Dagens hälsa & kost



Eftersom jag är sjukt trött så ska jag gå och lägga mig nu.
Så här har dagen sett ut med träning & food.

Frukost:
En tallrik fil med skivad kiwi
1 knäckebröd

Träning:
25 min crosstrainer
20 min gång på löparband
3 km cykling
( hade 5 km som mål men den lilla pygmeén förstörde det)

Mellanmål:
Fruktsallad

Middag:
Tacos ( he he he he )

Träning:
30 min promenad

lägg ner



kompisar..kompisar..kompisar..Förra inlägget var ett stort skämt. Vad tror ni om mig egentligen? Bilden är från googel och absolut inte lägenheten jag har tackat ja till. Ibland blir man mörkrädd över vad ni tror om världens bästa bloggare Mingla. Tror ni på allvar att jag skulle bosätta mig i det råtthålet som är på bilden? Inte ens om det så var gratis. Så nu har vi klargjort det. Lägenheten var liten och ful men så ful var den inte. Några kort blev tyvärr inte tagna men jag har tackat ja till den..

vart sa du att du bodde?



Nu har min syster varit och tittat på lägenheten och här ser ni en bild på hur det såg ut. Riktigt mörkt och eländigt och rostig säng med för den delen. Eftersom det är en studentbostad så ingår möbler, men en ny madrass ska jag minsann köpa. Var så säker. Har iallafall tackat ja till lägenheten och får veta nästa vecka om jag får den. Min syster sa att den var jätteful och jätteliten och det ser vi ju på bilden att den inte är så fräsch eller upp-piggande men den var hur billig som helst, som sagt.

Mina favorit-tjejer.

Ibland hamnar jag på såna där töntiga mode-bloggs där bloggerska ha suttit och klurat på vem som är deras stil-ikon. När dom sedan har kommit på en snygg hollywood-stjärna med bra klädsmak så googlar dom namnet och sen redogör i ett inlägg om VARFÖR just hon är stolikonen. ORKA?!?!!? Sånt fjanterier håller inte jag på. Mingla är ju a cool girl. Istället för stilikon så tänker jag " vem vill jag byta liv med , vem hade jag velat sätta på om jag var kille eller homofil? ". Jo, Lauren. Lauren Conrad is a good girl.


tacos

Snart ska jag laga Tacos. Det ska bli himmelskt gott. Har inte ätit sen jag kom hem från träningen. Jag har så mycket roligt inplanerat denna vecka att jag här och nu tänker skriva en Vecko - to - do - lista. Inte lika flashig som Blondinbellas men ack så mycket bättre. Allt är iofs bättre på denna bloggen än andra bloggar. Ni befinner ju er på världens bästa blogg..he he he

Tisdag: Kisen till veterinären - lämna mina lägenhetsnycklar - sola solarie - träna - spelkväll med en massa roligt folk som jag inte har träffat på skitlänge

Onsdag: träna - umgås med pojkvännen

Torsdag: träna - gå på bio med pojkvännen och några av hans kompisar som har fixat gratis biobiljetter

Fredag: träna - sola och på kvällen ska jag och min kortvuxna kompis ha en myspyskväll på hennes altan och planera en stor grej :)

Hehe, Mingla är hemlighetsfull

Visning



Ikväll ska min bigsister + husband gå på visning på en lägenhet åt mig. Jag tackar och bugar. Så slipper jag åka 35 mil. Denna lägenhet hoppas jag på jättemycket. Ärligt talat så skiter jag ifall den har flåtfläckar överallt och luktar curry. Den ligger nämligen i ett fint område plus att hyran är så oförskämt låg att jag blir nervös och rastlös. T.o.m elen ingår. Anledningen till att den är så billig plus ligger i ett fint område är för att det är en studentlägenhet, men man har såklart eget kök & badrum. Annars hade jag börjat gråta. Skulle aldrig klara av att dela sånt med andra under en längre tid.

Håll tummarna nu att jag får den. Min sister skulle fotografera och kanske kanske kanske lägger jag upp en bild eller två.

Apropå...



När vi är ändå inne på medelhavet så kom jag och tänka på en liten småbusig grej som hände mig och min kompis när vi var i Sunny Beach för tre år sedan. Trots att det knappt var 20 grader där, konstigt folk och att vi levde på toblerone en hel vecka eftersom det inte gick att äta maten, så hade vi väldigt roligt. Vi är rätt lättroade och gör det bästa av situationen.

Iallafall så gick vi ut och shoppade en eftermiddag (okej, det gjorde vi så gott som varje dag mellan 9-18 ) och rätt vad det är så ser vi en affär som ser väldigt roligt ut. Där går vi in , ylade min kompis i örat på mig och ruskade om mitt huvud precis som Klimpen i BERT brukade göra. En man ropar något till oss på konstig engelska. Vi hörde inte ett ord vad han sa utan vi lekte att vi förstod och skrattade. Vi fortsätta in i affären och tittade på sakerna och mannen ropade igen något åt oss. Vi trodde han latjade med oss så vi stod ju bara och skrattade. Tredje gången anstränger han sig för att vi ska förstå och då hör vi att ropar " It´s close. Open tomorrow. ". Vi tittade oss omkring och insåg då att affären var nymålad och att flera små bulgarskor stod och packade upp varor. Vi bad så hemskt mycket om ursäkt och sen gick jag och min kompis och dränkte oss.

Siesta



Idag när jag satt och cyklade i gymmet så stannade musiken och in i gym-salen kommer en liten pygmeé. Hon ställer sig på tår och tar i allt vad hon kan och skriker " hallå hallå. Vi stänger klockan 13, bara så ni vet. " Vad i helvete skrek en bodybuilder borta vid skivstängs-avdelningen och lyfte upp den lilla pygmeén på hyllan som hängde på väggen. Nej, nu skojade jag igen. Funny Mingla. Först trodde jag hon hade tagit kokain precis som Sanna Bråding och att hon trodde klockan var 22, för det är gymmet stänger. Men när jag gick ut såg jag lappar på dörren där det stod att dom har stängt mellan 13-16 under hela Juli månad. Precis som det är på Kreta och Alanya. När jag körde hem så lekte jag att jag var vid medelhavet och att allt var stängt för att folket behöver lite Siesta mitt på dagen.

Surprice me



Jag överraskade mig själv med en solarie-stund innan gymmet. Jag satte mig i bilen, bara körde utan att tänka på vart och vips så var bilen utanför solarie-studion. Det var så skönt , så skönt. Jag är så paranoid när jag ligger där och solar min blevfeta kropp. Jag inbillar mig att någon öppnar dörren för att sedan skrämma mig. Typ nypa mig i stortån eller sno min mobil om dom vill vara riktigt jävliga. Jag minns när jag gick på lågstadiet. Då var det en annorlunda kille som varje rast satt på toaletten och bajsade och läst serietidningarna. Dom coola killarna tog alltid ett häftstift och låste upp dörren. Riktigt taskigt. Det var såna killar som fröken hotade med att hissa upp i flagstången om dom inte blev snällare. Varför inte hota med något mer logiskt. Som att hon skulle ge dom en käftsmäll så dom skulle få men för livet eller att hon skulle skicka dom till rektorn så han får olla dom i nacken. Då hade det nog varit större chans att dom hade blivit snällare, tror jag.

Röra på dom lurviga

Nu har jag käkat frulle och läst morgontidningen, lika noga som gamlingarna gör klockan 7 till morgon-kaffet. Somnade med blött hår igår kväll vilket som egentligen står i min lagbok att man inte får göra. Jag såg ungefär ut som Robert Wells när jag vaknade. Satte upp håret i en " utsliten-mamma-tofs " och nu ska jag driva till gymmet.

Hörs sen

Dagens mode-blogg



Nu är jag sådär övertygad igen om att varenda en tjej skulle bli på bättre humör med en sån här i garderoben. T.o.m förra årets vinnare av Eurovision. Serbien-Marija skulle hoppa jämfota och klappa händerna av glädje.

300 riksdaler går dessa fina klänningar på.

Hälsa

Får det lov att vara ett äppel?

Under 11 dagar ska jag rena kroppen! Nej, jag har inte gått med i en sekt utan jag ska bara byta ut / tillsätta vissa matprodukter eftersom jag har ätit mycket bajs plus att gymkortet har inte dragits många gånger de två sista veckorna. Nu är lägenheten klar och jag har all tid i världen. Jag kommer dela med mig av vad jag äter varje dag. Så varje kväll kommer jag avsluta med ett litet mat-inlägg. Några konstigheter kommer det inte bli. Tofu och dinkel och sån skit för ni inte ta del på denna underbara blogg dessa 11 dagar iallafall.

full fart



Var i min lägenhet klockan åtta imorse och städade till klockan tre , hem till min hemby och grillade sen körde jag vidare till ett elljusspår och motionerade 4 km. I lurarna hade jag Kate Ryan & Rihanna..okej, lite Niklas Strömstedt och lite Erik Segerstedt och lite Hanson.  Men det känns mycket coolare att säga att jag motionerade till Kate Ryan. Hon är cool och jag vill ju så gärna vara cool så därför måste man välja sina ord och formuleringar i denna blogg. Jag vill ju såklart att mina läsare ska få en bra uppfattning om mig. Nu är jag så gott som döende och doften i armhålorna skulle få t.o.m Sten Frisk att säga Satan i helvetet , vilken jävla skit-doft. En snabb-dusch , ett par telefonsamtal och sen är det John Blund som kommer till mig. Var så säker!

woohoooo

Nu är lägenheten helt klar. Inte ens en liten strössel-bit från arraksbollarna finns kvar. "Everybody sing a song . . . Duday, duday. Everybody sing a song, all the duday day. . . all the duday day, all the duday day, " Jag har pratat med tre grannar idag. Nu börjar dom titta fram, när jag ska flytta. Skojar bara. Mina grannar gillar mig. Den enda gången dom har hört att det vart någon som bott i lägenheten till höger var på alla hjärtans dag och jag fick den nya BackstreetBoys skivan av pojkvännen. Då spelade jag Incomplete så alla grannar fick höra. Men det var bara snällt av mig, tycker jag. Dom som inte hade hunnit köpa den ännu fick ju alltså lyssna gratis genom mig. Jag är så bra.



Var det fler än jag som hade (har) denna planchen upphängd ovanför sängen?

Gratisbio

Jag skulle vilja rekomendera Gratisbio för er som vill ha biobiljetter och presentkort på te.x. H&M , Vero Moda, Din Sko, Åhlens, Body Shop eller någon annan trevlig butik. Det enda du behöver göra är att värva folk och/eller klicka på gratis länkar eller om du brukar nätshoppa så kan du göra det genom gratisbio samtidigt som du får en massa poäng. Om du bli värvad av mig så får du 75 välkomstpoäng. Du anger bara Mingla i värvningsraden när du regristrera dig. Lycka till.

t r ö t t

Efter att ha sprungit upp och ner i trapporna med tunga lådor och sisådär en miljon svarta sopsäckar, fyllda med skit som åkte ner direkt i de gröna soptunnorna, putsande och skurande så är jag världens tröttaste tjej nu. Grejerna som finns kvar i min lägenhet är lätträknade nu och har endast halva lägenheten kvar att städa. Imorgon kväll är min lägenhet i toppskick och vill jag vara riktigt snäll så kan min efterträdare få nycklarna redan på Måndag. Vi får väl se vilken sida jag vaknar på när Måndag kommer.

Varje dag får jag en kommentar som " hur kan du flytta från den fina lägenheten? " , " Ska du verkligen flytta från den mysiga lägenheten? " , " Hade jag kunnat så hade jag tagit över din lägenhet! " , " Varför hyr du inte ut den i andra hand, du kommer ångra dig. Finare lägenhet kommer du inte kunna få inom de närmsta åren. "

Jag vet , jag vet , jag vet. Men jag har tänkt fram och tillbaka varje dag - varje minut i flera månader och kommit fram till att detta är mitt rätta val just nu. Om det sen är det eller inte visar sig i höst..spännande va? Jag tror det är nyttigt att utmana sig själv. Och då menar jag inte att färga håret svart, tatuera sig eller bli på smällen.

