Stella Marbella



Titta vilken söt liten mini-byrå med veckans dagar på lådorna.
I varje låda ligger ett par underbyxor med veckans dagar på.
Hur sött är inte detta då?
Vill du köpa detta lilla kittet får du tyvärr punga ut med 1800 kr.
Finns att köpa på NK och det är Stella McCartney som har uppfunnit idén.
Hon är minsann påhittig den där Stella Marbella.

Lindex



Visste ni att man kan hämta ut sitt paket i sin närmaste Lindex-butik när man beställer
genom deras webshop och därmed slippa frakten.


finurligt



Jag har mitt vardagsrums-fönster öppet. Det har min granne också. Han har fest. Jag spetsar mina öronen precis som min katt gör när jag fiser och försöker lyssna på vad de coola festprissorna talar om. Kanske berättar de något smaskigt skvaller om vem som har klamydia här i stan eller vem som har fingerpullat vem. Men de pratar mest sånt där typsikt " fulla-killar-språk " som " öhh, fan, dööö, fan . ge mig en öl . prutt . öööj . ". Inget märkvärdigt alls. Jag tror jag stänger fönstret nu och lägger min dyrbara tid på annat än att försöka tjuvlyssna på min party-granne.

Hehe

Att Gry Forsell ser ut att vara en sällsynt fisksort är ingen hemlighet, men den som tracka ner hennes outfits i Sommarkrysset, hamnar i helvetet.


Fredags-picknick




Efter träningen igår tog jag och min karl den gamla pärlan och brummade till min hemby och fann detta lilla smultronstället. Haha, läste ni vad jag skrev? Smultronställe? Det är sånt som stora bloggare skriver när dom vill vara märkvärdig. Okej, jag vill också vara märkvärdig..trots att jag är en pytteliten bloggare som skriver på hobbynivå. En sak kom jag överrens med mig själv igår och det är att det blir många sommardagar/sommarkvällar på denna lilla trevliga brygga.. mitt smultronställe.

Jisses

Under fyra timmar har min mobil ringt 11 gånger och min hemtelefon 6 gånger. Det är såna här dagar jag knyter mina händer och tackar gud för att jag och min pojkvän inte bor ihop. Han hatar nämligen när telefonen ringer stup i kvarten. Inte gud utan min pojkvä alltså. Idag körde jag förbi en gammal lärare från högstadiet. Han hade pottfrilla och var åtta år äldre än mig. Han var jag så kär i så att var dag kändes som att jag rökt joint efter joint. Det roliga med detta är att denna killen flyttade från stan efter vi slutade högstadiet så jag har inte sett honom på sex år. Jag intalar mig själv att anledningen till att han flyttade från stan var att han inte klarade av att bo i samma stad som mig. Forbidden love, you know. Lärare + elev = no no no. Titta bara hur det gick för Håkon i Andra avenyn.

GRAAATTIS

HAPPY BIRTHDAY MY FRIEND.
TWENTYTWO TODAY




Nu ska vi ut i simma

Ser man ut att vara Anna Book och Peter Harryssons kärleksbarn, som jag gör så bör man nog inte välja en sån här flashig baddräkt i sommar. Men för er, som har en lika smal midja som en fransyska kan gå in på Gojane och köpa er en. För visst är dom snygga.



Shit

Gick inte alls bra på träningen idag. Värmde upp med crosstrainern i fem minuter och när jag steg av så hade jag samma trötthet i kroppen som jag antar att vinnaren av Stockholm maraton har på Söndag. Kände mig yr och började må illa. Vilade en stund och sen cyklade jag 7 km och därefter var jag så gott som döende. Dr. Pojkvän hade föreläsning för mig att det säkert berodde på att jag inte har tränat på hela veckan och haft mens och förlorat en massa blod. Jag hoppas han har rätt. Nya tag imorgon.

Creative

Var och köpte den lilla musikspelaren idag. Den är så rosa och puttenuttig. Pytteliten är den också. Jättebra ljud och så kan man spela musik utan hörlurarna. Perfekt att ha med sig utomlands när man sitter på balkongen och dricker Barcardi Breezer och vill lyssna på lite medelhavs-dänga som Ramazotti eller varför inte Sex on the beach med Vengaboys. Nä, jag ska inte frästa er. Visst är ni också lite småsugna att klicka er in på Apollo och beställa en resa till sommaren? Dit jag ville komma med detta inlägg var att jag är supernöjd med MP3 och ett litet plus i kanten är att jag har en vän som jobbar i elektronikaffären så jag fick den för 70 kr billigare.


Talang 2008



Det var väl ett himla tjat över att Talang-Sebastian är nya flickidolen.
Tönt är han!
Varför får inte vår nya trollkille Seth Engström lite mer uppmärksamhet?
Vilken karl, tjejer. Håller ni inte med?
En riktig liten charmknutte.
Skithärlig dialekt har han också för den delen.



Fredag




Äntligen fredag! Denna helgen ser ut att bli rolig. Träning idag och därefter picknick med pojkvännen. Resten av helgen kommer präglas av shopping, födelsedagsfirande av en kompis, picknick, träning och grillning. Hur trevligt som helst. Speciellt eftersom Tone har lovat topp-väder. Vi tackar och bugar!

Mp3

Imorgon ska jag gå och köpa en vanlig enkel hederlig Mp3. Min kusin avbröt mig i den meningen och sa att jag måste köpa den där nya Ipoden med fete-minnet och man kan göra både det ena och det andra med mackapären. Jag vill inte ha nåt sånt trams. Jag vill inte ha en Ipod som har en massa onödiga funktioner. Jag vill ha en vanlig Mp3 som är så billig så man får gåshud.



Visst är den snygg? Den vill jag ha. Cirka 500 riksdaler går den på tror jag. Helt okej pris tycker jag för den är så söt. Den kommer att komma till stor användning har jag en känsla av. Framförallt i gymmet och på tåg&flygresorna när jag flänger mellan städerna i sommar.

En tanke till nästa gång



Sitter här med en ask kärnfria vindruvor bredvid mig. Varför kan man inte komma ihåg att det är så mycket godare när man står där vid kakhyllan och ha beslutångest över om man ska ha arraksbollar eller vanliga negerbollar? När jag jobbade på ICA så köpte jag en ask vindruvor varje kväll jag jobbade. En kväll fanns det bara ett par askar kvar. Killen som jobbade på fruktavdelningen erbjöd sig att han kunde gömma ett paket till mig som jag kunde betala när jag slutade. Sen den dagen har min kompis retat mig att han är kär i mig. Nej, brukar jag säga och slå henne med en träsko i huvudet så blodet rinner vid tinningarna.

En liten present till er läsare

En present till jag er vill ge.
Så jag slipper på mina bara knä be.
Allt är inte guld som glimma.
Därför passar jag på att rimma.



Lene bor i Växjö och har en sluttenta på G, så vi får hoppas att hon inte bli sne. Patte bor i ett studentrum med heltäckningsmatta från 87, där är hon hemmafru. Hanapee bor i Sundsvall och hennes sysselsättning är att onanera, vi får hoppas att ingen vill konkurrera. Johanna bor i Eskilstuna och studerar. Det tycker jag är bra och då blir hon kanske gla´. Marica bor i Björketorp och arbetar som avsynare. Kanske roligare än att jobba som avsugare. Jobbar och bor i Örebro gör Dookie, kanske äter hon mycket cookie. Ida-Maria bor i Linköping och är hungrig. I sommar kanske hon kör en hoj till Trelleborg. Godissugen och bor i Sandviken gör Lisa, vi får hoppas att hon inte tycker om att fisa. Malin i Alafors tycker om att blogga. Kanske har hon en egen logga. Camilla i Norrköping lämnade en kommentar, tur att det inte var en dromedar. Nathalie bor både i Småland och i Italien. Kanske säljer hon Pizza för att kunna flyga över till Ibiza. Emelie bor i Linköping och är lat. Hon tycker det är roligt med citat. Malin bor i Vännäsby. Jag hoppas att hon känner sig kry och inte längre spy. Zandra i Kil är trött. Kanske har sprungit flera mil eller kastat pil. I Spånga bor Fanny och hon tycker om att spela gitarr. Kanske blir hon ett proffs om har håret uppsatt i en tofs. Emy studerar i Örebro. Vem vet, kanske ska hon bygga en bro. Alessandra i Haninge är hatisk. Förhoppningsvis är hon inte apatisk. I Haninge bor handbollsspelaren Sarah och hon med killar vill sig para. I Sollentuna bor Mimi och hon är kär. Kanske heter hennes pojkvän Pär. Studerar i Haninge gör även Serena. Hon har bettskena och inget mera. I Södertälje bor Michaela och drömmer att få gästspela i Venezuela. Malin i Göteborg och gillar att festa. Kanske hon en joint testa.

Klia mig på hakan

Sitter här i skitig trosor på en stol och  funderar på vad jag ska blogga om idag. Jag har verkligen noll fantasi men man kan ju inte låta det gå en hel dag utan att man blogga. Det är mot mina principer, som föräldrar brukar säga till sina barn när dom gör något som dom inte får. Sen hytter dom med fingret så barnet ska förstå att det är allvar. Vi kan leka en lek. Är ni med på det?

