindlen var där också såklart

Summer 2008

Hittills har denna sommaren varit den bästa på mycket länge. Jag och mina vänner lever utan klockan och utan veckodagar. Alla dagarna är som Lördag och tiden står stilla. Hur underbart är inte det då? När kvällen och mörkret kommer så vill jag verkligen inte borsta tänderna och gå och lägga mig. Vet ni varför? För jag har så förbaskat roligt jämt. Det är därför bloggen hamnar lite åt sidan nu, vilket jag tror den kommer göra ett tag framöver. Men lugn mina vänner, snart är det höst. Tiden går ju fort när man har roligt, säger de.

Bloggtips

Jag skulle vilja rekomendera två bloggar som både inspirera och motivera inom Hälsa & mat. Båda tjejerna tar helt fantastiskt snygga bilder och delar med sig av sina tips och recept.

Linnea´s blogg hittar du här
&
Hälsofreaket´s blogg hittar du här

Ny vecka

Så, nu har vi varit ute och motionerat 6.3 km. Ikväll ska jag hänga med mina päron till några bil-affärer och kolla på ny bil och sen ska jag och min kortvuxna kompis till min kompis med den rosa vippiga kjolen och kolla på Svensson Svensson. Nu ska jag ut och lägga mig i solen. Vi hörs snart..

Ro din båt!!



Jag blir nervös när vädret inte kan bestämma sig. Ena stunden är det superfint och fem minuter senare så är det molnigt. Just därför tar inte jag och min friend risken att åka på en skärgårdstur i tre timmar. Därför tar vi istället på oss våra gympaskor från 2002 och kör till ett elljusspår och bränner lite kalorier. Hörs sen..

Summer

Det stora samtalsämnet just nu är att jag och min friend ska till Göteborg nu på fredag. Vi är lika uppspelta som när man gick på lågstadiet och skulle på klassresa men som slutade att föräldrarna fick hämta en så fort det började bli mörkt ute. Förhoppningsvis så ska vi klara fem dagar med shopping, uteserveringar och utflykter tillsammans utan att någon får hemlängtan. Det ska bli så hejdlöst roligt eftersom det var ca 3 år sedan vi var i Göteborg ihop. Nu är det läggdags..


Darling



Jag hatar att läsa blogg-inlägg där det bara står en massa trams om puttenuttig-kärlek och en massa töntiga kärleksförklaringar som normala människor ger till sin käraste IRL och inte genom blogg.se´s server. Men ikväll är jag en tönt och går emot mina principer och regler helt enkelt. Tänker därför skriva om hur mycket jag älskar min darling. Mannen som jag älskar att krama och känner mig som tryggast när jag ligger intill. Trots att jag ibland vill trycka ner ditt huvud i toaletten och spola så älskar jag dig så olidligt mycket. Du är det bästa jag har och jag hoppas det kommer vara vi två för all framtid.

<3

fy skäms



Idag sov jag till halv tolv. HALV TOLV ja, 11.30. Ni läste rätt. Det har bara hänt två gånger tidigare i mitt liv att jag sovit så länge. Midsommardagen 2007 och dagens efter mitt första Tequilarace. Då ska vi med detta inlägg poängtera att så vild blev inte vår Svensson Svensson kväll igår kväll. Kan inte för mitt liv begripa hur jag kunde sova så länge då jag brukar vara uppe innan halv nio varje morgon. Jag har t.o.m ett slags hat mot människor som sover länge. När min pojkvän sover länge så vågar han knappt berätta det för mig eftersom han vet då att han förstör hela min dag. Jag blir på dåligt humör och måste ha ett dygns föreläsning för honom att han är dum i huvudet som sover så länge och sova kan man göra i graven.

Jag & darling såg What happens in Vegas ikväll. Är helt övertygad om att den är bättre än SATC movie.


Svensson Svensson



När min friend fyllde år så fick hon Säsong 1 med Svensson Svensson av mig. Hela vår vänskap är inriktad på Humor som ni märker. Svensson Svensson är fanimig den roligaste svenska serien som finns, förutom Rena rama rolf. Vi såg första skivan igår och ska se andra skivan imorgon kväll. Är det fint väder på dagen imorgon ska vi åka en 3-timmars-tur med en skärgårdsbåt.