En sak är säker och det är att jag saknar redan min lägenhet och jag kommer nog fälla några tårar när jag ger killen nycklarna på måndag kväll...eller Tisdag om jag vaknar på fel sida.







Nedräkningen



Nedräkningen för Laguna Beach & The Hills-boxarna har börjat. Den 27:de augusti släpps dom och jag hör en stor kvinnlig kör sjunga Halleluja i mitt huvud. Som jag har längtat, som jag har drömt, som jag har bett om detta. Eftersom jag är en outsider och har missat alla avsnitt av Laguna Beach och de första säsongerna av The Hills är ju hela hösten räddad. Nu hoppas vi ju även att Heidi & Spencer behöver en rejäl slant på sina konton och tacka JA till att låta en filmbolag filma deras vardag i en dokumentär-serie. Heja heja heja..

tur tur tur



Fick besked att jag blivit antagen till skolan. " Men visste du inte det redan " - tänker ni och klia er i huvudet så håret blir alldeles tuperat. Jo, det visste jag eftersom tjejen på skolan sa det till mig men igår fick jag papper på att jag kommit in. Yabadabadoooo skrek jag det högsta jag kunde och slog mina båda knytnävar på mina bröst. Det var så länge sedan jag gick i skolan så jag minns knappt hur man skriver för hand eller hur det känns att gå upp klockan sex på morgonen.

Sen i augusti förra året har jag kunnat lägga mig när jag vill och gå upp när jag vill. När tror ni det är lagom att man börjar ändra dygnsrytm? Det är två månader till skolan börjar, vad tror ni om en månad? Det ska faktiskt bli lite mysigt att fixa allt kvällen innan som matlåda och lägga fram kläder.  Ta sin lilla ryggsäck och keps och promenerar till spårvagnen. Påminn mig om detta inlägget i december när jag gråter när klockan ringer klockan 6 och minusgraderna börjar smyga sig fram.

Aaaaooooo



Aj aj aj aj aj . . Slog huvudet i spetsen av köksluckan idag. Föll ihop på golvet som om någon precis rusat in i lägenheten och skjutit mig. Började gråta värre än StinaLee när hon får kommentarer om att hon är ful. Min mamma plockade fram en massa is. Smarta Mingla tog lite isbitar och la där det gjorde ont, tog en slinga hår och la över isen och satte fast hårslingan med lite hårnålar. Perfekt. Sen var det bara till att peta in en ny isbit när den ena smält. Jag är så smart trots att jag såg en massa små fåglar flyga i en ring ovanför min hjässa.

flytt-paus

Är i mitt nya hem för en liten mat och vilo-paus. Har ett litet lass i bilen som ska tippas av här för att bege oss tillbaka till lägenheten och förhoppningsvis ta det sista lasset sen är det bara till att städa, skura, torka och tvätta. Hej och hå, ett och två. Det är fler som flyttar i mitt hus.  Ska inte jag bo kvar där så finns det väl ingen anledning för dom andra att bo där heller. Alla vill liksom bo nära Mingla. Jag sprider glädje och skratt. Fast nu när jag flyttar så sitter grannarna instängda i sina små apartments och gråter.  Dom kommer sakna mig.


Fredag



Jesus, vad trött jag är. Vet ni vem jag kom att tänka på nu, när jag nämnde Jesus? Han som var med i Robinson för jättemånga år sedan. Minns ni han? Minns ni Polis-Martin som vann första säsongen av Robinson? Äh, vad skippar det snacket. Robinson var ju ingenting jämfört med BigBrother.

Min Fredagkväll har varit lugn. Jag har bloggat och läst bloggar. En kväll i bloggandets tecken kan man säga. Har t.ex. plöjt igenom min favoritbloggerska inlägg sen 2 år tillbaka. Trots att jag följde bloggen redan då så sitter jag och läser om dom. Har typ läst 3 månader så jag lär väl vara klar lagom till jul med alla inlägg. Men kul är det. Hihi, tänk om Mingla-bloggen också finns om två år. Det hade varit coolt. Undrar vad jag gör om två år? Kanske bor jag kvar i Göteborg, är egen företagare eller jobbar på en tidning. Eller så kanske jag är spårvagnschafför. Man vet aldrig.

Apartment

Har fått erbjudande om att gå på visning på ett förstahands-kontrakt i Göteborg - genom boplats.se. Som jag har förstått det ska det var rena rama turen att bli erbjuden visning där. För att varit medlem i knappt två veckor är det rätt bra jobbat tycker jag. Men det är väldigt lätt att bli erbjuden visning men svårare att få, tyvärr. Jag hoppas på denna lägenheten. Den är så oförskämt billig, men ändå ligger i ett bra område. Ska ringa hyresvärden imorgon och boka tid för visning. Förhoppningsvis kan min systeryster gå på visningen så jag slipper åka till Göteborg igen.

118 100

Personen som ligger bakom idén med 118 100 får nog sig en trygg månadspeng denna månaden nu när alla bloggare håller på att sms:a frågor till numret. Eftersom jag vill vara som alla andra så var jag inte feg för att ta efter alla andra coola bloggare,

Jag smsade min fråga " Vem är heymingla? " till 118 100.

Detta svaret fick jag:

"Heymingla är en blogg som vi på 118 100 misstänker drivs av en person som heter eller kallas för Mingla. Bloggen bjuder på det mesta. Humor, bilder och mer seriösa inlägg. Bloggerskan har en unik förmåga att fånga läsare och vi på 118 100 kommer göra fler besök under lediga stunder"


Film var det ja



När jag ändå var inne på att prata om filmer i inlägget nedanför PLUS att det är fredag = FILM-KVÄLL så kan vi ju fortsätta prata om movie´s. Många blir förskräckta när jag säger att jag aldrig har sett Sagan om ringen. " skojar du, de filmerna måste man ju se.." brukar folk säger till mig samtidigt som dom rispar min ena hornhinna med en säkerhetsnål. Nej, man måste inte se Sagan om bajs-ringen. Man måste däremot vara ärlig mot a-kassan, deklarera rätt och acceptera alla sorters människor. Jag kan även passa på att säga att jag har aldrig i mitt liv sett Jönssonligan, Göta Kanal, Grey´s Anthomy eller någon Wallander-film.

Tuffing



Jag är inget film-freak. Jag gav upp att titta på filmer efter Hundtricket kom ut på DVD. Ingen film slår den endå. Jag kan replikerna utantill och jag blir så kär i Alexander Skarsgård & Linus Wahlgren så fort jag tittar på filmen. Dom karlarna skulle man inte sagt nej till att dela säng med. I en stor fin säng med vita sidenlakan skulle vi ligga där. Jag skulle ha vita fina spetsunderkläder och nyklippna hårtoppar. Alex och Linte skulle ha svarta tajta kalsippor från något coolt märke..typ Salming. Sängen skulle stå placerad mot balkongen. Där dörren står vidöppen. Som utsikt har vi ett stort hav, kanske Röda havet. Man ser inget slut. I fönstret har vi vita långa panelgardiner som fladdra av de ljumma vindarna och hela rummet är inrett vitt med de röda detaljerna från rosorna jag fått av Linte och alla rosblad som Alex har spritt ut i rummet...

pust och stön

Nu har jag flyttat möblerna till deras nya hem under några månader. Bök och stök, hej och hå. Det är tur att man har en bodybuilder till storebror som orkar bära de tyngsta möblerna alldeles själv. Pippi Långstrump kan slänga sig i väggen. Nu är det inte mycket kvar i min lilla apartment. Buhhu, snyft. Imorgon blir det att ta de sista prylarna och sen är det operations storstädning och därefter så ska min blogg bli som vanligt igen. Med det menar jag 100 inlägg om dagen och en massa tävlingar.

Utmaning

Flera bloggare har utmanat mig i denna lilla roligheten som sprids bland alla bloggar just nu. Så varför inte sätta sig och fylla i den såhär på morgonkvisen?

REGLER:
- Beskriv först reglerna
- Svara på alla frågor
- Välj ut 6 personer att utmana
- Låt personen som utmanat dig veta att du antagit utmaningen

Fem saker som finns på din "Att Göra-Lista" idag
-
klä på mig
- flytta möbler
- sortera en massa papper
- plocka ner alla krämer, parfymer, hårgrejer från badrumsskåpet
- grilla

Vad gjorde du för 10 år sedan?
Då var jag 12 år. Skulle börja sjuan och hängde med ett litet tjejgäng.

Ställen du bott på?
Född och uppvuxen i en liten byhåla. Flyttade till min lägenhet förra hösten, en nyrenoverad tvåa på 58 kvm i stan. Har trott hela vintern att det skulle vara mitt boende för många år framöver. Hittade en utbildning i Göteborg som jag sökte och vips så sitter jag här nu med ett flyttlass mot storstaden. Eller okej, jag ska bo i byhålan 1,5 månad.
 
Fem saker du skulle göra om du blev biljonär?
- Köpa en etage-våning på Avenyn
- bröstförstoring
- Starta eget
- Resa till L.A , Tokyo & Bahamas
- Investera

Jag utmanar: Patricia, Michelle, Jonna, HanaPee, Lene, Våfflan.


Jag är ...





Jag är helt övertygad om att varenda feminima varelse
på denna jord skulle bli lyckligare
med denna skönhetsboxen i sitt badrum.


Eleven, 379 kr.

Euw

Jag känner mig så skabbig och flåtig. Känner mig som den där uteliggaren som bruka hänga i mitt sopförråd som jag nämde igår. Nästa gång jag flyttar ska jag anlita flyttfirma.Fy fan vad tråkigt det är att packa och bära en massa skit, upp och ner för tre trappor. Just nu vill jag bara svettas på ett gym, lägga mig i ett solarie och nätshoppa. Den senaste veckan har jag ätit väldigt oregelbundet och onyttiga saker så jag känner att jag måste rensa ut kroppen samtidigt. Till och med mitt hår och hy har tagit stryk av det. Så på måndag ska jag börja med en detox. Skönt att få rena ut kroppen under ett par veckor. Sen ska jag försöka gymma/motionera 5-6 dagar i veckan och sola solarium regelbundet. Summer 2008 ser ju inte så lovande ut på himlen.

Goder afton i denna stad



Har plockat och donat hela dagen i lägenheten. Känns som att skiten aldrig tar slut. Har fått hur mycket hjälp som helst av nära & kära. Ihelgen när min apartment ska städas så är det så många som ska hjälpa till att jag kan ligga på en liten madrass i hallen, äta arraksbollar och peka på vad alla ska göra.  Packade kombin full ikväll och jag fick prova på hur det känns att vara zigenare. Men det är fortfarande mycket kvar och då har jag ändå slängt tre svarta sopsäckar med skit. Uteliggaren som brukar hänga i mitt sopförråd kommer blir så glad när han hittar mina sopsäckar att han kommer dansa riverdance genom hela stan.

Dumstrut

Förstår inte vad jag tänkte med igår. Att jag inte skulle ha tid att blogga förrän imorgon? Skitsnack. Jag blir sån när jag är trött. Jag vet varken vad jag skriver eller säger. Självklart hinner jag skriva ett inlägg. Ska snart bege mig till gymmet och direkt efter det ska jag börja flytta lådor och skit. Snyft snyft snyft..nu sitter jag här och fäller några tårar. För snart är inte min lägenhet min längre. Nej, för då är det en 30årig kille som ska få ha diarré på min toalett, ligga och njuta av den snygga fondtapeten i mitt sovrummet, beklaga sig över att den tredje kökslådan är skev och svära långa svordomsramsor över balkongdörren som bara går att öppna ibland.