Då vill jag att ni svara på dessa frågor:

Namn (skriv ett smeknamn om du vill vara anonym):
Bor
Sysselsättning
Övrig

Sen ska jag göra en liten berättelse av alla svaren. Det kommer bli jätteroligt. Svara på dom frågorna så får ni se i eftermiddag :)

tjalalalaa



Vad tycker ni att min blogg borde innehåller mer av?



Min Aj McLean

Ikväll spelar Backstreet Boys-AJ på Berns Salonger. Första gången han uppträder som soloartist i Sverige. Han tar sin oskuld på Berns Salonger kan man säga. Jag vill dit. Ska ni dit? Visste ni att det är 15 år sedan Backstreet Boys slog igenom. Det är ju hur länge som helst.




Kundtjänst-onanerare





Jag ringde AMS kundtjänst strax innan dom drog ner persiennerna och stängde av telefonerna. Dom har ju nämligen världens bästa service och har öppet ända till kl 22.  All cread till dom. Jag ringde tio minuter innan och i luren svarar en mycket gammal tant som presenterade sig och välkomnade mig till Ams kundtjänst. Vi pratade lite, tanten och jag. Tanten var helskum ochjag är övertygad om att hon inte fick jobbet p.g.a trevlig telefonröst. Då hon var väldigt långsam så hann jag göra några punkter på hur det egentligen stod till med denna stackars kundtjänstmedarbetare och vad anledningen kunde vara varför hon flåsade och flämtade så i luren.

1. Hon onanerade
2. Hon låg och sov
3. Hon var trött på arbetslösa outsiders som har ställt en massa dumma frågor hela kvällen
4. Hon var täppt i näsan
5. Hon var pollenallergiker

Skakis

Shit vad ni gör mig nervis. Det är ju närmare en miljon som har anmält sig till tävlingen. Vad roligt. Vad glad jag blir. Jag har stora funderingar på att gå till Panduro och köpa mig lite pärlor och tråd och göra ett armband var till alla förutom den som blir den lyckliga vinnaren till Nicole Richie-armbandet.

Ska jag berätta hur utlottningen kommer gå till? Jag kommer riva små lappar och skriva nr på varje lapp. Vi säger att det är 150 st snygga people som är med i utlottningen. Då skriver jag 1-150 på de små lapparna, lägger dom i en liten burk och sen dra jag ett nr. Dra jag t.ex. nr 56 så är det kommentar 56 på Tävlingsinlägget som vinner armbandet. Sen kommer jag även be min snygge pojkvän att filma så ni ser att det går rätt till va. Smart va?

Jag är en väldigt smart och bra bloggare.

Okay



Idag har jag varit hur seg som helst, vill inte jobba ikväll. Har redan hemlängtan, trots att jag inte gått ännu. Illa! Ni vet samma känsla som på lågstadiet när man skulle åka iväg på nåt töntigt helg-kollo med skolan. Slutade ändå med att hälften av alla elever åkte hem första kvällen p.g.a " ont i magen ". Minns ni? Haha jag minns en av alla helg-utflykt med skolan, då någon kom på att sprida ett rykte om att det fanns en mördare i skogen. Alla var jätterädda men ändå nyfikna och envisades med att gå och snubbla bland grenar och ris för att få en skymt av "mördaren". Konstigt att inte lärarna tog mer allvarligt på det. Fast det är klart. På den tiden hade ju ingen hört talas om Anders Eklund, Josef Fritzl eller Juha Valjakkala.

BettiesGalleria




BettiesGalleria har oförskämt fina smycken. Förutom att det är mycket billigare än många andra smycke-webshopar så är det ALLTID gratis frakt, trots att smyckerna skickas från Kalifornien i USA. Och inte nog med det så är det just nu 30% rabatt på hela sortimentet fram till Fredag om du använder rabattkoden "anniversary".

Hade min ekonomi sett bättre ut denna månaden så hade jag självklart gjort en beställning på en massa somriga smycken. Kolla bara dom underbart söta ballerina-örhängerna eller cocktail-halsbandet? För att inte tala om den häftiga klockan och persikor-halsbandet? De flesta smyckerna finns i många fler färger än det jag har visat i detta kollaget.


Smarrigt



Bra lunch. Wasabinötter. Inte så mättande men ack så gott..och starkt. Ska snart ställa mig i duschen och sen laga lite mat. Mailar lite med studievägledaren på den skola jag har sökt inför hösten. Som det ser ut nu så ligger jag bra till och har vi tur att inte allt för många ligger bättre till än mig så kanske jag kommer in och bli göteborgare i höst. Jag skulle bli så glad.

Dress.

Vilka helt fantastiska klänningar. Håller ni inte med tjejer?
Billiga också för den delen och finns i typ alla storlekar.
Någon som beställt från Gojane någon gång?


Tävling . Nicole Richie-armband

Dags för en tävling! Du kan vinna detta armbandet i samma stil som det Nicole Richie har setts springa omkring med på handleden. Perfekta accessoaren just nu.

Det enda du behöver göra är att skicka en kommentar om att du är med i utlottningen. Har du en egen blogg så får du gärna tipsa om tävlingen och låna bilden om du vill men det är inget måste. Har du ingen blogg så får du inte glömma att skriva mailadressen. Armbandet skickas direkt hem till dig från Kalifornien i USA.

Tävlingen avslutas på Söndag kl 20.00


Surprise mina läsare

Ikväll kommer jag dra ut en liten tävling på en grej som jag tror ni alla vill ha. Jag vill så gärna ha det så jag funderar på att beställa ett. Jag återkommer efter dokumentären om Madelejn som dom säger i Skåne

la la la la la la la



Titta vilket helt underbar klänning. Denna vill jag gifta mig i. Vet ni vad det otäcka med denna klänning är? Det är att den kostar ca 550 kr. Ja, ni läste rätt. Nu ska jag gå och pressa min pojkvän på att han ska fria till mig snart. Klänningen finns att beställa här, finns även i rosa.


Söta



Är inte mina nya strumpor helt underbara? Jag vill ha en av varje. Garanterat att man gör succé på myskvällarna i höst.
79 kr i Iobutiken.


Work

Jag är inte alls sugen på att jobba ikväll. Har mensvärk och är inte på humör. Hade hellre velat ligga i soffan, äta godis och klia mig på magen.

bra vetande



Jag har precis tonat håret. Det är ju så mycket smidigare och framförallt billigare än att gå till frissanfrisör. Men ska ni slinga er och göra er riktigt fina så kan rekomenderar att gå till en frisör. Min pojkvän slingade mitt hår för ett tag sen och det såg ut som att jag precis stigit av Polen-färjan.

Gösta



Gösten med brösten.
Sambon, hjälten och legenden.

Pust

Visst är det härligt när månadens räkningar är betalda och man kan riva dom i hundra delar? Apropå riva i hundra delar. All min post som det står mitt namn/adress på river jag alltid i små små pyttesmå bitar innan jag slänger det i soppåsen. Vet ni varför? Jag inbillar mig att mina hyresvärd är sop-spion på nattetid. Att han smyger in i soprummet. Väljer en soppåse för att kolla så det är rätt sopsorterat och är det inte det så hittar han ett kuvert som det står mitt namn på. Då är jag illa ute. Långsökt?


WOW

Hittade en sida som jag aldrig besökt tidigare. Så ni som gillar att hålla på att beställa från Forever21 och Asos. Gå in här istället. Hur mycket fint som helst.



hehe



Härligt att jag har ett års bindningstid kvar på denna mobil.
haha, jag lovar att jag ska fotografera den i Maj 2009 när jag ska köpa en ny.




forget it

Det var inte bara sängen som var ett rent kaos igår. Även min hall såg inte så hemtrevlig ut. Ni vet väl att det är viktigt att hallen ser bra och snygg ut? Det har Lulu Carter sagt eftersom det är det första rummet man möter i ett hem.




Inköp & försäljning

Har någon läst ettårs-utbildningen Inköp&försäljning i Göteborg? Jag har sökt den utbildningen inför hösten och får veta veckan efter midsommar om jag kommit in. Det är en kommunal yrkesutbildning och jag vet inte hur lätt eller svårt det brukar vara att komma in på såna? Vet ni? Jag vill vill vill vill... Hur roligt låter t.ex. inte kriterierna för Affärsutveckling?


Opps



Jag har en annorlunda hobby. Det är nämligen så att ibland brukar jag ta kameran och fotografera en massa grejer i min lägenhet. Det kan vara ett kontaktuttag, köksskåps-handtag, balkongdörren eller något annat tramsigt. T.ex. mitt handfat. That´s me

Aj



Igår kväll höll jag på att bli totally freaky på denna jävla blogg-servern. Hade planerat att blogga hela kvällen men så fort man klickade på någon länk kom den där förbaskade "sidan kan ej visas" upp. Varför fixar dom aldrig det? Inte nog med det så hade jag mensvärk a´la självmordsfunderingar. Ni vet ju själva hur det är när man har så ont så man tycker att alla människor går fult, tuggar fult och har fult hår. Det är ingen bra kombination med att bajs-blogg.se hackar sig. Det var nog lika bra att jag la mig under täcket.. och somnade direkt!

Vilket sammanträffande



En liten fågel viskade i mitt öra att vårt land spelade någon slags match på TV ikväll. Vad passande då att jag sitter här på min stol med min Sverigetröja på mig.