Balkong & filmmys

Jag var som sagt hemma hos min friend igår. En bild säger ju mer än tusen ord så därför får ni lite bildbevis från vår trevliga kväll..förutom när min friend började gråta såklart..'



Här sitter vi på balkongen



Min kompis började gråta utan vidare.
Spindlen ligger i vardagsrummet och prata med katten



Hon gråter fortfarande :(. Det var därför hon tog på sig solglasögonen.

go go go

Jag var inte alls träningssugen idag. Inte min boyfriend heller. Vi körde bara 25 minuters motion och sen åkte vi hem. Vissa dagar är såna bara. Sitter här nu med myskläder på och ska snart bege mig bort till min kompis. Det blir skräpmat och en flaska vin på hennes balkong och givetvis bilder. Hörs senare.

hihi



Packade upp alla mina skor idag från banan-kartongerna och satte upp dom på min nya egengjorda skohylla. Jag ääääälskar verkligen skor som ni kan se på bilden. Hihi, visst har jag inte ens använt men vad gör det om 100 år. NEJ NEJ NEJ, jag skojar. Såklart inte detta är min skohhylla. Det är mama-Pernillas. Jag hatar skor och tycker det är sååå tråkigt och framförallt jobbigt att ha många som ligger hemma och dräller. När jag har slitit ut ett par så går jag och köper nya. Förstår inte vad Pernilla Wahlgren ha alla dessa skor till? Helt otroligt tycker jag ur min synvinkel.

Åska

Det åskar ute. Så länge det inte blixrar eller smäller så man får dödsångest så går det väl bra.. annars har jag en tendens att börjar gråta så fort det börjar bli svart på himlen. Tyvärr blir det ingen minigolf ikväll eftersom min kompis har satt sig i skiten. Visst låter det dramatiskt när jag säger så? Jag överdriver lite bara..som vanligt. Men ser någon henne ute så kan hon hamna i helvetet. Därför ska vi isolerar oss hemma hos henne. he he he. Har varit och tränat på morgonkvisten och nu sitter jag här och läser såna där bloggar man aldrig läser i vanliga fall som t.ex. Amanda Berg, Engla och såna töntar. Vad  gör ni?

Bio



Var på bio och såg Narnia ikväll. Det är egentligen ingen Mingla-film då jag dras till filmer med snygga high-school tjejer som har rosa rum och scrapbooks i bokhyllan. Men jag såg första filmen av Narnia så att se andra var en självklarhet. Trots att det är lite mycket slagsmål och höga pang-effekter för min smak så är den värd att se för djuren i filmen är så söta. Titta bara på lejonet. Sen tror jag att varenda en som satt i biosalen hade planer på att skaffa sig en mus eller en grävling som husdjur efter denna filmen. Det har jag iallafall. Gärna ett lejon också. Då skulle man inte behövt vara rädd för att inbrottstjuvar ska komma. Efter filmen körde jag hem till min friend och kollade på hennes apartment som jag har missat och sen åkte vi till beachen och tog ett kvällsdopp. Skönt och K A L L T. Morgondagens planer är träning på morgonen och minigolf på kvällen.

Fredag

Äntligen Fredag, håll jag på att skriva. För mig är det helg varje dag. Det är faktiskt helt underbart att gå arbetslös en hel sommar. Göra vad man vill, när man vill. Sånt liv gillar jag. Har förresten hittat en utbildning som jag funderar på att söka till nästa höst efter jag har läst denna i Göteborg. Det är en tvåårig utbildning på distans som är på halvfart. Verkar hur bra som helst plus att det är meningen att man ska kunna jobba heltid samtidigt om dom banorna kommer vara aktuella för Mingla. Shit, undra vad jag gör om ett år? Ett år går ju hur fort som helst så hokus pokus och vi är inne på summer 2009.

Ikväll ska vi gå och se Narnija och sen direkt efter ska jag hem till min rosa-vippiga-kjol-friend på lite balkongmys.

Hola

Pics från igår


En söt jultomte och en fräsch blond tjej
som behöver raka sig under armarna


Spindlen är på disken


eeuuw raka dig under armarna människa!!


Mot skogen


Hoppas hon vinner lite pengar så hon kan köpa en ny kjol
och fixa utväxten


aaawww

Spelkvällen

Lite pics från spelkvällen i Tisdags.