Ahhhh, vad har jag gett mig in på???

kort paus!!



Nu får vi nog sätta punkt här för ikväll.
Imorgon ska jag starta dagen med ett träningspass,
sen har jag 1 miljon grejer att göra i min lägenhet inför flytten.
Vi får se om ett inlägg hinns med imorgon, annars hörs vi på Torsdag.

Opps



Idag åkte jag på sightseeing runt avenyn med spårvagnen. Inte medvetet. Jag hoppade på fel spårvagn som tog mig efter en omväg till Brunnsparken. Det gjorde som sagt inget. Där satt jag med min keps och ryggsäck, tittade ut genom fönstret och memorerade allt jag såg. Hade nog inte märkt ifall Jennifer Aniston hade satt sig på sätet bredvid mig.

Mingla = fashionista

Jag är ingen väsktjej. Det ska gudarna veta. Brukar faktiskt ha min plånbok i bakfickan på jeansen och mobilen i bröstfickan på flanellskjortan. Nej nej nej, jag skojar. Gick ni på den? Oftast har jag faktiskt plånkan i handen. Man kan gå så i min stad. Det kan man inte göra i en storstad som Göteborg. Där måste man nästan ha hänglås på sin lilla bag. Nu när jag ska flytta dit så kan jag som sagt inte gå runt med min plånka i handen på Nordstan så nu måste jag ha en väska. Jag har hittat en väska som är TO DIIIIE FOOOR. Jag bara måste ha den. ( ni hör att jag försöker vara en i fashionista-gänget?)..Ska jag säga vilken väska jag vill ha? En svart Mulberry bayswater. Den skulle sitta fint i kistan att ha sina skolböcker i till hösten.



Englas motto är att man aldrig kan ha för många väskor.
Mitt motto att man KAN ha för många väskor.
Så fort jag köpt en ny väska så slänger jag den andra.

allsång



Woohoo. Idag startar Allsång på skansen. Just nu sitter en farbror vid namn Bosse Parnevik med sina 100 barnbarn och sjunger Idas sommarvisa. Barnen är så fula så det är skrämmande och jag kan inte begripa hur dom kan sätta mikrofonen vid den fulaste ungens mun. Det ilade i hela min kropp när hennes skeva röst höll på att spränga högtalarna på Tv:n. Förstöra den fina allsången så. Varför ska allting vara så gulligt när det gäller barn?  Det kan inte jag begripa. Mindre uppmärksamhet till barn! Det high-fivar vi på.

Världens bästa uppfinnig

Vem uppfann mobilt bredband? Han borde få dagens ros i Expressen varje dag.
Sitter på tåget nu och surfa och aldrig någonsin har det varit så roligt att åka tåg.
Heja heja heja.

Läggdags

Nämen se man på. Här har jag suttit och uppdaterat en massa inlägg såhär på natte-tid. Alla jag har på MSN är töntar och ligger väl säkert i fosterställning i sin säng och dreglar på sin kudde i skivandets stund. Det ska jag med göra alldeles strax.

Tummen ner för SJ:s arga personal



När jag var framme på min destination så var det ju en miljon människor som skulle gå av. Även killen som kör med fika-vagnen skulle gå av med sin lilla godisvagn. Det roliga med detta var att han hade panik för att folk trängde sig före honom. Till slut höjer han rösten och skriker samtidigt som han nästan gråter att folk måste flytta på sig för att HAN måste ut. Han var inte ens i målbrottet, trots att han var 20+. Det lät som att någon hade tryckt ner ett munspel i halsen på han. Haha, han hade värsta paniken trots att det var slut-stationen för tåget. Hade hans chef hört honom så hade han nog fått sig en sån utskällning att hade ramlat omkull. Kolla på bilden där uppe. Han såg ut så ungefär. Han såg verkligen jätte-homosexuell ut, var så mager att hans smeknamn troligtvis var SPINKY och var absolut ingen kille man skulle känna sig trygg med på Sergels torg klockan 03 en fredagnatt.

Hihi



Idag när jag satt på tåget så var det sådär jobbigt mycket folk som det alltid är på tåg och min resväska fick inte plats någonstans. Man är tvungen att sin ena kroppshalva mot någon annan, man tvingas sitta ihopkrupen som en liten igelkott och man vågar inte titta någon annanstans än ut genom fönstret. Det är alltid nån i tågvagnen som man får ögonkontakt med och alla vet ju hur vi svenska är. Vi är fega, tillbakadragna och vårt största problem är rädslan över vad andra tycker om en. Dit jag ville komma med detta inlägg var att jag var tvungen att ha min mini-resväska stående i gången, intill mitt säte. Jag höll dock i den när folk steg av och på så att dom inte skulle snubbla. Såklart kom det värsta outsidern på ca 45+ som hade en megastor resväska som fastnade i min. Han stod där helt stilla och suckade. Om han hade haft några hjärnceller hade han kunnat flytta på sin fula väska så att jag kunde ta bort min. När han sedan lyckas komma förbi så petar han mig på axlen och säger:

Ett litet tips. Ställ väskan här bakom med en röst som påminde om min mentor´s på gymnasiet när jag fick IG på omprov efter omprov. Jävla idiot tänkte jag. Tror du inte redan jag har försökt med det.

Jag är bombsäker på att han var oskuld .


Typiskt mig



Sitter här och slå mig själv med en stekpanna av modell deluxe. Ett råd till er: Sms:a aldrig samtidigt när ni är inne i ett tvprogram. Det gjorde jag idag. Vet ni hur jag avslutar sms:et? PUSS. Det var inte till vem som helst som jag skickade denna töntiga "hej-då-fras" utan till tjejen som ska visa sin lägenhet för mig imorgon. GUUUD vad pinsamt. Jag skriver inte ens puss till mina närmaste bästisar och framförallt inte till okända människor. Vad ska hon tro om mig? Hon tror säkert att jag är en liten 16åring som ska börja gymnasiet i höst som pussar & kramar sina vänner hejvilt på stan. Ush, vad pinsamt detta blir imorgon. Jag förstår henne om hon inte vill hyra ut sin lägenhet till mig.

PS: Jag tycker det är jobbigt med närgågna personer. Som ska pussas och kramas om man ses på stan. Jag blir nervös i såna sammanhang och vill bara slita mig loss och köra ett vanligt hederligt handslag.

Måndag



Ibland önskar jag att man inte hade så många läsare som jag har. Ikväll är jag faktiskt lite sugen på att skriva lite detaljerat om hur visningen på den ena lägenheten gick till. Men eftersom jag är så Paranoid med stort P så inbillar jag mig att hyresvärden sitter och läser min blogg. Vilken fånig tanke va? Jag är en fåntratt. När vi körde till lägenheten var jag så rädd så jag visslade Robyn´s - do you realy want me jättesnabbt. Brukar göra det när jag är nervös.

Om jag säger såhär så spelar det ingen roll att lägenheten låg i ett av de mest eftertraktade områderna. Med en sån skum hyresvärd kommer jag ligga sömnlös varje natt = IG på tentorna i skolan. Han var en sån man som vi var helt övertygade om att han är expert på skatte-fifflande / hade bara pengar i huvudet / skulle inte säga till mig om han såg mig tappa en tjuga på gatan. Tar jag lägenheten så får jag inte ens skriva på ett kontrakt. Vilka knäppgökar det finns.

Imorgon gäller det

Skriver ett litet inlägg innan jag ska hoppa till kojs. Ska vara på gymmet imorgon kl 6.30 när dom öppnar. En applåd till mig! Sen ska jag gå på de där förbaskade lägenhetsvisningarna som ni har fått tagit del av i denna underbara blogg. Hyresvärden för en av lägenheterna erbjöd sig att möta upp mig så vi kunde ha sällskap till huset. Min mor och bigsister har haft 3-timmars föreläsningar om att jag INTE får hoppa in i en bil med främmande karl.

- Du vet hur lea folk är nu för tiden
- Det fattar du väl själv att du inte kan göra
- Vem vet vart han kör dig till?


Nej nej nej nej jag lovar. . Jag ska köpa mig ett busskort och så ska jag ta bussen till adressen. Jag ska även ha 112 inknappat på mobilen så jag snabbt kan ringa dom. Kanske även borde gå till Cleas Ohlson och köpa pepparsspray. Nej nu ska jag inte skoja för mycket. Vem vet. Detta är kanske sista uppdatering ni får på denna blogg. I så fall kan ni väl säga till polisen att det är en hyresvärd som har mördat eller kidnappat mig..

Sorgligt om jag inte får läsa min KY-utbildning i höst som jag ser fram emot så mycket.
Ush, nu sitter jag och skrämmer upp mig själv.
Tror jag skiter i lägenhetsvisningen imorgon.


Okay



Precis hemkommen från gymmet. Ska packa ner alla kläder i svarta sopsäckar innan jag går och beställer tågbiljett till imorgon. Just nu ligger så gott som alla kläder på golvet i sovrummet och synen påminner lite om en 14årings stökiga rum. Det går inte med ord att beskriva hur tråkigt det är att packa. För att väga upp det till nåt roligare så ska jag panta en miljon Ramlösa-flaskor sen. Där är det nog pengar till hela tågbiljetten.

Lägenhetsvisningar



På måndag ska jag på några lägenhetsvisningar i Göteborg. Jag har en som verkar lovande och jag hoppas att jag får den om jag vill ha den. När hyresvärden beskrev den sa han att den var väldigt eftertraktad, mycket fräsch och fin samt hade högt värde. Nu är det ju självklart att jag målar upp en bild av att lägenheten ligger i ett landshövdingshus med höga fönster, högt i tak, trägolv, kakelugnar, jacuzzi, balkong, helkaklat badrum med skål-handfat..o.s.v

Okej, jag överdrev lite kanske.

Tradera



Denna kavajen vann jag häromdagen på Tradera.
Jag ska byta ut knappen till en stor fet guldknapp.
Vad tror ni om det fashionistor?

Vänner

Midsommaraftonen är över. Trots att  vi inte drack en enda liten droppe alkohol igår och la oss någorlunda tidigt så är jag verkligen skittrött idag. Känns som jag har vallfärdat till det heliga landet hela natten. Har försökt få tag i några vanliga hederliga banankartonger i affärerna nu på morgonkvisten men får bara till svar "Av miljövänliga själ så slänger vi dom direkt. " Detta fjanteriet om miljön. Tycker det börjar gå till överdrift. Just därför slängde jag glaset i soptunnan från ljusstaken som min kära katt rev ner imorse.

Eftersom jag inte får tag på några ynkliga banan-kartonger får jag helt enkelt packa ner alla o-ömtåliga saker i plastsäckar och fortsätta jakten på flytt-lådor ikväll. Men nu har jag fastnat framför Vänner säsong fyra! Pheobe tror att en katt hon hittar är hennes mamma. Det påminner lite om mig själv, för jag tror att min katt är min son.


Glad midsommar

Jag och min boyfriend startade midsummer-morgonen med att motionera 6,3 km. En applåd till oss. Vi höll på att ge upp på 4 km och ta en genväg genom skogen men icke sa nicke. Vi fortsatte. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för denna dåliga uppdatering på bloggen. Tyvärr kommer det vara lite snålt med inlägg några dagar framöver. Jag flyttar snart och all min inredning måste vara ute ur lägenheten om en vecka. På måndag ska jag till Göteborg och gå på 3 lägenhetsvisningar. En applåd till mig igen. Hoppas bara att jag får någon av dom. Det är lite mycket nu men vi hörs med minst ett inlägg om dagen iaf. Det är alla bloggars oskrivna regel. Har man en blogg måste man uppdatera MINST ett inlägg om dagen.