Ahhhhhooowww



Det är så fantastiskt att komma hem till sina 58 kvadratisar efter nästan en veckas boende på annat håll. Man slänger allt i sängen för att sedan ösa ner skiten på golvet vid läggdags. Man tänker varje gång att jag lägger det i sängen och sortera det innan jag lägger mig. Jo tjenare du. Så dumt av mig att jag tänkte så även denna gången. Klockan är tjugo över nio, jag är hur trött som helst och skulle aldrig för mitt liv få för mig att rensa upp där. Troligtvis har jag inte piggnat till om några timmar heller så det blir nog att jag går och trampa på den där jäkla galgen inatt när jag ska gå på toa.


Marint




Dessa linnen är härifrån och kostar endast 79:- st. Sköna, snygga och svala. Dessa skulle nog kunna tillhöra kategorin Dagens seglar-oufit..eller vad tror ni?


Wooho

Wooho, nu har äntligen kameran laddats klart och jag har även hunnit tänka ut lite blogg-inspiration. Mysigt va? Det regnar ute. Supermycket. Titta här på min bakgård bara. Det öser ner. När jag var liten och efterbliven så hoppades jag och min granne varje gång det ösregnade att det ska bli översvämning så vi kunde bada. Vi trodde även att man kunde gräva till Kina. Totally retard. Nu ska jag ställa mig vid mitt fönster och sjunga det regnar här i stockholm idag.


Den som väntar på något...

Sitter här och väntar och väntar och väntar. Vad väntar du på, tänker ni? Jo, jag väntar på att min kamera ska laddas klart. Undra hur lång tid det tar innan den laddats klart. Att jag inte har tänkt på att ta tiden innan? Att jag inte tänkte på att ta tiden nu? Det ska jag göra nästa gång. Trala lala lala... Vad ska vi prata om tills kameran är klar? Jag vill ju blogga om mina bilder.

Eurovision



För första gången på många år så såg jag hela Eurovision. Tycker sånt där trams är överskattat men det är faktiskt roligt att för en gångs skull kunna hänga med när folk pratar om de olika bidragen. Om någon säger t.ex. " öhh, Adzerbadjans bidrag var ju toppen. " Då kan jag svara med vad jag tyckte.. på riktigt. Inte som när jag gick i fyran när man lekte att man fattade vilka alla skådespelarna var i Vita Lögner bara för att man typ var den enda i hela kommunen som inte hade kabeltv.


Tjusigt

 

Vad tror ni Elin Kling skulle säga om detta linne? Kanon eller kalkon?
Jag älskar det.

Home again



Nu är jag hemma igen. Det gick snabbt och lätt hos tandisen. Hade ett hål i en gammal visdomstand. Eller gammal o gammal. Jag är ju bara 22 så, så gammal är den väl inte kanske. Ska laga den om 2-3 veckor. Nu är jag superduperhungrig. Har inte ätit på hela dagen. Jag vågar aldrig  äta innan jag ska till en tandis. Haha, jag minns när min kompis åt en snickers en gång innan tandläkaren. Det var roligt. " jag ska inte ljuga för dig, jag har ätit en snickers ", sa hon. " jag ser det sa tandläkaren ". haha. Skön kompis jag har. Stolt*

Fränt

 

Och så detta linnet och leggings vann jag även.. Nu ska jag till tandläkaren. Eller inte direkt nu för jag ska platta håret först men tänkte passa på att uppdatera ett litet inlägg innan. Precis som Stinalee. Hon uppdaterade innan och direkt efter tandläkaren. Hon är snäll Stinalee. Eller jag tror hon är snäll. Hon verkar vara en snäll tjej. Fast jag tror Stinalee drar sig för sanningen ibland. Hon berättade för oss att hon hade några hål. Hon ville inte säga hur många. Det skulle låta att hon hade ett par -3 stycken hål. Jag tror hon hade 5-6..minst! Jag lovar att berätta hela sanningen när jag kommer hem från tandis. Om jag så har 15 hål så ska jag säga det till er.

Aooo



Dåliga skor + en promenad  + några timmar på Nordstan är ingen bra kombination om man inte vill ha skoskav och blåsor över hela fötterna. Har vaknat så fort jag rört fötterna mot varandra inatt. För att slippa en " skoskav 2007 " så undviker jag att motionera i gymmet idag och istället lindra in fötterna i alla möjliga sortes plåster och skoskavs-hjälpmedel och håller mig inomhus största delen av dagen. Men allt känns så mycket lättare när jag hittade dessa söta plåster idag. För er som undrar vad jag menar med skoskav 2007 så kan jag förklara att jag fick en så pass kraftig inflammation i ett skoskav förra sommaren att jag fick gå på antibiotika i 10 dagar. Det var synd om mig då.  

 

IoB-butiken

 

Detta linnet vann jag bland annat från tävlingen. Det är ett sånt linne som är roligt att ha på sig på chartern. Okej, inte roligt som att åka bergochdalbanan men lite flashigt. Så slipper kassabiträdet på supermarket fråga på knackig engelska Where do you live? Are you from Norway? Istället kan dom sjunga Swedish girl. She's been living in her swedish world. I bet she's never had a backstreet guy. I bet her momma never told her why..precis som Westlife sjöng på sin konsert i Scandinavium 2004.

festplats?



Igår tog vi bilen till en trevlig badplats i Göteborgs kommun. Som ni ser på bilderna ser det ju väldigt fint, harmonsikt och härligt ut. En sån plats man gärna vill tillbringa en Juli-dag med andra ord. Men på kväll och nattetid tror jag denna idylliska plats ändras till en festplats. Festplats? Sa man inte alltid så på 60-talet när grabbarna imponerade på tjejerna utanför ett dansställe i sin amazon? Jag tror att denna badplats kryllas av killar med tupac-byxor och tjejer med tunikor (utan leggings under) på helg-kvällarna. På stranden gick en farbror och plockade ölburkar och kondomer under förmiddagen igår. Undrar hur många göteborgare som har förlorat oskulden på det där berget?

 

sol ute, sol inne

 
Det var varmt i Lördags. Så varmt att man kunde ligga i solen och så varmt att man inte stod ut tills hela eftermiddagen. Då passade det utmärkt att ta sig en kall Ramlösa och sätta sig med macen under parasollet. Jag var ju barnvakt och passade alltså på med detta när den lilla bebisen låg och sov. Läste lite fantastiska bloggar och kollade webtv Det är väl det som kallas vardagslyx när man har barn?


Backaplan



TIllbringade hela förmiddagen på Backaplan i Lördags. På väg dit så gick jag med barnvagnen på en smal trottoar. Hör någon som går bakom mig så jag går åt sidan så att den personen ska kunna gå förbi. Det var en alkis. Höhö, du hörde att någon gick bakom dig, sa han. Lite längre fram kom ett annat alkispar som fick mig att tänka på ler & långhalm. Han hälsar snabbt på dessa givetvis och går sedan vidare ett par meter då han stannar och inväntar mig. Sen fick jag gå och lyssna på honom ca 5 minuter om hur snäll den korta killen var och att han har haft det så svårt och att det var så synd om honom. Jag tänkte, det är väl ingen av dessa missbrukare som ha haft det lätt. Sen lekte jag att jag skulle ringa ett samtal. Folk kunde ju tro att jag var alkolist-frugan.

hallo hallo

Hemma från Göteborg. Har ärligt talat inte hunnit blogga förrän nu. Okej, igår kväll när jag kom hem så hade jag all tid i världen men orkade knappt titta på Sanningens ögonblick. Men nu är jag här. Roligt va? Trots att mina besökare har halverats ihelgen. Don´t leave me. Jag tänkte att jag skulle bjuda på lite bilder från helgen. Vad tycker ni om det? Alla som läser såna här Internet-dagböcker håller väl med om att en blogg med bilder är så mycket festligare och latjo än en blogg utan bilder?!

bye bye

Precis som att jag inte har varit ute och flängt hit och dit tillräckligt de senaste två månaderna. Jag sitter här nyduschad med en hejdlöst oredig mini-resväska bredvid mig. Ska nämligen åka till Göteborg ikväll. Kom lite hastigt inpå men jag är inte den som fegar för lite spontana utflykter. Åker dit i huvudsyfte att vara barnvakt men lite shopping ska vi nog hinna klämma in ändå. Även ett o annat blogginlägg ska jag nog kunna bjuda på. Jag lär ha en massa bilder att bjuda på söndag när jag kommer hem. Lite shoppingbilder och även på alla de kläder jag vann som jag fick hem igår.

Vi hörs imorgon alla mina små lärljungar.

Dagens träning ♥

60 min gång på rullband
10 min cykling


fniss fniss

Bloggsuget, bloggfantasin och bloggmotivationen börjar gå mot sitt slut. Jag har bestämt mig för att avsluta här och gå vidare. Detta är ingenting för mig längre. Inte idag. Men imorgon. För ni ska jag gå och sova. Hihihi, erkänn att ni typ blev genomsvettiga och skakis för att ni trodde jag skulle sluta blogga? Never ever. Kommer inte på frågan.  Hörrni, ett litet leende på läpparna kan jag väl få? Jag skojade ju bara. Jag ska sova. Har bloggat tillräckligt för ikväll. Ska krypa ner i min lilla 90säng i mitt gamla flickrum och sova. Natti natti mina små lärljungar.