Det var lite svårt att välja ut vilja bilder jag skulle visa upp eftersom jag tog så himla många och alla blev bra men här är dom tre bästa. Fler kommer kanske framöver. Har tomtemor som kompis. Ni som inte tror på tomten ser ett levande bevis här och nu, Min andra kompis i sin pottfrilla och nya bruna långklänning, en kompis i sin rosa vippiga kjol och så den där lillskiten i sitt blonda fina hår, hatt och hängtuttar som är olika stora.
Nu ska jag och några vänner ta biken och ta ett kvällsdopp på någon av byn´s alla stränder.

Sol sol tralalala soool



Har legat på den lilla terassen idag. Hela morgonen och förmiddagen låg jag och sov i hammocken och när jag började piggna till och alkoholen började gå ur kroppen så la jag mig i solen istället. Jag är solberoende har jag kommit på. Bara det är fint väder och över 25 grader varmt så skulle jag kunna acceptera kronisk nageltrång eller kroniskt munsår. I eftermiddag har jag och mor min varit och handlat en solsäng. Den ska jag inviga imorgon efter träningen.

picknick



Igår var jag och min boyfriend på picknick på bryggan.
Hur skönt som helst och shit pomfritt vad solbrända vi blev.
Det får bli en tur dit imorgon med.


Gårkvällen

Gårkvällen var verkligen hur rolig som helst. Speciellt på förfesten och när vi åt fylle-käk. Såklart så skrattade vi högst och mest av alla och ett tag trodde jag att kebabmästaren skulle fritera oss. Fast min kortvuxne vän är ju bästis med han så han hade nog lite mer tålamod med oss.

När jag och min vän går ut och sätter oss på en bänk så kommer en känd våldtäcktsman och sätter sig bredvid oss och pratar. Han var typ påverkad av mer än alkohol och jag gjorde mig så liten som möjligt så min friend fick sköta snacket. Som tur väl var så gick han sen. Glömmer aldrig för några år sedan när vi firade en kompis och han smög på oss så hennes låtsaspappa fick gå ut och prata honom till rätta så han skulle gå. Hugedamig för såna där toknissar.

Bilder från igår och från spelkvällen i tisdags kommer under dagen.

Dag 3

Gårdagens träning och kost..kunde vart bättre. :)




Frukost:
 1 tallrik havrefras
1 smörgås

Träning:
ingen

Lunch (picknick)
Vindruvor
Nöt & torkade frukt-blanding
grillade revben

Middag:
Korvstroganoff

Kvällen:
 3 Cider / grogg / drink
En stor flåtig pommes med stark sås

Dag 2

Tisdagens Kost och träning



Frukost:
En tallrik havrefras och 1 knäckebräd

Träning:
15 min gång på rullband
25 min crosstrainer
7 km cykling

Mellanmål:
Fruktsallad

Middag:
Tacosrester från gårdagen

Kvällen:
Popcorn

Busy women

Finfint väder idag. Hipp Hipp Hurra! Tror ni att jag var på gymmet vid halv nio imorse? NO NO NO. Jag var så trött, så trött. Så idag blir det tyvärr en vilo-dag för mig. Har precis kommit hem från B*young och Systemet. Köpte en söt liten tunika och lite alkohol till kvällen. Vi ska nämligen sitta hemma hos min friend i staun och dricka oss berusade för att sedan gå och sätta oss på en uteservering. Det ska bli så trevligt att jag har gjort en liten tim-nedräkning här på ett papper. Nu är det på med bikini, insmörjning av solskyddskräm och sen ska jag och min boyfriend åka på picknick. Hörs sen

Sleep well



Jag är så trött att jag ser små diamanter flyga runt här i vardagsrummet. Imorgon ska jag vara på gymmet klockan 08.30 så jag ska faktiskt gå och bädda ner mig i min lilla säng. Japp, LILLA säng. Efter att ha haft en 180 för mig själv i flera månader så har jag nu återgått till min flicksäng på 90cm som jag dessutom delar med min katt som ligger raklång på bredden. Nej nej nej, jag tänker inte flytta på honom. Det är han som bestämmer. Vi hörs imorgon



Jag älskar er



Med risk för att låta som en 13årig tjej så vill jag bara med detta inlägg få fram att jag verkligen avgudar mina tjejkompisar. Avgudar som att tatuera in deras namn på ryggen, torka dom i rumpan efter en diarréattack eller att ta på mig skulden för ett mord som dom har begått. Dom är så snälla, söta och rara att jag bara vill smeka och pussa dom hela tiden. Ikväll har jag skrattat så jag sitter här med en sprängande huvudvärk. Jag har skrikit av skratt så jag tror grannarna steg upp från sängen och tryckte in öronproppar i deras öron.