En liten bild från förra årets midsommaraftonen.
Visst hade jag blont långt fint hår då?


dagens händelse



Idag är det marknad i stan. Då är alla människor glada. För fotbollstöntarna så spelar det ingen roll att Sverige förlorade  igår och för oss andra så spelar det ingen roll att Josef Fritzel är en ond man eller att spåkvinnor i USA har spått fram att jorden ska gå under om 40 år. Alla människor på marknaden går runt och skratta, vi köper meningslösa grejer och vi äter kyckling som tillagas i husvagnar, vilket resulterar att vi ligger magsjuka hela midsommarhelgen. Men vad gör det, det är ju marknad idag.

SATC-night



Jag hade en period för några år sedan då jag tittade på Sex and the city. Men sen uppkom OC,  Andra avenyn och The hills. Då dumpade jag Carrie och hennes kompisar. Men ikväll är det SATC-maraton på Tv3 mellan 19-24 och jag har faktiskt tänkt att ligga i soffan och klia mig på magen och se alla avsnitt. Jag har typ bara sett en halv säsong så jag har en del avsnitt att ta igen. Sen måste man väl gå och se deras förbaskade film på bio också så man kan hänga med i alla coola bloggar.

Förresten så har jag hängt lite på Tradera idag och budat på en jättefin jacka.

ledsen



Hade sett fram emot en väldigt god frukost med baugetter och gott pålägg. Trodde jag ja. Baugetterna var så hårda att jag skulle kunna döda Josef Fritzl med dom. Så nu sitter jag här och tycker synd om mig själv. Idag ska jag bara vara hemma. Ska städa / packa / nåla upp min klänning som jag ska sy och pyssla lite med mitt pyssel som jag har sagt hur länge som helst att jag ska visa er. Har vi tur så kommer bilder ikväll.

Ha en trevlig dag.

PICS


Vart hittade hon snoppen?


Hon kan det där med solglasögon-mode


Spindlen förföljer oss. Nu är den på väg till min kompis hus.


Min kompis i sitt blonda långa hår, uppsatt i en tofs och hennes
nya lila klänning. Spindlen är på väg upp på altanen...


Skäggig och dan


Läppstigt från Yves Saint Lauren



Sorry

Förlåt mina vänner för denna jättedåliga uppdatering som har ägt rum på världens bästa blogg de senaste dagarna. Men tro det eller ej så har jag faktiskt ett liv utanför bloggen också. De senaste dagarna har jag mest umgåtts med mina gosiga vänner. Mina riktiga vänner...inte mina cyber-friends. Nu ska ni få se på lite bilder från igår..Kul va?

Ni vann...


till det personliga armbandet.

Sanna Kumlin
Marica
Jonna
Tobias
Ida
Celandine


Maila er adress + det namn ni vill ha på armbandet till
[email protected]


Jippi



Igår var ju jag och min friend på beachen. Här är två bilder på henne. Visst är hon snygg i sin rosa keps och sina knallröda läppar? *fashionista-girl*. Jag och min boyfriend var på gymmet idag igen och jag har inte duschat sen dess *disgusting girl*. Om exakt 58 minuter ska jag och en hög andra fashionista-friends bege oss till min kortvuxna kompis och spela lite spel och mysa. Vi ska krama varandra, kindpussas och ge varandra kärleksförklaringar över hur mycket vi älskar varandra, att vi är dom bästaste kompisar som finns och att inget kan komma emellanoss. Precis som högstadie-tjejerna. Jag presentera de sex vinnarna i bloggen ikväll. Ni kan tävla fram till kl 20.00 om ni scrolla ner till tävlingsinlägget. Jag orkar inte länka.

Bajs



help



Minns ni detta inlägget, när jag berättade om alla de sortes människor som jag är rädd för. Jag missade en sort. Jehovas vittne. Dom knackade på dörren idag. Där stod jag som Heliga Maria och lyssnade när dom läste ur biblen på morgonkvisten. Detta måste nog sett väldigt roligt ut, då jag tror att inte Jesus skulle släppa in mig i kyrkan om han stod dörrvakt.  Synda ditt ordförråd, hade han sagt och sen stängt kyrkdörrarna framför näsan på mig.

Ärligt talat så är jag inte alls insatt vad Jehovas är för något. En sekt, säger vissa. En flock galningar säger andra. Ända sedan jag var liten har jag förstått att det är negativt att vara ett Jehovas vittne. Min mormor låste alltid ytterdörren på dagarna för att hon var rädd att dom skulle komma, När jag var liten och skulle vara hemma själv, sa min bror att Jehovas vittne skulle komma och ta mig. När jag idag sa till min friend att jag har gått med i jehovas sa hon " jag vet att du ljuger nu men hade det varit sant så hade jag fan aldrig mer pratat med dig " .

Jag tror jag måste googla lite på detta samfundet och lära mig vad som är så hemskt med dessa tokstollar.

EXTRA EXTRA



Eftersom företaget PUSS är så snälla och det är så otroligt många som är med och tävla om att vinna det personliga armbandet så lottar jag ut tre stycken extra. Alltså så kommer SEX stycken vinna armbandet med valfritt namn på. Sista chansen nu att vara med i tävlingen. Den avslutas ikväll klockan 20 och här tävlar du.

bra människa



Det är såna här människor man önskar bra väder på midsommar.



IKEA


Förutom att min friend inte kunde hålla sig till toaletten så köpte hon ett fint träd på Ikea.


Jag har aldrig påstått att hon är normal..

Hola

Nu är jag hemma från min lilla utflyktsdag. Jag och min friend tog den gamla kärran och körde till Ikea i förmiddags. Det var en givande timme i bilen då min friend skrek och gormade över de andra bilisterna. Hur värdelösa de är på att köra bil, att han som kör bakom har allvarliga problem för att han ligger för nära, hur efterbliven han är som glömde blinka, att han som körde ut mitt framför henne borde avlivas o.s.v. Men det var roligt. Jag köpte endast svart tyg och ett litet Start-kit med sax, tråd och nålar. Nu ska det sys en klänning är det tänkt. När jag kom hem till mitt föräldrarhem efter Ikeatrippen var hela huset fullt med barn. Jag som är en barnhatare ringde min friend igen och frågade om vi inte skulle på ännu en utflykt. Min kompis är mycket villig av sig, såklart tackade hon inte nej. Vi begav oss till beachen med en påse naturgodis och fyra olika drickor. Vi var törstiga. Nu ska ni få se på bilder..

Igår kväll..

Gårkvällen var trevlig. Vi grillade, fnittrade och drog roliga historier. Min kortvuxnas boyfriend hade party men inte vi. Vi satt på andra sidan tomten så att vi kunde fnittra och skvallra ifred. En mycket trevlig kväll . Nu ska jag tvätta min vargina och sen ska jag bege mig 10 mil till Ikea med mina kompis. Ni vet hon som alltid ha sin rosa vippiga kjol. Bilder från Ikea-turen kommer ikväll. Nu får nu njuta av lite bilder från igår. Förresten så är jag dålig i magen. Sitter och fiser och har mig. Det är nog tack vare det brända köttet vi åt igår kväll.


Denna kompisen har ni aldrig sett i min blogg men det är ingen ny kompis för det. När vi gick i fjärde klass frågade hon mig i korridoren om vi skulle bli bästisar trots att vi aldrig har sagt ett ord till varanda. Desperat kanske?
Här sitter hon i sitt fina blonda långa hår.


Dom blev rädda för spindlen och råkade välta grillen.  Det är därför köttet ligger på marken.
Vad tycker ni om min kompis neongröna stövlar? *fashionista-girl*



Dagens mode med stora solglasögon är ute. Små ska det vara.


Det började snöa och några tomtenissar satt ute och söp tröts snöovädret.


Du behöver raka dig , människa.


Kött är gott!

drygon



Jag sitter här och väntar på att mina töntar till kompisar ska kolla klart på fotbollen så vi alla kan samlas på ett och samma ställe. Grilla varsin köttbit och skvallra om vilka som har satt på vem här i stan, vilka som har kondylom, vem som är gravid och vem som är i dum huvudet.

På Msn.

Jag: Hur dags ska vi ses då?
Min vän: Jag tror fotbollen är slut kl 20. Så vi kan väl säga då?
Jag: amen kom igen.. du kan väl läsa resultatet i tidningen imorgon?
Min vän: haha, är du dum eller?
Jag: Läs det på text-tv senare då?
Min vän: Neeej, det är ju matchen som är spännande.

Åh jag blir så irriterad. Snälla förklarar vad som är spännande i en sportmatch för mig!!! Vem som vinner Sikta mot stjärnorna är spännande däremot, likaså om Liv & Kim kommer blir tillsammans i höstens säsong av andra avenyn..inte att sitta flera timmar och titta på när några vuxna män jagar en boll och dunka varandra i ryggen när dom gör nåt bra!!!

BORING

Den som säger att man ska träna bort sin träningsvärk ljuger. Jag har bara ännu mer ont idag efter turen i skogen igår som jag faktiskt trodde skulle hjälpa. Alla pålästa träningsfreak säger ju att man kan träna bort värken. Ni ljuger. Det är bara en myt. Ni läser något och så tror ni på det. Så idag hoppar jag allt vad motioner heter. Har suttit lite med mitt pyssel som jag tänkte visa upp häromdagen men eftersom jag inte har något lim så har jag inte kunnat påbörja det på riktigt. Ni får se snart..  Ikväll ska jag grilla med en hög friends så vi hörs nog inte mer idag är jag rädd för.

Snällaste



 

Nu kan jag äntligen dela med mig om vad som låg i paketet jag fick häromdagen. Detta är från BettiesGalleria och hur snällt var det inte att skicka hem denna överraskning till mig? Jag blev så glad, så glad, så glad.

 

 Carmex läppbalsam har sedan länge kultstatus i USA och används där flitigt av skådisar och idrottsstjärnor. Produkten rankas som det bästa receptfria läppbalsamet bland USA apotekare. Och har åtta år i rad vunnit priset Achievement Award från Pharmacy Times Magazine.


Hos BettiesGalleria får du nu TRE tuber Carmex lipbalm för endast 79 kr och gratis frakt. Om du mot all förmodan hittar det i Sverige så är det betydligt dyrare.


 Carmex är ett läppbalsam som är fuktgivande, mjukgörande och snabbt läker nariga läppar. Men Carmex är mer än bara ett läppbalsam. Carmex har en antiseptisk verkan. Produkten innehåller mentol och kamfer som har en kylande effekt och som dessutom motverkar klåda och irritation. Många kunder använder också Carmex som en antiseptisk salva för skärsår, brännsår, insektsbett och även skoskav. Perfekt nu till sommaren.


 Bamboo-örhänge. Det är dom mest populäraste örhängena bland hollywoodkändisarna just nu. Som t.ex. Hillary Duff, Fergie, Rihanna och Lindsay Lohan bär dom.... och så jag.


TÄVLING



Dags för en liten tävling. Eller den är inte så liten egentligen för det är nämligen TRE stycken som kan bli vinnare till detta jättesnygga namn-armband från puss.se. Du bestämmer såklart själv vilket namn som ska stå på. Ditt egna, din kärlek eller varför inte din katt´s namn?

Det enda du behöver göra är att skicka en kommentar om att du är med i utlottningen. Glöm inte din bloggadress eller mailadress. Självklart får du låna bilden och tipsa om tävlingen. Armbandet skickas direkt hem till dig från företaget som producera dessa häftiga armbandet.

Tävlingen avslutas på Måndag 16/6 klockan 20.00
och alla tre vinnare presenteras här på bloggen


Aoooo



Min boyfriend ringde innan och sa att han var på väg till mig för att vi skulle köra till skogen och motionera i eftermiddag. Neeeeeeeeeeeeeeeeeej, skrek jag och la ifrån mig luren, satte mig på knä och bad Fader vår det snabbaste jag kunde. När jag tog luren igen så sa han att han stod med bilen utanför och väntade. Anledningen till att jag var så anti mot detta idag beror på att jag har århundradets träningsvärk efter gårdagen. Sen satt jag och gnällde i bilen hela vägen till skogen att jag dödar honom om det är en långrunda. Neej då älskling, sa han och klappade mig på kinden. Det sistnämnda gjorde han inte, jag ljög om att han kindklappade mig. Vi kom fram till skogen och tror det eller ej så kom jag hem också. Det var en runda som bara innehöll uppförsbackar. Typ såna här.  och jag är så gott som döende nu. Han ska få se på motion nästa gång han har träningsvärk.