Romantiskt



Jag och min boyfriend har i tre års tid försökt skapa ett gemensamt intresse. Så vi blir som det där Romeo&Julia-paret som vi vill att alla ska se oss som. Vi vill att folk ska stanna upp så fort vi gå ut genom dörren, lägga huvudet på sne och yla naaaaaaw samtidigt som dom tänker " sånt förhållande vill jag också ha. dom gör verkligen allt tillsammans ". Vi beslöt oss för att börja gymma. Jag insåg att min motion med att gå upp o ner för mina tre trappor inte räcker och min pojkvän insåg att han vill bli lika stark som Pippi Långstrump. Tillsammans tog vi varann i handen och köpte varsitt gymkort och på 5 röda sekunder så hade vi skapat oss ett gemensamt intresse. Min pojkvän gjorde mig till the happines girlie in the world när han igår avslöjade den stora nyheten att han har börjat läsa bloggar. Jag målade genast upp ett drömscenario när vi sitter där i soffan med våra datorer. Läser lite bloggar för att diskutera innehållet vid läggdags. Han visade sin favoritblogg och jag vaknade till verkligheten. Vi får nog nöja oss med att endast ha det där gym-intresset ihop tills vidare.

Surprise



Är lika bloggsugen ikväll som hankatterna är sugna på små håriga skäggbiffar på vårarna. Ush och fy. Nu var Mingla snuskig. Det var inte med min mening. Förlåt  förlåt. Nu är det glömt. Minns ni tävlingen jag vann förra veckan? Fick välja kläder för 500 kr från denna butiken. Jag fick det jag beställt idag och vet ni vad de übersöta människorna i den butiken överraskade mig med? ETT PAR MYS-BYXOR. Precis som att det inte vore nog att dom lät mig välja kläder för en femhundring. Jag blev alldeles rörd. Bättre överraskning kunde dom inte ge mig. Jag är mys-byxe-proffs och har avverkat ett antal stycken genom mina år. Men vet ni vad? Jag har aldrig haft ett par så sköna som dessa. Jag kommer givetvis bjuda på bilder inom ett par dagar. Man är inte en riktig bloggare om man inte visar bilder på sina nya saker. Det är blogg.se - medlemarnas lilla oskrivna regel. Inte sant?

roligt



Vilket skämt jag är! Om ni läste det nedesta inlägget så har jag påstått i en meningslös mening att jag har en liten skalle. Det är det sista jag har. Min skalle är bautastor. Det är nåt som går i generna. Mina syskon och kusin har samma problem som mig. Det är inget jag mår dåligt över..längre. Det var värre när man var liten och fick skicka efter special-tillverkade cykelhjälmar från Amerika. Hehe, nu skojade jag ju igen. Det var kul. Min studentmössa var i näst största storleken. Jag hoppas inte Blondinbella har detta problemet när hennes dag är kommen. Det hade förstört hennes image. Precis som min kompis som inte kan erkänna för någon förutom mig att hon har knullat en special guy.. " det kommer förstöra min coola image om det kommer ut " brukar hon säga. Det är lite roligt. För mig, inte för henne.

idérik

Jobbat ikväll. Skissade emellanåt på lite kläder jag har planer att försöka sy inom snar framtid. Jag valde att skriva att jag skissade, för det låter liksom coolare än att rita. Hade jag visat er mina små skissningar så hade ni höjt på ögonbrynet och frågat ifall det är en clowndräkt jag ska sy men vem vet. När jag har blivit varm i byxan i min lilla syverkstad med mitt lilla block och blyertspenna så kanske jag blir nya Bea Szenfeld. Då hade ni nog ångrat varje gång ni varit elaka mot mig. Har jag inte dugit innan så tänker jag inte duga när jag är Sveriges coolaste kläd-designer. Kanske etablerar jag min lilla studio i Hollywood. Jag har så mycket idéer i min lilla skalle. Måste verkligen sätta igång att sy. Det är en massa ideér som står på kö för att komma in i min hjärna.

hehe

Vet ni vad jag tycker är hysteriskt roligt? Det är att reta upp min pojkvän. Att se hur långt man kan gå innan han blir irriterad. Sånt sysslar jag med väldigt ofta. Det kan vara allt möjligt. Ibland ligger jag bakom honom i sängen och sen kör jag upp ett pekfinger i armhålan på honom och vicka lite på fingret så det killar. Då ber han mig sluta men ju mer han ber om det desto mer kittlas jag. Ibland tvingar jag honom att ge mig fotmassage. När han inte är sugen på att ge mig det så ligger jag och putta på honom med foten och lägger foten på huvet på han och klia han i håret med tårna. Ibland när ber mig räcka honom något så dra jag bort det från honom så fort han ska ta det. Hysteriskt roligt. Ibland skura jag toaletten med hans tandborste. Hahaha, såklart jag inte göm det sistnämna var ett skämt. Roligt va?. Tokiga Mingla!

Påhittiga jag

 

Titta sicket lantligt ljusfat jag fixade ihop på bara ett par sekunder. Jag tror min hemmagjorda dekoration skulle klassas i kategorin Romantiskt. Jag ska tända dom ljusen ikväll när jag och min boyfriend ska äta middag. Vi ska titta varandra djupt in i ögonen hela tiden så maten nästan kallnar, han ska lägga sin hand på min i mitten av bordet och sen ska vi ge varandra lite kärleksförklaringar som kommer att leda till att jag måste ta upp näsduken ur bröstfickan på flanellskjortan. Åh, jag blir rörd av att bara tänka på hur vackert allt kommer bli med det där ljusfatet som är präglat av kärleksdrömmar.


Fram med symaskinen



Nu är kreaktiva Sara igång med ett nytt projekt. Jag heter inte Sara, tyckte bara det passade in i meningen. Jag ska bli en duktig sömmerska. Jag ska bli lika duktig som min gotländska syslöjdslärarinna på högstadiet. Hon som man alltid fnissade åt för att hon pratade så konstigt. Man fick fnissa tyst. Några gapskratt som jag är queen number one på att skratta var det inte tal på. Man fick gömma sitt lilla finniga pubertetsface bakom symaskinen för annars kunde man få en sån utskällning som min kompis fick när hon satt på fönsterblecket och virkade en mössa. Fatta hur roligt det var att när hon skällde på gotländska?!

Jag har så jävulisiskt mycket inspiration att jag snart ta ner gardinerna i vardagsrummet och börja sy eftersom jag inte har råd att köpa något tyg just nu. Minns ni den där tubklänning i det japanska tyget jag skulle sy? Jag köpte aldrig det. Jag var inte redo för att sätta mig vid symaskinen då men nu har jag googlat och pratat med sy-proffs till släktingar så nu är jag lika redo att trä symaskinen som jag var när jag förlorade oskulden.

Kaos

 
"jossan" är inte i Boston. Hon är på Stureplan.

Det är inte bara på Andra Avenyn´s chat som det är kaos ikväll. Även min inkorg på mobilen flippar ur totalt snart. (hehe, nu överdrev jag. Ville bara att ni skulle tro att jag är en sån där populär tjej). Men ikväll har jag faktiskt fått en massa sms från vänner och ovänner. (nu var jag sådär rolig igen. jag har inte fått sms från några ovänner.) Dessa smsen har fungerat lite som ett slags forum. Alla vill prata Andra avenyn med mig ikväll. Alla vill prata och diskutera säsongens sista avsnitt. Var det rätt eller fel att hon dog? Vilka ska fortsätta gå kvar på Harry Brandelius? Vad kommer hända med Lotta och Roland? Kommer Roxanna och Davids dotter heta Linda? Visst var hästen snygg i kostym? Varför förknippar man Liv och hennes liv med Skärgårdsdoktorn-Wilmas?  Var Olgas klänning rätt? (hehe, det har vi inte pratat om än. Jag och mina vänner har inte samma relation som Frida Fahrman och Elin Kling). Själv så hoppas jag inte att den där jävla tönt Filip Berg ska vara med i säsong två. Drygare människa får man väl leta efter.

I know



Jag har fått en hel del klagomål de senaste dygnen att ni inte har kunnat besöka min supertrevliga och mysiga blogg. Jag förstår att ni har legat sömnlösa och inte haft något aptit. Men jag tror det är löst. Fick lite problem med reklambannern som ska pryda den högra spalten så fint. Har mailat företaget och jag lägger inte in bannern förrän problemet är löst. Jag vet själv hur det är när man ska in på sin favoritblogg och det inte fungerar. För att inte tala om när personen inte har uppdaterat. Man får sån panik att det pulsera i hela kroppen. Jobbigt. Så varsågod och läs det ni har missat mina små praliner.  

Sorry

 
 

Jag har ju glömt att berätta om den lilla grillningen vi hade i Söndags. Ni vet när jag var så desperat att jag Efterlyste en läsare som kunde komma och vara vår fjärde spelpartner. Ni var inte ensamma om att inte vilja komma. Vi ringde till alla människor i vår telefonbok och skämde ut oss. Men alla hade bättre saker för sig än att sitta och spela sällskapsspel med tre outsiders. Den värsta jag ringde var en gammal klasskompis som jag inte har pratat med på hundra år. Min kortrvuxna kompis ringde en tradig kille hon har efter sig och lär väl inte direkt slippa honom efter detta telefonsamtalet och min långa kompis värsta samtal var till en kärring på hennes jobb. Vi var alltså desperata. Till slut var min boyfriend snäll nog att komma efter lite mutningar och tjat. Det slutade iallafall med en lyckad grillning och skrattattacker deluxe.