Tack för en härlig kväll, tjejer & kille.
Bilder kommer imorgon.

Tjaalaalaaa SP3

Tjaaalalaalalala SP3..tjaalallala SP3..tjaaalalallalalaa .. Nej då, jag har inte tagit studenten. Eller jo, det har jag visst men det var för tre år sedan och det var en befrielse. Slippa alla töntiga klasskamrater. Dom hade inte mycket vett i skallen. Tur att jag är så normal och cool iallafall. Jaja, vi ska inte prata om studenten nu utan vi ska prata om kvällen som skall komma. Den kortvuxna kompisen ringde till slut. Hon har faktiskt ringt fem gånger sen klockan 16 för att vara exakt. Den ena gången ville hon ha sympati eftersom hon stod på ICA och skulle betala och insåg att hennes kort inte var i plånboken. Hehe, så kan det gå sa jag och ylade som en varg i telefonen.

Nu sitter jag här nyduschad. Ska snart klä på mig och bege mig till min kortvuxna kompis tillsammans med några andra. Det ska bli en så mysig sommarkväll ikväll med lite spel, skitsnack och mineralvatten. Vi hörs när jag kommer hem. Måste ju redogöra Dagens hälsa & träning och lite kort från kvällen måste ni se. Ni vet min nyblonderade kompis och den ena med sin rosa vippiga kjol och den stora spindlen. MISSA INTE FÖR ALLT I VÄRLDEN.

Hallå hallå

Ikväll skulle det nalkas spelkväll. Men nu verkar alla vilja hänga med oss, vilket jag kan förstå. Vi är ju hejdlöst underhållande, alla vill vara med oss liksom. Så nu är vi för många för att spela. Det mest irriterande just nu är att jag inte får tag på min kortvuxna kompanjon för att hon jobbar. Hon har tryckt av mig hela dagen. Hon är säkert lika irriterad på mig som inte verkar fatta att hon inte kan prata för tillfället. Vi måste ju omboka våra planer. Det kanske rent av får bli en grillkväll med gott sällskap istället..det återstår att se..

Hihi

Efter att jag lämnat nycklarna till min efterträdare (hihi) så satte jag mig bakom garaget och grät en skvätt eftersom det mot all förmodan var den sista gången jag befann mig på den fina ljuvliga bakgården. Sen gav jag mig en käftsmäll och körde till solariet och solade och därefter tränade jag. Träffade en gammal kill-kompis som jag gymmade ihop med och vi bestämde en grill - kubbkväll  med gamla gänget next week. Sen träffade jag även min gympalärare från högstadiet. Han som blev generad när man sa att man hade mensvärk och som trodde att vi tjejer var i källaren och cyklade. Jo, i källaren var vi men vi latjade istället. Band fast varandra med hopprep runt stolpar som var i gympasalen i källaren och såna roligheter. Så fort vi hörde någon närmar oss dörren slängde vi oss på varsin cykel. Det var tider det.


En sorglig dag

Idag är dagen då min lägenhet inte kan kallas för MIN längre. Snyft. Snyft. Ska snart köra in till staun och möta min efterträdare med nycklarna. Hehe, efterträdare.. Låter nästan som att jag har varit landshövding och ska gå i pension. Åh, det vill jag bli kom jag på nu. Landshövding. Hur coolt hade inte det varit då. Får klippa banden när en massa dagis och nya vägar invigs här i landskapet, gå i fina kjolar med tillhörande kavaj, ha en massa viktiga pärmar i skrivbordslådan och vara en viktig person för landskapet helt enkelt. Så fort något planeras att byggas så säger stora politiker.. - ja, men vi måste fråga Mingla först. Sen ringer min sekreterare till mig och berättar vad som planeras och då måste jag ta fram mina viktiga pärmar  från skrivbordslådan, miniräknare och års-budgeten för att veckan efter ge ett svar om dom får lov att bygga det dom planerat.

Det hade varit något..

RSS 2.0