Blondinbella-hatet



Vad tycker vi nu om det där som hände det lilla odjuren Blondinbella på Kungsholmen häromdagen? Kanon eller Kalkon som Patrik Ekwall hade frågat om det var han som skrev i denna blogg? Trots att jag många gånger har önskat att Bella skulle ha fastnat upp och ner i Lisebergs gamla karusell Hangover så tyckte jag inte det var rätt att folk skulle flyga på henne. Jag och mina nära kära har under våra blondinbella-diskussioner många gånger sagt att " snart åker hon ju på ´att". Vi hade så rätt så rätt så rätt. Hon har själv provecerat sig fram till att folk ska hata henne och hennes irriterande tankar om att hon är den rikaste 17åringen i Sverige gör att jag bara vill ta en vattenslang och spruta vatten på henne. Självklart förtjänar ingen människa att bli påhoppad så som hon blev men det är inte i Ankeborg vi lever i. Det är på tellus och såhär ser dagens människor ut. Att man inte kan acceptera att folk (blondinbella) har konstiga åsikter och därför bör man tänka på hur man framstår när man är en så offentlig person som hon.

VILL HA



Jag är ju på jakt efter lägenhet i Göteborg. Har hittat en underbar ettai Linné som är lika stor som min nuvarande tvåa. Tyvärr är den så pass dyr att några shopping-eftermiddagar på Nordstan efter skolan är det inte tal om. Då är det raka vägen hem till min fina lägenhet och plugga. För det är det enda jag kommer att ha råd med. Kanske äta om vi har tur.

Nej, jag får nog börja dra ner mina krav och anmäla intresse på ettorna i bergsjön. Men en sak är jag säker på och det är att hade jag fått en modern lägenhet i Linné med högt i tak och höga fönster så hade jag kunnat acceptera kronisk mensvärk, kroniska mardrömmar och kronisk skoskav. Allt det som jag önskar tjejerna i min kommun som jag inte tycker om.

Tina, släng dig i väggen





MatTina är en tönt. Förstår inte hur alla människor kunde heja på henne i Lets dance. För det första så är hon ungefär alltid lika glad som Linda Bengtzing vilket bara bidrar till att man blir deprimerad och för det andra så pratar hon skånska!!! Ska vi hylla någon mat-bak-tjej med blommor och sång så är det Leila Lindholm. Vilken kvinna, vilken styrka!!!!                                                                          Pax för hennes nya bok



Spänning på bloggen.

Jag körde mig döende på gymmet idag. Inte nog med det så har jag fört en gräsklipparna framför mig idag. Tror ni Blondinbella har gjort det någon gång? Jag lovade innan att ni skulle få se vad jag fick hemskickat samt lägga upp en tävling som jag har blivit sponsrad med men allt det kommer imorgon. Jag lovar. Nu ska jag sova så hörs vi imorgon.

Det som händer på bloggen imorgon

* Jag ska visa vad jag fick hemskickat på posten igår
* En trevlig tävling kommer upp
* Mitt pågående pyssel ska jag visa
* Vanliga uppdateringar




Ända från Karlifonen kom mitt paket. Spännande vad som ligger i...

Kvällsfika

Har precis tryckt i mig en liter jordgubbar. Min nya drog. Jag sätter i mig en liter dagligen nästan. Gott. På TV är det bara fotboll . fotboll . fotboll. När slutar denna töntiga fotboll egentligen? Minns sist det var EM. Jag och min kompis var på fest hos en underlig människa. På den festen fanns alla möjliga sorters människor. Två bögar, en neger, en kines, en bisexuell, en homofil, en pedofil, ett par kriminella, en knarkare och sen jag & min kompis. Behöver jag säga att vi gick därifrån ganska så snabbt? Okej, pedofil kanske han inte var men han var kåt på Bubbels och dom där tjejerna som sjunger En rosa helikopter. Men vad resten tillhör för kategori är jag säker på. Jag var lika rädd där som när jag mötte den långa alkisen på konsum..

LYLLOS


Idag var första gången jag önskade att jag var gift med ADHD-Ty i Extreme home makeover. Okej, han är snygg men den som delar säng och liv med honom lär nog bli döv innan hon har fyllt 30. Skulle inte förvåna mig ifall man hade vaknat av att han skrek GOOOOOOOOOOOOD MOOOOOOOOOOOORNING i en megafon i örat på en klockan 06 varje morgon. Nog med det. Låt oss komma till sak. Vet ni vad han gjorde idag åt en liten tjej? ETT BACKSTREET BOYS RUM. Jag höll på att dö. Inte nog med det, vet ni vad tjejen fick? HOWIE´S PARTY-HATT OCH SVETT-HANDDUK.

Jag ska genast skriva en sorgligt mail till Ty och hans kompanjoner om hur svårt jag har det här borta i Sverige som kommer tvingas bo i en mini-etta i Bergsjön i höst och leva på studiebidrag. Då kommer han att bygga ett stort hus till mitt på avenyn och då ska han inreda det till ett backstreet boys hus.

Rädsla



Jag har alltid varit rädd för alkisar, missbrukare och personer med för mycket överskottsenergi. Det började redan när jag var nio år och krockade med byns längsta alkis i entren till Konsum. Jag blev alldeles kritvit i ansiktet och sprang runt runt runt i en liten cirkel och skrek. Jag överdriver inte nu, min mamma såg denna händelse och påminner mig om det än idag. Hopp hopp hopp sa den långa alkisen när jag sprang där som om jag var fullare än honom.

Igår fick jag ett samtal från min stockholms-kusin som berättade att det var en jävla tur att jag inte var med honom på tunnelbanan just då. Han stod upp i vagnen mellan Tcentralen & Östermalms torg när en gubbe dyker upp bakom honom och står med ansiktet 5 cm från min kusin. Han var alldeles blodig och grymtade något om vart sjukhuset låg. Min kusin, som den artiga kille han är, förklarade att han skulle ta blå linje.

Jag lovar, hade jag varit med då så hade jag svimmat av rädsla.

Min boyfriends paket



Detta låg i karlns paket. Fatta vad stor den gråa burken var. Den var dubbelt så stor som mitt huvud och då ska ni veta att jag hade den största storleken på studentmössan. Jag vet, detta var hysteriskt tråkiga saker så vill ni se de roliga grejerna som låg i mitt pake? Snälla säg jaaa...

Nyfikna i en strut



Jag och min boyfriend fick ju varsitt paket på posten igår som jag nämnde.
Det stora var till honom och det lilla till mig.
Men vet ni vad, det var faktiskt MYCKET roligare grejer i det lilla..
Vill ni se vad som var i?

P I N S A M T



Sitter här i min ensamhet och titta på Lyxfällan..men var nära ett tag på att byta över till Uutisat-nyheterna på SVT2. Gud i himlen och alla hans lärljungar vad pinsam kärringen i huset är. Hon vägrade sälja snö-scootern. Där stod hon i en michelin-jacka, med snöflingor i håret och bölade.

- " men va faaaan. jag vääägrar sälja scooooootern *snyft* vi ska köra till farfar nästa vecka. Då får DU gå in till min son Kevin och berätta det för honom för jag vill inte se hans hjärta krossas."

Men herregud. För det första, varför ens bosätta sig där det är snö året om? Det är bara töntar som bor i Norrland. För det andra, om man får välja på att sälja sin tönt-scooter och betala av skulder eller ha skulder hos kronofogden? Vad väljer man?

JO tjejen i lyxfällan väljer att behålla scootern.
Sicken tönt.


Tävling



Åh, jag älskar såna där krimskrams på armband.
Så självklart är jag med i Sannas tävling.

Frågor & svar

Oj vad många frågor det var att svara på. Vad kuligt.

1. Vad jobbar du med?
Jag jobbar inte längre. Nu är det sommarlov och jag ska bara njuta och roa mig innan skolan börjar i augusti.

2. Hur länge ska du bo i Göteborg?
Min utbildning är i ett år, så vi får se vart jag hamnar efter det året.

3. Hur länge har du bloggat?
Sen 2005. Men har haft en annan blogg innan jag började blogga på heymingla.

4.Vad heter du egentligen?
Du kan kalla mig för Mingla

5. Hur gammal är du?
22 jordsnurr

6. Vilka 3 saker skulle du ta med dig till en öde ö?
Arraksbollar, laptopen och min kamera

7. vem har designat din blogg?
Denna tjejen har designat min supersnygga blogg.

8. Vad är ditt värsta skräckscenario?
Att det ska komma en inbrottstjuv när jag är ensam hemma.

9. Hur blev din blogg så stor?
Min blogg är inte stor om man jämför med många andra bloggerskor som jag vill kalla stora. Jag är rätt anonym i min blogg vilket inte är så lockande i många läsares ögon. De flesta vill ha en ett ansikte framför sig på den blogg de läser. Så mina fans får föreställa sig hur jag ser ut. Jag har sagt det tidigare. Tänk dig Peter Harrysson och Anna Books kärleksbarn och du har ett ansikte på mig.

10. Hur många besökare har du?
Det variera väldigt mycket beroende på hur aktiv jag är med uppdateringarna. Genomsnitt mellan 1000 - 2000. Ibland mindre och ibland mer.

11. Hur träffades du och din pojkvän?
Min tjejkompis & min killkusin är BB-kompisar och hade en gemensam födelsedagsfest för några år sedan. Min kusin och min pojkvän jobbade ihop på den tiden så det är på den biten vi träffades.

12. Hur länge har du och din pojkvän varit tillsammans?
4 år i december

12. När ska ni ha barn?
Inte än på många många år. När vi har varsitt ordentligt jobb och bra boende och det känns rätt helt enkelt.

13. Vilka är dina tre favoritaffärer?
Gina Tricot, H&M , Lindex

14. Vilket är ditt dröm-resmål?
Svårt att välja ett. Jag drömmer om att åka till Los Angeles, New York, Bahamas och Tokyo.

15. Favoritmat?
Tacos och grillad korv med bostongurka

16. Vad lyssnar du på för musik?
backstreet boys såklart

17. Favorit-tvprogram?
Andra avenyn & The Hills

18. Hur länge ska du blogga?
Länge till. Har inga planer på att sluta inom de närmaste åren. Har försökt sluta blogga tidigare men det är omöjligt.

19. Vad vill du jobba med i framtiden?
Jag vill jobba på en tidning eller inom TV i framtiden. Kan även tänka mig att bli egen företagare.

20. Hur kommer det sig att du började blogga?
Jag har för mycket fantasier och skit i huvudet för att hålla det inom mig. Jag älskar att skriva och vad kan inte då bli bättre att skriva i en blogg där man får respons på sina tankar och ideér?

21. I Vilka länder har du varit i? favoritställe?
Jag har inte varit så mycket utomlands men jag hoppas det kommer ändras inom de kommande åren. Jag har varit i Danmark, Bulgarien och i Grekland fem gånger. Mitt favoritställe på dessa ställerna är Korfu om man vill ha en lugn resa eller Hersonissos på Kreta om man vill ha party.

22. Favoritsexställning?
hänga på en trädgren med knävecken och bli påsatt bakifrån.

23. Har du några inbokade semesterplaner?
Ja. I juli ska jag och en kompis åka fem dagar till Göteborg och direkt efter ska jag till Stockholm i en vecka. I början av augusti blir det en restresa. Annars ska jag bara sola, bada och umgås med mina nära & kära innan jag flyttar.