Dagens träning ♥



30 min gång på rullband
7 min cykling

tiden går


Gymgrossisten har fri fakt hela veckan ut

Jag känner ett sånt hejdlöst sug efter att knappra ner några ord i min blogg. Men de där jävla kalmarborna som sköter bloggen hindra mig. Jag hatar publishme. Jag får panik om de inte gör något åt plattformsbytet inom en snar framtid. Under tiden dom håller på att byta över ska jag beställa mig ett par gym-handskar för att få bättre grepp. Min handsvett i gymmet är lika illa som när en 14årig kille får när han ska hålla sin tjej i hand första gången. Jag och min boyfriend ska även åka och träna ett kort pass idag. Vi är båda vädigt sega och har träningsvärk så det blir nog inte mer än en halvtimmes motion för båda. Kvällen ska avslutas med säsongens sista Andra aveny-avsnitt. Hudegamig vad spännande det kommer bli, som krösamaja hade sagt.

Lustigkurrar

Blogg.se vet om att inte namn + bloggadress blir sparat i kommentarfältet när man bytt över till publishme. Det har dom vetat om hela tiden. Blogg.se vet om att bloggen hackar sig så fort det börjar bli kväll. Blogg.se vet om att det ibland inte funkar att lägga upp bilder. Blogg.se vet om att man inte kan se antal kommentarer på publishme. Blogg.se vet om att man inte kan hamna på aktiva listan genom publishme. Blogg.se vet tydligen inte om att dom suger. Hur lång tid ska det ta att få byta över till den andra plattformen? Jag tror att Roland och Annsofie ska låta några andra sköta denna servern.

Snabb efterlysning



Det är söndag, jag är nyduschad, osminkad med myskläder på. Nu ska jag bege mig till landet och grilla hos min kortvuxna friend. Jag går ut med en liten akut efterlysning här. Känner du mig? Har du inget att göra? Leta upp mitt nummer på Eniro och ring!! Vi behöver nämligen en spelpartner. Vi har ringt hela vår telefonbok men alla är upptagna. Vi måste liksom vara jämna par på sällskapsspelen så har du inget att göra och är sugen på grillade hamburgare och spela lite spel utomhus intill muande kossor så är du varmt välkommen.

Söndag



Har städat min apartment hela morgonen till höga toner av radioseven. Hade jag tagit mig modet att maila Rent hus så hade dom kommit direkt eftersom min lägenhet var ett akutfall. Poängtera ordet var.  Nu börjar det så någorlunda ut. Är faktiskt inte helt klar ändå eftersom jag hade en hög med papper/kläder/prylar som skulle sorteras. Men jag skulle iallafall våga släppa in brandmännen ifall det hade börjat brinna. Det hade jag inte gjort imorse.

men gud

Ni skulle höra vad som försigår i mitt badrum just nu. Troligtvis håller dom på våningen under på med rören och det låter som att det är någon i mitt badrum som sitter och slår på rören. Det är nu jag inbillar mig hur rören snart explodera och hela mitt badrum dränks i brunt avloppsvatten och mina vita fina Lexington-handdukar är ett minne blott. Om vi säger såhär, det är en jävla tur att jag inte sov nu.

Värkabröten

Jag är världens tröttaste tjej. Jag hade planer på att stupa i säng redan vid 19.00 men istället gav jag mig själv en käftsmäll och tittade på Eva&Adam på svt1. Men nu börjar klockan bli mycket. Ja det säger väl inte ni partyprinsessor som inte ens har tagit bort kapsylen på er Xcider. Men klockan hinner ju faktiskt bli 21 innan jag har hunnit borsta tänderna och öppna balkongdörren. Så vi säger så. Det är ju en dag imorgon med.

Dagens träning ♥



10 min crosstrainer
22 min cykling
35 min gång på rullband

Utmaning

Vad passar inte bättre än en liten utmaning såhär på Lördagseftermiddagen? Jag blev utmanad av min alldeles strålande msn-kompis Patricia.

Reglerna:
-Berätta 7 sanningar om dig själv
-Utmana sedan hur många du vill i slutet av ditt inlägg

1. Jag hatar barn. Dom är fula, äckliga, störda och irriterande. Men endå vill jag ha fyra stycken i framtiden.
2. Hade jag haft bra betyg hade jag sökt mäklare-programmet men har nu en dröm om att jobba inom media.
3. Jag har en korthårig perser som är mitt allt. Han är det bästa jag har lagt pengar på någonsin och jag skulle göra allt för honom.
4. Tycker det är hysteriskt roligt att hitta på bus
5. Jag är fruktansvärt envis och blir arg när jag inte får som jag vill
6. Jag är livrädd över att det ska komma en inbrottstjuv när jag är hemma själv
7. Ibland inbillar jag mig att det finns en orm i min lägenhet. Typ en som är slingrad runt duschstången eller ligger ihoprullad bakom dörren i sovrummet.

Alla som läser detta utmanar jag

tudilooooo



Glömde dra för gardinerna innan jag gick och la mig igår vilket resulterade en tidig morgon. Inte mig emot. Hade ändå tänkt ta mig till gymmet klockan 9. Som det ser ut nu så blir det inget höjdareväder idag. Fast det är klart.. Tone har kanske inte vaknat ännu och bestämt sig för vilket väder som vårt land ska få njuta av idag. Blir det regn ska jag storstäda lägenheten. Blir det sol ska jag och min karl på picknick. Precis som Blondinbella & Nils brukar göra. När vi ändå kom in på den där blondinbella så kan jag avslöja att jag ska ha två tävlingar på denna blogg. Kan ni tänka er? Minglabloggen har gått ett steg längre. Nu är det två sponsrade grejer som ska lottas ut. Vad blir nästa? Frukost i tvsoffan hos Tilde de paula? Den som lever får se. Hähä, nu är jag sådär skojfrisk igen. Tänker inte avslöja vad det är för saker som ska lottas ut för då blir det inget spännande, men det är två vääääldigt fina saker kan jag säga och jag tror ni alla kommer vilja vara med och tävla. Jag hoppas på att kunna dra igång den första utlottningen nästa vecka..spännande va?

Pust och stön



Åh, vad jag känner mig frustrated. Det är så jobbigt att inte veta om man ska ta sina banan-lådor och förflytta sig till Göteborg i höst eller vad man nu ska göra. Är väl inte direkt ensam om att sitta och vänta på besked om att komma in på en utbildning men vi får gott hålla oss sysselsatta till slutet av Juni när antagningsbeskeden dimper ner på hallgolvet. Ikväll innan läggdags ska jag knyta mina händer och be till Gud om att han ska göra min höst lyckligare än vad denna vinter har varit. När jag var liten brukade jag be till Gud om att vi skulle göra Catch the flag på gympan i skolan. Det var det roligaste jag visste..

Dagens träning



10 min crosstrainer
35 min gång på rullband
30 min cykling


Vite vite vite



Nu ska jag berätta en rolig grej, lite snabbt. Jag är lite stressad till jobbet nämligen. Jo alla ni som följer Top Model vet att Saleisha drog hem hela skiten igår. Hurra Hurra Hurra för henne. Det roliga med detta är att jag har hejat på henne enda från starten. Jag minns när tönt-Tyra stod där och ropade upp de 13 (eller hur många dom nu är) som fick gå vidare och redan där hejade jag på Saleisha. Är det inte då alldeles underbart att hon vann? Min favorit vinner aldrig på såna där jippon. Jag minns när Bigbrother gick, då vann aldrig ens favorit. För att inte tala om Sikta mot stjärnorna, när det gick 1994. Saleisha it´s my girl. Nej, nu måste jag skynda mig. Vite vite vite, som min franskalärare på högstadiet sa när vi skulle skynda oss.

Fixat & klart



Nu har jag gjort min beställning på  tävling som jag vann igår. För 500 kr fick jag 5 linnen, 1 par leggings och 1 par coola strumpor. Perfekt med en massa linnen nu till sommaren. Bilder kommer när jag får hem plaggen. Apropå kläder så borde jag nog gå och duscha. Jag har sprungit runt naken här sen jag vaknade. Trots att jag är hemma själv i min lägenhet så inbillar jag mig att typ hyresvärden ska låsa upp dörren och komma in. Flera av mina kompisar har varit med om såna crazy grejer att deras hyresvärdar bara gå in för att de ska kolla elementerna, fönsterna eller vad det nu kan vara. Jag hade blivit livrädd och skitförbannad. Men jag sitter på en filt. Kommer hyresvärden är det bara att ta den runt sig. Har en känlsa av att det hade blivit lite dålig stämning annars ifall jag satt här vid datorn alldeles naked när han öppnade dörren.. då hade han bara fått dumma bilder av mig nästa gång han ska kolla ifall hyran har kommit in på sitt lilla fastighetskonto.

hehe hehe hehe hehe hehe hehe



Igår gick jag och la mig klockan 00. Kunde inte sova. Låg på ryggen med händerna på magen och rullade tummarna och funderade ut något jag kunde göra. Fanns tyvärr inte så mycket att göra vid den tiden. Blev på ett jätteblogg-humör. Men inte orkar man stiga upp och starta datorn när man väl har gått och lagt sig. Låg istället och funderade ut en massa grejer jag kunde blogga om idag och givetvis är det borta med vinden nu. Så typiskt.