24. Vad jobbar din pojkvän med?
Han jobbar inte. Han studerar till data-ingenjör.

25. Vad är det dyraste du köpt?
Det dyraste jag har köpt är min soffa. Om du tänker på kläder eller liknande så köper jag aldrig dyra kläder.

26. Har du några favoritbloggar?
Jag har många favorit-bloggar. Jag dras till bloggar som är skrivna av ambitiösa tjejer som har många bollar i luften och som man få livs-motivation av att läsa. Pauline och Frida är några bra exempel.

27. Du verkar shoppa mycket. Hur mycket shoppar du för?
Jag varken röker eller är ute på krogen varje helg, vilket man sparar oförskämt mycket på. Jag shoppar rätt mycket kanske men det är aldrig några dyra kläder. Hur mycket jag shoppar för beror på hur ekonomin ser ut varje månad. Mellan 0 - 1500 kronor.

28. Vad gör du om tio år?
Om tio år jobbar jag på ett jobb där jag trivs. Jag bor i min 15miljonsvilla och har ett par snälla barn som lyder sin mamma.

29. Har du körkort & bil?
Körkortet har jag snart haft i fyra år men ingen bil.

30. Du har en fin lägenhet. Vart har du köpt tapeten som du har i sovrummet och hur mycket kostar en rulle? Sen undrar jag även vart du har köpt din soffa och soff-kuddarna och hur mycket det kostade? Jag ska flytta hemifrån 1 juli och blev väldigt inspirerad till din inredning.
Tack, vad kul att höra! Tapeten i sovrummet fanns redan där när jag flyttade in men jag har sett den i många tapetaffärer så den finns nog överallt. Tyvärr har jag ingen aning om vad den kostar. Min soffa är köpt på MIO och kostade ca 10.000 när jag köpte den. Tror dock den är lite billigare nu. Mina kuddar är från märket Mairo och kostade 350 kr st.

Home alabama

Hallå Hallå.

Min boyfriend och jag steg upp klockan 7 idag och var på gymmet klockan 8. Riktigt skönt ska ni ha klart för er. Förlåt Förlåt Förlåt för att jag inte bloggade igår. Idag kan man tro att jag är Blondinbella number two. Jag har liksom lite överraskningar  för bloggen. Visst låter det fjantigt? Men jag är fjantig så jag bjuder på det.

Det ni kommer få se i bloggen under dagen

1. En tävling, där TRE har chansen att vinna
2. Jag och min boyfriend fick varrsitt paket på posten igår. Vad tror ni fanns där i?
3. Svaren från frågestunden kommer upp.
4. Några vanliga hederliga uppdateringar.

Frågestunden..

Vad roligt att så många ställer frågor på min lilla frågestund som jag har idag.
Fortsätt med det så svarar jag på frågorna senare ikväll.
Nu ska jag kila.

hungrig



Jag och min boyfriend ska snart ta oss till ett av kommunens elljusspår och gå en promenad. Tyvärr har vi legat på latsidan med träningen i en hel vecka så ikväll startar vi lite lätt med en långpromenad för att imorgon bitti stiga upp 7.30 och gå till gymmet. Ikväll ska vi ha OC-maraton och äta tacos. Hur länge sen som helst jag åt det nu och jag är så sugen att jag ser små fåglar flygar omkring här i vardagsrummet.

favoriten



Det jag kommer sakna mest när jag flyttar till Göteborg är min underbara katt.
Han är det bästa som finns och skulle få nobelpriset för världens snällaste katt
om det finns en sådan tävling

Gösta heter han men brukar kallas för Gösten med brösten.

hemlisar

Jag ringde samtalet igår som jag har dragit mig för, hur länge som helst. Att säga upp min älskade apartment. Min hyresvärd sa att han måste kolla upp denna person noga eftersom han har haft problem med hyresgäster i det hus jag bor.

Jaså, frågade jag
Det har du väl hört. Han som bor ovanför dig är ju inte riktigt klok röt han åt mig i telefonen.

Min lilla hyresvärd (ja, han är faktiskt väldigt kort) berättade saker för mig som denna dumma snorungen har gjort. Psyco säger jag. Hoppas han aldrig mer får tillgång till en lägenhet. Hoppas han blir hemlös! Haha, rätt åt han den idioten. Ni som har följt min blogg vet ju hur jag har gnällt över de tönt-fester han har haft ibland men  inte trodde jag att det var så farligt som min hyresvärd berättade. Vi har hemlisar ihop.. jag och min hyresvärd. Jag frågade om jag fick lämna han som referens. Det fick jag såklart. Jag har varit den perfekta hyresgästen. Det trodde han inte i höstas när han fick veta att en 21årig cool tjej skulle hyra stans finaste tvåa av honom

FRÅGESTUND

Jag ska för första gången anordna en liten frågestund i min blogg. Varsågod och ställ alla dina frågor som du har legat sömnlös på nätterna över. Hur många gånger dagligen jag bajsar? Vart jag bor? Heter jag verkligen Mingla på riktigt? Är jag släkt med Peter Forsberg? Såg jag verkligen Lauren Conrad från The Hills på Hard Rock Café i Los Angeles? Vad ska jag göra i sommar? Bästa mode-tips? Var verkligen min gammal-farfar och Jennifer Lopez gammel-farfar kusiner? Alla frågor är välkomna...se så. sätt igång så svarar jag på dom ikväll

åhhh

Men gud. Vad har ni för problem ikväll? Hur roligt är fotboll på en skala? Ingen har tid att msn:ar med mig, ingen har tid att prata i telefon med mig och ingen har tid att umgås med mig om jag inte följer med till O´learys. Ehh, no thank you. Jag får panik av folk som skriker och hejar. Jag blir generad och vill bara ruska tag i personens axlar och skrika det högsta jag kan DET ÄR EN LEK DITT JÄVLA ASSHOLE. EN LEK. EN LEK . EN LEK. När jag har ruskat om personen ordentligt så vill jag bajsa på den. Jag förstår inte för mitt liv hur man kan tycka att det är ROLIGT att titta en hel match. Ingenting händer. Dom sparkar en boll till varandra. Jag hatar fotboll lika mycket som jag hatar josef fritzel och Amy Diamond.

VIKTIGT MEDDELANDE

Glöm inte att rösta på min blogg här.
Hemska tanke om någon av de andra tönt-bloggarna vinner.
Min blogg är bäst, ingen protest.
Se till att rösta fram mig till årets blogg.

Apartment del 2

Eftersom ni var så snälla sist och uppskattade bilderna på min lilla apartment så kommer lite fler små detaljer.
Titta och njut.



 
 
  

Wooohoo

Titta vad som låg på min dator nu.
Min pappa ville betala mina två tandläkarebesök.
Yabadabadooooo



dear diary

 



När vi ändå är inne på att diskutera Ordning&reda (okej, jag diskutera väl mest med mig själv), så måste jag bara visa dessa oförskämt söta dagböckerna dom säljer där. 250 kronor för en dagbok, när det finns för 50 kronor på Featter BR känns lite sådär. Men som sagt.. om du vill ha fin bok som håller i 40 år så är kanske de där tvåhundrafemtio kronorna inte så farligt?

 

Det är bra med lås på böckerna. Det man skriver nu är ju superhemligt så ingen får läsa. Om tio år är det super-pinsamt och då får ingen heller läsa.


hihi

Min kompis: Vet du, jag har börjat dra ner kraven på killarnas utseende.

Jag: Vad bra. Har du insett att det är insidan som avgör hur personen är?

Min kompis: Va? Nej. Men när man ser ut som jag så kan man inte ha för höga krav.




meningen med att gå i skolan



I sommar ska jag gå in på Ordning&reda och inhandla mig en massa skolmaterial. Det är väl det som är det roligaste med att börja en ny termin? Man inhandlar sig en ny fin kalender som man lovar sig själv att hålla fräsch men efter två veckor vill man bara gå och köpa en ny för man har kladdat en massa skit i den. Det ska även inhandlas fina block, pennor och pennskrin. Om man vill ha saker som håller och som ser nytt ut efter en termin så ska man handla på Ordning&reda. Något dyrare ja, men ack så fina färger och fint kvalité. Sisten dit är en rutten sill

aaaaj



Aaaaooo, jag har varit hos tandläkaren idag och lagat ett hål i en visdomstand. Hela käften har varit helt avdomnad hela förmiddagen. Erkänn att käften är samma kategori för dom som säger ( morsan, farsan, röv, pissa & skita när dom har bajsat). Jag säger inget av dom öknamnen utan är en ordentlig liten flicka som säger mamma, pappa, rumpa, kissa och bajsa. Men nu var jag sugen på att vara lite rebellisk och säga Käft.

Beach-picknick

Bilder från strandhänget igår.


Här ser vi min kompis igen med sin vanliga rosa vippiga kjol
*fashionista-girl* samt hennes utväxt i skallen och hennes håriga armhålor.


På skogsvägen till stranden mötte vi Fredrik Reinfeldt.
Han gör tummen ner. Kanske för att min kompis är sosse.


Utväxten och hår under armarna.


Och vem ser vi inte där? Såklart var spindlen där också.

så sant så sant

En lärare på skolan har avslöjat att vi ska få marknadsföra en egen produkt och slutet av utbildningen kommer vi anordna en stor mässa där vi får marknadsföra vår grej. Trots att det är många månader till dess så kan jag inte låta bli att klura på vad jag ska marknadsföra. Jag har mina ideér och en sak som jag har lärt mig av allt bloggläsande är att man inte får avslöja för mycket i sin blogg. Gör man läsarna lite nyfikna så stannar dom kvar. Så, det är lika bra att ni lägger till min på bloggkoll så ni inte missa min idé när den dagen är kommen

tut tut

 



Jag har nog aldrig sett fram emot att börja skolan såhär mycket som jag gör nu. Det ska bli hysteriskt roligt att flytta 35 mil. Få en ny vardag, byta miljö och träffa nya människor. Jag har hur mycket idéer som helst för min framtid. Förhoppningsvis blir det lättare att genomföra det efter denna utbildning. Men man vet aldrig med mig. Det kanske slutar med att jag kör tunnelbanan mellan Akalla & t-centralen om vi har otur.

 


Tisdag

Så, nu verkar bloggen funka igen. Jag ska bjuda på alla bilder och inlägg som jag tänkte bjuda på igår. Jävlar vad arg man blir när bloggen inte funkar som den ska. Man blir så arg så man bara vill ut och jula runt hela gräsmattan eller klättra upp i ett träd och yla som en varg. Tror det skulle kännas mycket bättre efteråt.


Rösta på mig mig mig mig

Vem var det som nominerade mig till denna lilla tävling? Man tackar och bugar. Du är snäll som en karamell. Om ni andra också har vaknat på rätt sida så kan väl ni gå in och rösta på min blogg där. Bara min blogg. De andra bloggarna är tönt-bloggar. Jag är värd att vinna! Fast det är klart, jag är värd att vinna miljonvinster, att slippa ha mensvärk och få större bröst men inte fan får jag det.

Idioter

Blogg.se är mer irriterande än flatlöss. Det går knappt att logga in,
så det är ren tur att jag lyckas skriva detta inlägget.
Alla bilder jag lovat m.m kommer imorgon.

Sov gott gulli-pluttar.

Tid för bloggen!

Vad tycker ni om min rubrik? Jag känner mig lite som blondinbella när jag skriver så. Det känns som att jag har prioriterad tid för bloggen såhär på kvällen eftersom jag tidigare på dagen har varit på plåtning för expressen, jag har bivit sminkad av make-up-store, jag och min pappa har varit på möte angående mitt nya företag och sen har jag lunchat med min kompis på fresco. Nej, nu ska vi prata lite allvar här i bloggen. Jag har faktiskt haft visning på min lägenhet idag. Sen har jag faktiskt inte gjort så mycket mer än att kvälls-hänga på beachen med min friend. Vill ni se bilder? Klart ni vill... vänta lite då

dagens ris till mig



Jag ber om ursäkt för denna dåliga uppdatering som har ägt rum på världens bästa blogg idag. Nej jag pratar inte om StinaLee´s blogg, utan om min min min. Stinalee behöver aldrig be om ursäkt för dålig uppdatering. Jo, när hon inte har bloggat på en timme brukar hon förresten göra det. All cread till Stinalee och snoppen ner för mig idag. Jag lovar att blogga mer ikväll. Eftersom ni var så snälla och berömde mig för min fabulousa lägenhet så ska jag bjuda på ännu mer apartment-pictures. Blir ni glada då?

Nu ska jag sätta mig vid havet med min kompis. Hon ska få en försenad födelsedagspresent av mig och sen ska vi nog bara sitta och smeka varandra och tala om att vi är världens bästa friends och att inget INGET kan komma emellan oss.

Om ni är sugna så kan jag bjuda på lite såna här bilder också ikäll..

mmm



Inte för att verkar tjatig men jag har en ny drog. Inte drog som macaulay culkin missbrukar utan min fruktsallad som jag gjorde igår efter att vågen visade tre kilo uppåt trots en månads regelbundet tränande OCH FÖR SISTA GÅNGEN .. NEEEJ DET ÄR INTE MUSKLER. Det är för mycket naturgodis, arraksbollar, kanelbullar och beskvier. Så nu sitter jag här och äter resterna av mina frukter och funderar på om jag ska gå till jordgubbsgubben med jordgubbsmössan och köpa en liter till ( jag lovar, han som säljer jordgubbarna här i stan har en sån mössa på sig ). Jag kan verkligen rekomendera denna blandingen av vindruvor och jordgubbar. Nu ska jag sluta skriva jordgubbar, hur många gånger jag har nämnt jordgubbar i detta inlägget?

Flytt till göteborg

Om lite mer än två månader flyttar jag till Göteborg för att börja studera. Har varken boende eller kompisar som det ser ut nu. Boende löser väl sig alltid eftersom jag har en hög med släktingar där uppe som får vara offren i värsta fall men kompisar. Hallå, jag vill ha kompisar i Göteborg. Jag läser en miljon bloggar men ingen jävel utav dom bor i Götet. Vilket är konstigt för det är faktiskt Sveriges näst största stad. Bloggar inte göteborgare eller? Mina vänner och bekanta säger att jag får se det från den positiva sidan om jag inte får några kompisar i min nya stad..du får ju mer tid till skolan, säger dom samtidigt som dom hånskratta med ett sånt tonläge att det ekar. Det låter som när ett monster hånskratta i en grotta i tecknade filmer.

Aaaw

Jag har varit så glad hela dagen för jag har fått så fina kommentarer från er (förutom från er töntar som tycker det är roligt med studenterna som gapar och beter sig som idioter på stan två veckor innan studenten, ni kan dra en påsa bajs över huvudet) Men ni andra.. er vill jag bara ge en stooooor kram och en stooor blöt tung-kyss. Ni berömmer mig för att jag har en fin lägenhet, ni berömmer mig för att jag skriver bra, ni berömmer mig för att jag har världens sötaste katt och ni berömmer mig för min fruktsallad. Tyvärr så blir jag vansinning när ni skriver att min viktuppgång på tre kilo säkert är muskler! NEEEJ, det är inte muskler eftersom jag bara gymmar kondination. Dom där tre kilorna är för mycket naturgodis, vilket jag missbrukar eftersom jag inbillar mig att det är nyttigt. Men jag vet innerst inne att ni bara är stöttande och försöker hitta en lösning på mitt problem. Så jag gillar er också!!

Nu ska jag sova!

hjääääälp



Efter att ha köpt ett gymkort för 1500 kronor och tränat regelbundet under en månads tid så är det inte allt för trevligt att ställa sig på den där jävla vågen som visar att man gått UPP tre (!!!) kilo. Fan vad irriterad man blir på sånt. Denna fruktsallad gjorde susen, både för min själ, mitt psyke och diet.

smarrigt madicken



Min nyblivna 15åriga kusin bor på en ö. Inte som den ön som Ben Evans sprang runt och högg folk med en krok i Sunset Beach utan en helt vanlig ö. På vägen dit så kör man förbi en massa små gårdar och kojor där folk sitter och säljer jordgubbar som de steg upp klockan 04 imorse för att plocka. Tror ni man kan motstå det?



15 år idag



Vad är det för en dag?
Är det en vanlig dag?
Nej det är ingen vanlig dag,
för det är kusinens födelsedag.
Hurra Hurra Hurra.

Min kusin fyllde 15 idag. Det känns lite jobbigt för jag minns det som igår när jag sprang över jordgubbsåkrarna och skrek till min syster och bror (dom plockade jordgubbar för 15 år sedan) att vi fått en kusin. Idag fyller han femton och får göra en massa trevliga saker. Det jag först och främst tänker på, är att han får köra moped. Han fick en moped idag. Han blev glad. Han fick dock inte ha den ifred för det maskulina släktet och mig. Jag och karlarna i släkten stod runt moppepeden och sparkade på däcken, testade tutan, kände på styret, smekte sadlen lite lätt och några vågade t.o.m testköra. Jag hoppas min kusin lär sig köra den också och inte bli rädd när den startar. Min vän hoppade av mopeden när den började köra, när hon testade en annans vän´s moped. Det var så roligt så jag kissade ner mig.

gulligull



Det är såna här kommentarer som får mig att behöva ta upp näsduken ur bröstfickan på flanellskjortan och torka ett par tårar.


inte lika cool.



När jag ser aktiva listan just nu så får jag flashbacks från när man var liten. Ni vet när man skulle leka tre. Hur mycket man än ville så var det omöjligt att komma överrens. Jag var alltid den som hamnade utanför. Jag tror det har att göra med att jag var en mes plus att jag är ful. Att vara ful i såna sammanhang är pricken över i:et. Trots att detta var för 15 år sedan så får jag rysningar när jag titta på de där namnen ovanför mitt. Hade vi tre umgåtts så är jag säker på att dom hade frysit ut mig. Dom hade framförallt retat mig för att jag inte har en miljon besökare om dagen och även för att jag är fet och ful. Kanske hade dom tagit till våld. Kanske hade dom tryckt ner mitt huvud i toaletten och spolat eller slagit mig med hopprepet.

Dom små jävlarna.

Kändis-spaning


Mötte loket på trottoaren på Stampgatan i Göteborg i veckan. Det ni. Avundsjuka?

Min apartment

Tänkte bjuda på lite smådetaljer från min lilla apartment!!






tävling



Hitta katten och du kan vinna en goodiebag, värde 57.000 kr


Avis



Såg ni triss-skrapningen på nyhetsmorgon nyss? Han vann 50.000 kronor varje månad i 20 år. Det blir tolv miljoner. Jag skulle hellre vilja ha 50.000 i månaden i tjugo år än att vinna 12 miljoner i en klumpsumma. Fatta vad underbart. Vad hade ni gjort om ni vann så mycket , varje månad? Jag skulle investera så bra att jag slapp jobba resten av livet. Sen hade jag rest till alla ställen jag hade velat, gjort bröstförstoring och sen hade jag köpt mig en liten ö i blekinge skärgård som bara hade varit min min min. Om man skulle komma över till ön så hade man fått ha ett hemligt tecken, precis som man hade till sina klubbar i kojorna i skogen när man var liten! Jag hade inte skänkt ett öre till rädda barnen eller liknanade. Hade däremot skänkt en summa till någon rädda-djur-organisation. Jag tycker bättre om djur än människor.

tack

Tack för era fina sommar-tips. Den som får kokos-oljan är denna tjejen med det bästa och galnaste tipset..

" MITT BÄSTA SOMMARTIPS ÄR ATT SPRINGA NAKEN PÅ EN ÄNG OCH FLADDRA MED TUTTARNA, DET FINNS INGENTING SOM ÄR SÅ UNDERBART EN SOMMAR-FÖRMIDDAG! "


KÖPES

Jag vill ha en sån här jacka. Den är verkligen helt underbar. Tyvärr får man ju inte med hela jackjävlen eftersom Gina Tricot´s web-designer är osmart. Alla vet väl att bloggar är största innegrejen idag och att tjejerna snor bilder från klädföretagen för att sen visa upp i sin blogg. Varför bygga upp den så idiotiskt att man inte kan få med hela plagget? Men jaja, ni fashionista-girls vet säkert vilken jacka jag menar. Har ni någon i Large som ni vill sälja till mig?


Töntar





Era jävlar töntar som tar studenten. Måste ni sprunga runt en vecka innan och gapa mitt i natten över att ni ska ta studenten? Jag lovar, ingen bryr sig och tycker bara ni är världens största töntar! Håll käften och så kan ni skrika den dagen ni går ut istället för att störa oss som bara vill kasta tomater på er från balkongen. Men det är rätt åt er. Ni är så överdrivet glada nu, men undrar om ni är lika glada till hösten när ni sitter där i ert flick/pojk-rum utan några pengar. Idioter!

Blogg-läsning


Nu är jag så gott som klar med städningen, så nu ska jag sitta och läsa lite bloggar. Såhär fint har det inte varit i min apartment på hur länge som helst. Dom kommer slåss om min lägenhet imorgon. Den är sååååå fin. Gud vad jag kommer sakna den när jag flyttar till Göteborg. Men jag känner att detta är det rätta. Jag ser verkligen fram emot att flytta dit. Byta miljö, ny vardag, nya människor och lite erfarenheter rikare. Detta kommer bli bra, det känner jag på mig.

Yeah


Fastnade framför Tila Tequila på mtv. Brukar ni se det? En kompis till min syster var tillsammans med henne ett tag när han bodde i Los Angels för ett par år sedan. Så jag vet inte ifall det är därför jag tycker Tila Tequila är underhållande eller om jag hade tyckt det iallafall?!

Jag har iallafall hunnit städa köket, vardagsrummet och hallen. Bara badrummet och sovrummet kvar. Det är inte så bara, med tanke på att alla mina kläder ligger i sängen. Har en känsla av att mina granna inte kommer uppskatta att jag sätter igång dammsugaren vid midnatt men det får dom tåla. Jag har varit snäll och tyst enda sedan jag flyttade hit.


 

Skänkes del 1



Jag köpte kokos-olja häromdagen.
Insåg att den inte är för min hudtyp.
Någon som vill ha den?
Den är helt oöppnad.

Maila din adress och ditt bästa sommar-tips
så skickar jag hem flaskan till den som kom med det bästa tipset.

[email protected]

soff-surf




paus



6 maskiner senare och jag sitter här med en liten tv-paus.
Precis kollat på ett avsnitt The Hills och nu Newport Harbor.
Ska storstäda lägenheten resten av kvällen. Plocka undan,
dammsuga, torka golven, diska, härja och dona.
Roligare lördag har jag väl haft.



mina nya skor



Dessa pjuxen hittade jag i mitt föräldrarhem när jag rotade efter tyg till kjolen jag sydde igår.
Visst är dom snygga, trots att dom är 30 år gamla?
Min mamma var en riktig fashionista när hon var ung.

robert robort



Denna mys-dressen köpte jag på Gekås i torsdags. Är den inte helt underbart cool? Det är med små robortar på brallorna. 60 kronor för både linnet o byxorna. Visst är det roligt när man hittar ett klädesplagg man vill ha och så är det så billigt att man blir fnittrig och nervös?

Mobilt internet



Titta vad som hade kommit hem till mig under tiden jag var i Göteborg i veckan.
Nu kan jag blogga vart jag än befinner mig..nästan.

Men hallå



Hur kan jag vara så dum? Jag har ju glömt att berätta en grej. Jag var ju på mötet på skolan i Göteborg i veckan och vill ni veta en grej? JAG KOM IN!! Jag är så glad, så glad så glad.. Så nu är jag i full gång att leta boende i my new town. Någon som har en ledig lägenhet 1 september? Gärna i Majorna, Masthugget, Linné, Johanneberg, Vasastaden, Stampen eller liknande. Hisingen är också av intresse.