Norge

Jag somnade innan 22 igår. Det är inte likt mig. Den senaste tiden har min vän påpekat mina sömnvanor. " asså, sover du aldrig? " och dagen efter " det är så typiskt dig att inte få några sömnproblem". Jaja, det jag skulle få fram med detta inlägg var att min kusin ringde och väckte mig igår och frågade om jag ville hänga med till hans Agia Napa - kompisar i Norge under några dagar i Juli. Jag sa att jag självklart var på. Jag är alltid på när det gäller resor och utflykter. Det hade varit hur roligt som helst. Minns inte vart i Norge det var för jag sov under halva telefonssamtalet. Får forska vidare om det idag. hihi

Jag vann

Woohoo, jag vann tävlingen som jag skrev om häromdagen. Välja varor för 500 kr hos denna butiken. Det var snälla Marica som hade den tävlingen. Hurra Hurra för mig. Ska minsann välja något till min systerdotter med för jag såg dom hade en hel del barnkläder/prylar. Åh vad glad jag blev. hihi

Gott



Sådär ja, nu är kylen påfylld. Har varit slö hela dagen så att stå och laga middag idag var det inte tal om. Så det blev takeaway kycklingwok idag. Nu ska jag lägga mig och läsa i en bok i soffan och sen sova. Natti

klart

Tvätten är klar. Ska ta mig en dusch nu och ta på mig rena kläder, kolla på The Hills och sen ska jag o min karl köra och handla lite. Resten av kvällen blir det nog tv-mys. Ska även försöka få iväg lite jobbansökningar till Göteborg hade jag tänkt.

sugelisug



Jag blev på ett väldans pyssel-humör nu när jag satt och tittade igenom min hemmagjorda receptpärm. Har suttit här nu en stund och kliat mig på hakan och funderat på vad jag ska göra för pyssel. Med en miljon Veckorevyn, lite vita papper, en pärm och plastfickor, en sax och lite klister så kan man klippa ut de viktigaste grejerna i tidningarna. Som hur man lägger mascaran perfekt, jeansmodet år 1999 eller varför inte intervjun med Hilary Duff? Den kan ju vara värdefull om ett par år. Man kan aldrig veta



pyssel



Att jag gillar att klippa&klistra är ingene hemlighet. Igår hittade jag min hemmagjorda receptpärm. Mmm..vad hungrig jag blev nu när jag satt och bläddrade i den. Ni som läste min blogg igår vet ju vad jag har i min kyl. Så gott som inget ätbart alls. Tur att min karl och jag ska ut och finåka ikväll och passa på att fylla på kylen lite.


Min Aj



Bsb-AJ kommer ju till Sverige igen den 29onde Maj och spelar på Berns Salonger. För 545:- får du reserverade superbra platser till hans spelningar och asiatisk buffé. För 250:- får du en vanlig konsertbiljett. Nu är det ju såhär att jag är Sveriges största BSB-fan och jag vill såklart ha meny-paketet med reserverade platser långt fram vid scen. Min pojkvän som är den enda snälla som ställer upp säger att han kan följa med mig men vägrar betala över 500 kr när det finns billigare biljetter. Jag vill inte ha en vanlig konsertbiljett. Då blir jag bara avundsjuk på dom som sitter långt där framme, äter god mat och ha ögonkontakt med snygge AJ.

jodå

Har precis varit i min trevliga tvättstuga och slängt i ett par maskiner tvätt. Alla tycker att tvättstugor är otäcka och att det är jobbigt att befinna sig där alldeles alone. Min tvättstuga är supertrevlig, trots att den ligger i källaren. Fast jag förstår er. Jag har också en tendens att tro att jag ska bli kidnappad eller nerslagen så fort jag går någonstans, speciellt på fredagar. Ni vet när man har sett på Efterlyst på torsdagskvällen. Det finns ju så många knäppgökar där ute i vida världen. I Husby hade det t.ex. varit knivdrama i en tvättstuga häromdagen, mitt på dagen. Det var p.g.a missuppfattning med tvätt-tiden. Snacka om att ha hett temprament.. ta fram kniven när en granne ha snott ens tvätt-tid. Ja, jag säger då det...vilka knäppgökar det finns

Rosa is the shit




finally



Efter ett halvårs tänkande " vi måste köpa Oc säsong 4 snart ", så köpte vi den i Lördags. Såg ju bara de 3 första avsnitten på Tv så vi har massor med avsnitt att ta igen.Vet ni det roliga är med att jag köpte denna? Att jag fick en hundralapp för mycket tillbaka när jag hade betalat. Det var roligt

Smoothie

Jag tänkte jag skulle göra Smoothies ikväll.
Har ni något riktigt gott smoothierecept?
Som är så gott så man blir alldeles freaky?


fniss



Skilda världar har börjat igen om förmiddagarna. Jag och min kompis har haft allvarliga gräl om hur det allra allra sista avsnittet slutade. Jag säger att det slutar med att Daniel och Tom blir vänner utanför kyrkan på Rebeckas begravning. Hon säger att dom inte alls blev vänner utanför kyrkan. Minns ni hur det slutade? Förresten så var jag superkär i Daniel när jag var liten. Skrev kärleksbrev och såna där pinsamma saker så man bara önskar att någon kunde haft lite vett att ge en lite kokt stryk så man vaknade upp till verkligheten.

Visst ser det ut som att jag var på Lillemors och Max´s bröllop när man ser detta fotot? Det ser liksom ut som att jag har stått där och fotograferat dom. Det har jag naturligtvis inte. Det är såklart en googel-bild.


Dagens träning



morgonpromenad 40 min
                                                                                                           ♥

larvigt



Nu kan man se hur mycket ens egna blogg är värd. Min är värd 19.000. Töntigt tycker jag. Det är omöjligt. Min blogg har inget värde alls, förutom för mig själv.
Vill du också se det töntiga värdet på din blogg så kan du klicka här.
Hur mycket var din värd?

som det kan bli



Lurad! Jag gick inte alls o la mig kl 21. Har nu suttit ett par timmar med en hemtelefon ringandes konstant samtidigt som folk på MSN har inväntat bilder från helgens fika/solning. Jag har alltid varit en såndär jobbig fan, som har kameran med mig hela tiden och fotografera varenda liten händelse, vilket mina vänner tycker är jobbigt och drygt. Det konstiga är att dagen efter tycker dom inte det är så drygt att sitta och skratta åt de braiga bilderna. För att inte tjata om bilder som är tagna för 5 år sedan. Ibland är det dom som ringer och säger " Mingla, kan vi inte ha en såndär titta-på-gamla-kort-kväll imorgon? ". Då är dom nog glada att dom tillät mig för 4 år sedan att jag hade kameran i deras ansikte så fort dom slog upp ögonen efter en utekväll. Det är ju faktiskt ganska roligt att se tillbaka på såna "förbjudet-att-visa-andra-kort".

Sömnig



Jag funderar på att ta min sambo i famnen och krypa ner i 180:in.
Det är ju en dag imorgon också
.....
fast iofs så är klockan bara 21.

Hallo



Har bott hemma i föräldrahemmet i över en vecka nu av olika anledningar men nu är jag back on track till min egna lilla lägenhet, till min egna laptop och till min 180. Så skönt. Kylen är totalt tomt.. Okej, en flaska Vodka, en flaska vin och en flaska med chilisås ligger på översta hyllan. Även lite frukt på nedasta hyllan som jag är bombsäker på att det bor larver i. Euuw. En storstädning imorgon, en miljon maskiner tvätt och ett besök på Ica så är jag lika lycklig som den dagen jag fick nycklen till mina 58 kvadratmeter.

Dagens träning

image395

5 min crosstrainer
15 min cykling
15 min rask takt på rullbandet

Oppsi

image392 image393

Var på så dåligt humör innan så jag intalade mig själv att jag inte alls är förkyld och packade träningskläderna och begav mig till gymmet. Blev lätt träning på 35 minuter men nu när jag kommit hem och lugnat ner mig så har jag skitont i halsen. Halleluja! Men jag mår bra imorgon. Det känner jag på mig. Man måste vara positiv, som Linda Bengtzing skulle ha sagt.

ps: bilderna har inget med texten att göra.

image394

Bad day

Jag är på dåligt humör. Av en mängd olika saker. Ingen bloggdag med andra ord.

morning

image391Kollade veckans avsnitt av Avenyn igår innan jag somnade. Jisses amalia och alla lärjungar vad spännande det är nu. Jag vet inte riktigt hur jag ska stå ut till nästa vecka så jag får se fortsättningen. I vilket fall som helst så var det tänkt att jag skulle gå till farbror tandläkare idag men jag känner inte för att ligga där och vara helt förkyldningslemmig i halsen så jag fick en ny tid om två veckor istället. Dags att börja använda tandtråd. Det är ju en klassiker, att man köper sig ett paket plackers när man får kallelsen och sen använder man dom en vecka efter man har varit där. Nu ska jag gå och köpa frallor.

Suck

Ligger hemma i mitt flickrum och titta på Sanningens ögonblick. Ikväll sitter 46åriga Susanne i stolen och svara på en massa knasiga frågor. Susanne ser ut att vara Stiflers mom´s okända svenska syster. Jag tycker det är lite jobbigt när gamla kärringar tror dom är 25. Det är som med skåningarna, jag blir på dåligt humör då.

Huii

image390

Tog en liten bild på vår fina sol-utsikt idag. Man skulle kunna tro att vi befann oss någonstans i Skåne när man ser det stora gula fältet med rasp. Kanske i Lund, Tollarp eller i Fjälkinge. Men så var inte fallet. Jag hatar Skåne. Man blir bara på dåligt humör när man hör skåningarna öppna munnen, rena rama kinesiskan.

Hemma.

image383 image386

Goda frukter, Ramlösa, skratt och lite färg på kroppen gjorde oss alla glada och belåtna över dagen. I den blå hinken finns vår nya affärsidé, gott folk. Vi kommer bli mång-miljonärer om jag säger så..

härliga tider

Har inte tid att blogga . Solen väntar och tjejerna väntar . Nu ska det solas . Vi hörs ikväll med lite uppdateringar och bilder .

Nice

image382

Ett mycket trevligt väder har dragit in över oss, tycker jag. Tone och ni andra håller säkert också med. Har legat ute och pressat några timmar. Men nu är det alldeles för varmt. Det är nu min 15miljons villa precis vid havet skulle sitta fint i kistan. Ska ta mig en dusch strax, byta om från bikiniöverdel & menstrosor till en blommig klänning och sedan ska jag och min karl bege oss till affären och inhandla grillmat. Ikväll ska vi smaska i oss grillspett, potatissallad, grillade grönsaker, en härlig sallad med rostad lök. Smarrigt!

Lördags-sol

image381

Såna här varma och soliga dagar har jag bloggförbud.
Nu ska jag ut i solen.

I´m here

image376

Friday! Eftermiddagen bjöd på en dricka-fika tillsammans med goda vänner i solskenet. Det behövde min förkyldning kände jag. En kall dricka och lite skratt & skvaller i sommarvärmen. Imorgon ska jag förbli hemma hela dagen för jag har varit igång hela dagen och känner mig ännu sjukare nu (hehe, det kommer jag inte säga under förmiddagen, då kommer jag ligga och vara apatisk i sängen för att jag är så uttråkad). Nu vill jag bli frisk och kunna gå till gymmet.  Imorgon ska det bli 25 grader varmt. Vad tror ni om att tillbringa hela sin lördag i solstolen?

the secret women

Enligt statistiken så har jag fått en hel del nya läsare de senaste dagarna så jag tänkte berätta lite om vem som är denna secret women som döljer sig bakom Mingla.

Jag är en överviktig dvärg på 22 jordsnurr. Är väldigt förvirrad, flängd och allmänt jobbig som person. Man vet aldrig vart man har mig. Är även väldigt kluven till vart jag står. Ena dagen tycker jag så och vill si för att nästa dag tycka och vilja helt annorlunda. Medans andra färga håret svart, bli homosexuella, skaffa barn eller rensar fisk i ett halvår i Oslo för att hitta sig själva så använder jag den tycka-olika-saker-metoden. Jag har en pojkvän sen 3,5 år tillbaka som jag tycker om att bestämma över. Sen har jag en hög med kompisar också som jag trivs att latja runt med. Jag lever fortfarande kvar på 90-talet och är BackstreetBoys största fan, jag tycker andra avenyn är den bästa serien direkt efter Skilda världar och så tycker jag att arraksbollar är hur gott som helst.
 
Nu har jag köpt ett träningskort på ett gym så de där arraksbollarna får jag lägga åt sidan för ett bra tag framöver och satsa på beach twothousandfifteen. Tycker det är hur kul som helst att resa, shoppa och pyssla. Har alltid tyckt om att skriva, klippa & klistra. Inredning är också ett område som ligger varmt om hjärtat. I framtiden ser jag mig själv liggandes i en brassestol på bryggan nedanför min 15miljons villa. Take care homies.

Härmapa

Nu ska jag härma Blondinbella och  göra en TO DO - lista eftersom jag tycker hon är så cool. Tyvärr kommer inte min lista vara lika häftig som hennes med en massa möten med Glife och fikor på Mezzis nya kontor.

♥  klä på mig - sminka mig och platta håret
♥  Ta mig till min högstadieskola
♥  hem och göra ingenting.
♥  träffa gänget för ett fikamöte på en uteservering
♥  gå hem och bli frisk från denna förbaskade förkyldning


sicket trams

image375

hihi, här kan du spå dig gratis online. Jag fick veta att jag kommer träffa en man som är yngre än mig själv, hehe

yeah bejb

image374

En alldeles underbar och fantastisk läsare gjorde min kväll. Hon var så snäll och berättade för mig om att Laguna Beach och The Hills släpps i Sverige den 27 Augusti. Hur fanstic plantastic är inte det liksom? Så som jag har väntat på detta. När jag suttit o googlat mig in på amerikanska motsvarigheter till cdon och ginza och insett att boxarna inte finns med svensk text. Där kan jag ju sitta och pausa efter varje mening med mitt lexikon i handen som den tattare jag är på det engelska språket. Men nu.. om bara 4 månader så får jag se The Hills och Laguna Beach från början. Kvällen kan ju inte bli så mycket bättre..

1000 apor

1000apor har gjort en härlig musikvideo med Josef Fritzl. Hysteriskt roligt tycker jag. Jag pratade med min vän i telefon, startade musik videon och satte luren vid högtalaren. När låten var slut satt vi och fnissade i en lång stund. Vi tror att en hel del roliga sketcher kommer att hamna på youtube med Mr Fritzl´s ansikte och källare inblandade inom en snar framtid.

Mingla tipsar..

image373


Nu har jag försökt posta detta jävla inlägget tre gånger. Blir så förbannad på de där jävlarna som har hand om blogg.se. Varför fixar dom inte skiten? Om man inte kan ha hand om så pass stora servar ska man kanske överlåta det till någon annan?

Det jag ville säga var att på Lördag börjar en ny OC - The Hills - One Three Hill - serie. Newport Harbor heter den. Som den snälla tjej jag är så tänker jag bjuda er på vad den handlar om.                                                         

Newport Harbor handlar om ett kompisgäng som går på highschool. Pengar, kärlek och intriger präglar deras liv i soliga Kalifornien. Det är den tiden på året då highschool-eleverna börjar bli redo att ta examen och de har redan planerat för en rolig och solig sommar.

Den första vi får träffa är Chrissy som tar med sig gänget till Palm Springs för att tillbringa helgen där tillsammans. När Chrissy spelar tennis med sin kompis Sasha kommer ämnet killar snabbt upp och lika snabbt kommer namnet Clay. Allie och hennes kompis Samantha börjar också prata om killar och Allie verkar också vara förtjust i Clay. Clay, som verkar vara på alla tjejers önskelista, verkar däremot ha bestämt sig för...
 

LÖRDAG . MTV . 17:30

tv4

Såg ni Spårlöst ikväll? Det är så hejdlöst bra. Det är ett sånt program som borde visas dygnet runt på en specialgjord kanal. Jag vill liksom bara se mer och mer och mer. Man sitter helt inne i det och ingenting annat excitera. Min idiotiska kompis ringde mig fyra gånger och fattade inte varför jag tryckte bort henne. Jag trodde det var en självklarhet. Blir man bort-tryckt så är det väl ett bevis att man inte vill prata med den personen. Finns inget värre än när folk ringer när man sitter helt inne i sitt favvoprogram. En fis i ansiktet är vad hon förtjänar efter detta.

Aldrig i livet

image371

Ett litet förråd eller ett råttfritt isolerat garage med värme är jag på jakt efter som jag kan förvara mina möbler i. Så nu gäller det ha ögon och öron öppna som Gunde Svan skulle ha sagt. Ser ni soffan där uppe? Hehe, klart ni gör. Nu dumförklarar jag er, mina kära läsare. Jag ber om ursäkt för det. Det är min soffa. Visst ser den helt rätt ut? Att sälja den kommer inte ens på tanke. Den ska jag ha i tjugo år framöver om inte längre. Jag är helt övertygad om att jag aldrig kommer hitta en så snygg, fräsch och stilren soffa i framtiden.


Lyssning lyssning

image370

Jag flyttade till min lilla tvåa i Oktober. Nu några månader senare har jag kommit på att denna staden inte alls är något för mig, att det inte finns någonting här som lockar utan att jag tror jag skulle bli mer lyckligare i en annan stad, större stad. Precis som resten av landets ungdomar. Man intalar sig att det är ens hemstad det är fel på och att folket i hemstaden är århundradets assholes som inte har någonting innanför pannbenet. För att sedan några år senare komma hem igen och då inse att det var fel på en själv. Men det är smällar man får ta. Att man har köpt möbler för flera tiotusentalskronor och inte kan ta dom med sig till sin nya stad är också smällar man får ta..tydligen. Så, hur har ni gjort? Det är väl inte bara jag som sitter i denna situationen.. att ni dragit på er en massa prylar, helt plötsligt får en idé om att ni ska fly och sen har ingenstans att göra av alla möbler o skit?

o en sak till..

Apropå mitt besök i min gamla skola idag så fick såna där flashbacks. Direkt när jag steg in så kände jag den där speciella doften från gummimattorna och mina andningstag tyckte om att andas in luften i den där skolan jag hade så jäkla roligt i. Jag ställde mig i mitten av skolan och tittade mig runt omkring. Jag stod där och log för mig själv när jag tänkte tillbaka att " åh, där skrattade jag en gång så jag kissade ner mig ", " åh, där stod jag och tjejerna i klassen och hade en vår-konsert inför skolan och skämde ut oss totalt " och " åh där satt vi och knöt ihop folks skosnören i olika skor ". Det var härliga tider. Roligt för mig att databasen i skolans arkiv var ur funktion så de bad mig att komma tillbaka imorgon. Då ska min gamla vän hänga på. Hon saknar också sin gamla skola.