Inomhus-lördag

Jag får dåligt samvete när jag är inomhus såna här fina 30-grader-varmt-dagar. Men idag har jag tvätttid mellan 12-17 och jag har massvis med tvätt så jag M Å S T E tvätta. Så alla soltimmar läggs åt sidan idag. Buhu! Sen måste jag även städa eftersom jag ska ha visning på min älskade lägenhet imorgon. Buhu igen.

Gekås



Jag vet att man blir bländad av att titta på dessa dumma bilder. Men denna röd-vit-rutiga tunikan köpte jag i Ullared för knappt en hundring.

surprise



Jag kunde inte bestämma mig igår om jag skulle sola eller sitta inne och sy. Så jag tog med mig tyget och lite nålar och satte mig ute i solen. Satt bara inne när jag sydde ihop den med symaskinen. En kjol blev det, som jag hoppas att ni ser. Eftersom det inte är något stretchigt tyg så hittade jag två knappar som jag sydde fast. Jag blev faktiskt väldigt nöjd, med tanke på att det var mitt första klädesplagg jag sydde. Vad tycker ni? Jag ska inviga den imorgon, med ett vitt eller hallon-rött linne till.

smarta mingla



Vet ni vad jag har gjort idag förutom att legat ute i solen?

Flashigt



Ett somrigt sommar-linne med sommartryck!!

brolle och jag



Jag ligger här i soffan och lyssnar på Brolles nya låt. Har ni hört den?
Vet ni vad likheten mellan mig och Brolle är ikväll?
Jag har så flottigt hår att jag kan göra en sån lugg utan att ens behöva ta en droppe hårgele.
Coolt va?


Som om hjärtat slutat slå
Våra blicker möttes
Som om det bara var vi två

Jag kom från en by, du var från stan

Våra vägar möttes
Som om det bara var vi två

När hon tog min hand, jag visste redan då...






sommar och skugga



Bara för att jag inte har bloggat i veckan så har jag minsann läst era bloggar.
Mingla håller alltid ögonen öppna!!

Precis som min kompis som jobbar i mataffären som sms:ar mig varje rast du hon ser någon outsider från grundskolan som är på smällen eller något annat som kan tolkas som " smaskigt skvaller "

prickig polkagris



Denna förbaskade klänningen köpte jag häromdagen från Gina Tricot. Antar att varenda tjej i åldern 13-24 äger en sån denna sommaren. Vet inte hur många gånger jag har stått där på Gina Tricot och haft beslutsångest över om jag ska ha en och framförallt vilken färg? Alla vet ju att Gina tricot har ju en tendens att ha alla kläder i ALLA färger. Antar att det är för att man ska få beslutsångest och ta en i varje färg. Men mig kan dom inte lura dom små jävlarna.

Göteborg

Kom som sagt hem från Göteborg igår. Hela tisdagen spenderades i slottsskogen. Tog vagnen till Olivedalsgatan och köpte med oss matsäck från Subway och sen promenerade vi hela dagen i den där parken. Hade jag haft en stegräknare så hade det nog stått ERROR på den, vid läggdags på kvällen. Vi gick hejdlöst många steg den dagen skulle jag gissa på. Förutom att nån ful äcklig unge sprang in i oss så fort vi närmade oss en gräsmatta så hade vi en väldigt trevlig dag där. Alla skolor i Göteborgs kommun hade tydligen bestämt sig för att ha sin aktivitetsdag där samtidigt som oss. Idiotiskt tycker jag. På vägen hem gick vi i affärerna längs kungsgatan / kompassen och nordstan. Vid Domkyrkan satt en alkis i storlek XXXXXL och skrek Jävla hora till alla som inte ville skänka honom en peng. Han var inte mogen för att prata pension.

Data-tid

Nu har jag data-tid så nu har jag laddat upp med ett stort glas Ramlösa blåbär och en ask med vindruvor. Har varit ute så gott som hela dagen och har inte haft någon tid med att blogga. Men jag måste erkänna att det har kliat i fingrarna (och fötterna) att springa in och sätta sig vid datorn, när man har legat i sin ensamhet i solstolen och haft all tid i världen till att hitta blogg-inspiration. Synd bara att hälften är borta. Men men.. Nåt ska vi nog komma på, som Josef Fritzl säkert tänkte innan han erkände vad han har pysslat med i källaren de senaste 24 åren.


Motionstips



Jag och karln hade planerat att ta oss till gymmet nu och köra ett riktigt hårt pass då vi inte har tränat på hela veckan. Men klok och förnuftig som jag är så kollade jag öppettiderna och såg mot min stora besvikelse att det var stängt idag. Stängt stängt stängt. Så stängt det bara kan bli. Så nu sitter jag här och funderar ut någon annan slags motionsaktivitet. Just nu lutar det faktiskt mot att åka till en strand och sen simma tills mjölksyran tar slut i armarna. Att vara ute och gå idag är för varmt och eftersom vi hade planerat att åka på picknick idag så kan man ju slå två flugor i samma smäll.

Hemma


Jag är hemma från Göteborg.
Är världens tröttaste.
Vi hörs imorgon.

Jag har lite roliga saker att berätta
&
en massa härliga bilder.

packning



Nu ska jag inte sitta här mer och prata strunt. Jag ska fortsätta att packa och sen ska jag lägga mig. Ska klunka 1,5 liter iskallt vatten först bara. Ni som sitter och klia er i huvudet och undrar i allsin dar vart jag ska hän med min lilla packning så kan jag tala om för er att jag åker till Göteborg imorgon och kommer inte hem förrän på Torsdag. Ska hänga på en filt i slottsskogen, på uteservering på avenyn och på Onsdag ska jag på Intervju till utbildningen jag har sökt. - nervous girl -
Ser ni bilden här i inlägget? Klart ni gör, dum fråga. Det är ett litet rese-kitt med tvål, schampoo, lotion och handkräm i små tuber. Den fick jag av min kompis en gång när hon ville överraska mig. Kompisen i rosa vippig kjol i inlägget under..

Annorlunda grillning

Här  följer några bilder från kvällens grillning.
Tänkte jag skulle skriva en liten beskrivning till varje bild
så ni hänger med på vad vi gör.



Min blonda kompis med sin snopp-kontur och min andra kompis i
sin rosa vippiga kjol *fashionista* och så en spindel i bakgrunden.


Min kompis bajsar på vägen och min blonda kompis som
snart blir biten av spindlen.



Min blonda kompis som håller en snopp i handen och har slagit ut en tand.
Min svarthåriga kompis med lite utväxt och mustach.


Min kompis som står ute i havet bland alla hajar

naturbilder.

 

Gud vilken jobbig picknick-grill-blogg denna bloggen börja bli. Snart är jag ju lika enformig med mitt skrivande som Stinelee. Men jag måste bara få säga en sak efter allt tjat om att jag längtar efter att förflytta mina banan-lådor till Göteborg i höst. Det bästa med min hemstad - hemby är att det finns en miljon mysiga picknick och grill-häng. Ni vet såna där ställen man typ är helt alone på. Där man kan skratta, prata så mycket skit och göka hur mycket man vill för de som är intresserad av exciting mystical sex.

Porträtt

Tro det eller ej.
Men hon har faktiskt vindruvor i näsan och i munnen.
Little special göörl



Varm


Jag är så glad över att jag är så mogen att jag använder solskyddskräm. Mogen nog att prata pension skulle man kunna kategorisera mig i. Har fått ordentligt med färg idag men ändå svider det inte på mig. Hade detta varit för fem år sedan så hade jag i skrivandets stund legat och skrikit över sveda. Så alla ni coola tjejer. SMÖRJ IN ER! Ni får färg på er ändå!! Finare färg får ni dessutom! Har jag några fans där ute som lyssna på mina ord? Önsketänkande kanske. Min kompis har en tendens att ha en massa förebilder. Hade hennes förebilder sagt åt henne att äta råttgift så hade hon typ gjort det.

Vinnaren är



Då jag egentligen hade tänkt att skriva upp alla tävlandes namn på lappar och dra en vinnare så ångrade jag mig när jag såg att det var över 200 tävlande. Jag bara valde någon i högen och det blev denna tjejen som vann det fina armbandet från Betties Galleria. Grattis till dig. Maila din adress till [email protected] så sänder jag vidare din adress till Bettie.

Snart läggdags

Sådär, nu ska jag inte iväg mer idag. Nyss hemkommen från strand-grillningen. Verkligen hur mysigt som helst och varmt. Kvällssol is the shit liksom. Jag och mina två tjejkompisar har skapat en ny liten tradition och det är att grilla på Söndagskvällarna. Ny grillning äger alltså rum nästa Söndag. Samma tid, samma plats som vi sa innan vi skiljdes åt men man kan aldrig lita på oss. Vi lär säkert leta upp ett nytt litet smultronställe i vår hemby under veckans gång. Vill ni vara med på vår söndagstradition krävs bara en sak. Att du bor i Södra Sverige och maila några rader om dig själv till [email protected]

NU ska jag dra en vinnare till armbandet...

So long

Home



Hemma från beachen. Låg och kittlade min pojkvän med små pinnar och fjädrar. Jisses vad irriterad han blev. Ett tag trodde jag att han skulle dra ut mig i havet och dränka mig. Jag lovar, han låg nog och fantiserade om det. Hade inte stranden varit full med vittnen så kanske jag hade legat nergrävd i skogen nu. Min pojkvän hade sedan sagt till poliser och alla att " hon skulle gå och kissa och kom aldrig tillbaka ". Hehe, jag har kanske läst lite för mycket på aftonbladet.se på sista tiden. Jag ska snart  dra på mig mysbrallor och ett linne och sen bege mig till grillningen. Hörs ikväll! Glöm inte att tävla nu..


So long

Musse Pigg

Ställde klockan på åtta idag. Har en massa att göra nu på morgonen. * Busy Girl * . Försöka bestämma mig vad jag ska ha på mig under min vistelse i Göteborg, tvätta, träna och sen ska jag och min boyfriend ha en heldag på beachen som jag nämnde igår. Så jag har ett förslag.  Att vi hörs ikväll och då kan jag bjuda på lite bilder från beachen och grillningen som ska äga rum ikväll. Sen får vi ju inte glömma att jag ska dra en vinnare på det snygga Nicole Richie-armbandet. Sista chansen att tävla nu.

Nervis

'

Jag har ju glömt att berätta att häromdagen fick jag en inbjudan till möte + intervju på skolan jag har sökt till hösten. Är verkligen hur nervös som helst för jag vill verkligen gå denna utbildningen och det skulle vara så roligt att få flytta till Götet i höst. Finns det någon trevligare stad än Göteborg liksom? Så på måndag ska jag och min boyfriend ta tåget dit. Stannar där ända till Torsdag för att umgås med nära och kära, shoppa och hänga på avenyn´s uteserveringar på kvällarna. Även om intervjun går bajs så ska det bli en mycket trevlig vecka.

Beachen



Imorgon bitti efter träningen ska jag och min karl ta vår pickup, köra till ICA och köpa matsäck och sen vidare till beachen. Det var ett skämt, det där om pickupen. Hade min pojkvän varit grek och vi hade bott i en liten by på Kreta så kunde det ha varit möjligt. Fast då hade vi inte kört till ICA, då hade vi parkerat pickupen på trottoaren utanför Supermarket och sen hade min pojkvän haft en flaska wiskey i handsfacket. Jajamensann. Men nu bor vi ju bara i Södra sverige, där det är mer vanligare att ha en vanlig bil och att handla på ICA. Kan ni rekomenderar någon picknick-mat som är så rätt nu? Borde kanske maila Elin Kling. Hon vet säkert vad som är inne att ha med sig i korgen i sommar.

RSS 2.0