Lauren.

image369


 

Oh maaaj gaaad. Klockan är 17.02. Måste kuta till tv.n och sätta på MTV Sniff sniff, I´m in heaven.

Aj aj aj buff

Kissie gör saken klar för oss att hennes nya Chloéväska INTE är köpt i Thailand. I inlägget under kan vi läsa hur hon sitter hemma med snuttefilten i handen och väntar ivrigt på hur hennes pappa ska komma hem från Thailand med presenter. Mjo, detta är ju säkert lika sant som att Blondinbella coacha unga tjejer till ett bättre liv.

Yabadabadoooo...

image367


Jag var på min grund/högstadie-skola idag för att göra ett par ärende. När jag sliter upp dörren där till  

expedition, så sitter det en massa gamla lärare där och bara titta på mig. Inte visste jag att dom hade flyttat lärarrummet dit. Pinsamt var det iallafall. Bland annat skolsyrran satt där och jag riktigt såg i hennes ögonen hur hon tänkte att " har inte den där fetknoppen gått ner i vikt sen hon gick på denna skolan ". Där satt hon med sin smala midja och fluffiga hår och åt ett saftigt rött äppel. Även idrottsläraren satt där med sin TeamSportia dress och visselpipa runt halsen och han tänkte... " hade du varit med på idrotten i skolan istället för att binda fast dina kompisar med hopprep runt pelaren i cykelrummet så hade du nog inte sett ut så som du gör idag."



bebisar

image366


Att Angelina & Brad ska ha tvillingdöttrar är det hetaste i " Minglas celebritys news ". Om jag får lägga in en kommentar  här så skulle jag vilja ringa Eniro i USA och fråga efter Angelinas telefonnummer för att sedan tala om för henne att trots att proverna visa vilket kön det är som ligger i magen så är det inte hundra procent säkert att det blir det. När en bekant väntade barn tog dom reda på könet. En flicka var det som storken hade kommit med, sa barnmorskan. Tji, fick dom. Ut kom en pojke. Så där fick dom genast lägga ut de små rosa puttinuttiga-klänningarna de hade köpt på Tradera.


Vart är bilden tagen?

image365

Gissa vart bilden är tagen och du kan vinna en goodiebag, värde 60.000 kr.

he he he he

Vad härligt det är när man ligger i sängen, pratar i telefon, kliar och gnor sig i ögonen för att sedan upptäcka att man visst sminkade sig i morse.

Hum

Minns ni det där mobbnings-jobbet jag hamnade på för några månader sen? Fick min lön därifrån och den skulle man tydligen hämta ut på kassaservice? Hum, sa jag högt för mig själv och kliade mig i huvudet så håret blev alldeles tovigt. Såna pengar brukar ju hamna direkt på kontot men men, jag gjorde som det stod på lappen och gick till kassaservice. Möts av stora lappar att kassaservice har flyttat. Vad fan i helvetets fitt-kassaservice skrek jag det högsta jag kunde på köpcentrumet så att väktarna blev ditkallade. Nej, såklart jag inte gjorde. Nu ljög jag igen. Men jag orkade faktiskt inte köra in till stan och gå till det kassaservicet så jag får helt enkelt hämta mina små kosingar imorgon. Blev faktiskt väldigt nöjd över lönen trots endast några dagar arbetande.


sockersött

image364

Rosa sov - mys - kläder är bättre än ett 6pack arraksbollar tycker jag.
Runt 279:- på Halens.

Åh

Fortfarande sjuk. Jag kan acceptera att ligga hemma denna torsdag och stå över det inplanerade besöket i gymmet och istället ligga med datorn på magen och uppdatera bloggkoll var tioende minut. Men jag kan absolut inte acceptera att ligga hemma imorgon när min kompis kommer hem från sin pluggstad. Då ska det fanimig bli en fika ute i solskenet om jag så har 68 graders feber.


söt bikini

image362 image363

En söt liten bikini med en stor rosa rosett vid fiffiga frida skulle kanske vara något på beachen in tha´summer?
Köp den på Halens om du är sugen.

Ajje

Hallå världen. Mingla har dragit på sig en ordentlig förkyldning igen. Hm, jag har hunnit med mycket denna månaden. Varit i Göteborg 3 gånger, Stockholm 1gång, Varit i Andra Avenyn´s studios, sett Backstreet Boys, förkyld 1 gång, halsfluss 1 gång och nu förkyld en gång till. Det är fanimig tur att jag hade så roligt i början av månaden för hade jag gått hemma som en outsider med alla dessa förkyldnings-attacker så hade jag varit lika deprimerad som jag antar att Rose-Marie Fritzl är i skrivandets stund.


Buuu

Ska käka lite markaroner och köttbullar snart och sen bege mig till jobbet. Missar The Hills ikväll. Kan ingen vänlig själ berätta vad som händer i kvällens avsnitt? Please..


image361

inte nu igen

Jag känner mig inte helt hundra idag. Känns som jag är på väg att bli förkyld igen. Var ju inte längesen jag låg med 39 graders feber, utan röst i fem dagar och en halsonda som hade fått t.o.m Linda Bengtzing att bli deprimerad. Ska gå och duscha nu och sen lägga mig och sova fram tills jag ska gå till jobbet. Vi hörs ikväll.

Härligt

image360

Somnade om tills nu. Det behövde Mingla känner jag. Pigg som en lärka eller vad man nu brukar säga. Ska göra mig en ordentlig frukost och sen sätta mig ute på balkongen och käka i det fina vädret. Åh, är det inte underbart att den varma våren har kommit? Jag blir alldeles ifrån mig.

Näe

Ställde klockan på 07.30 för att jag hade tänkt att bege mig till gymmet tidigt idag. Jag säger bara Aldrig i livet. Det var nätt och jämt att jag kunde ta mig upp från sängen och sätta mig vid datorn. Årtiondets träningsvärk typ. Jaja, jag vet att det går över om man tränar men hur sugen blir man då när man har så ont så man ser karlavagnen även på dagtid? Det är nog lika bra att jag krypa tillbaka till sängen och sover ett par timmar till.

pust o stön

Då var vi snart klara med denna lilla shopping-förställning här på bloggen. Jag ska nu visa mina sista köp och det var två bh:ar. Tvåhundra riksdaler för båda. Jag har kommit in i någon slags bh-period. Jag brukar ha en sån period när solen och värmen kommer fram varje år. Om det är för att det levereras lite mer somriga underkläder till butikerna eller om det är mina hormoner som spökar, det vet jag inte men det spelar ju faktiskt ingen roll.

image356 image357
image358 image359

Yäääy

image352 image353

Yäy. jag hittade ett skärp att ha till min tunika till slut. Förstår ni inte innebörden med detta inlägg så klicka på länken.

image354 image355

näst ut..

image348 image349
image350 image351

En liten guldig bikiniöverdel fanns även i en av påsarna när jag kom hem.

dish dish

Oj då, här sitter jag och pratar strunt när jag lovade att visa bilder på det jag inhandlade på min speedy-shopping i Göteborg igår. Eller lovade och lovade. Det är ju inte direkt så att ni har tjatat o tjatat på mig för att jag ska visa det utan det var ju jag själv som erbjöd mig. Jaja, först ut Pärlarmbanden från Lindex. Säg till när ni tittat klart så kommer nästa shoppingfynd ut på bloggen.

image346 image347


Rätta tiden

Det är rena rama blogg-hysterin denna tiden på dygnet. Så fort jag loggar in på bloggkoll så har jag typ 30 nya inlägg att läsa trots att jag var inloggad för fem minuter sen. Inte mig emot. Sitter man här som den outsider man är så skadar det ju inte att läsa lite trams innan man dra täcket över huvudet. Jag tänkte jag skulle tramsa också lite på bloggen. Vi kan ju börja med att lägga upp en bild på min kyckling-baugette som jag käkade på tåget igår. Det är trams om nåt, att visa upp bilder på sin mat i bloggen.

image344


No no no

image341 image342
image343

Jag som är så o-modemedveten man bara kan bli har fått någon slags dille på tubklänningar. Dessa är från Rut m.fl och kostar 499:-. Hade jag haft kropp och ekonomi för dom så hade jag köpt en i varje färg. Kanske något för er som tar studenten i år eller för er som har ett bröllop inbokat på midsommaraftonen?!

Götlaborg

Jag hoppas så in i norden att jag kommer in på utbildningen i Götet. Jag hade blivit skolans lyckligaste och ambitiösaste elev. Så ambitiös att rektorerna på Harvards och Princeton hade slagits om mig. Jaja, nu behöver ju inte ni besserwisses som vet att det inte ens är ett universitet som jag har sökt till i Göteborg skriva en stor jäkla uppsats om att jag aldrig skulle kunna komma in på Harvard genom att ha läst en ettårig simpel inköps-utbildning. Jag vet det, men lite roliga dagdröms-fantasier kan man väl få ha såhär på Tisdagskvällen innan läggdags?

image339  image340


Tävlings-mingla är i farten

image338

Jag brukar faktiskt inte vara med och tävla i en massa blogg-tävlingar men Mizca hade en tävling som jag gärna skulle vilja vinna så nu tar jag fram tävlingsmänniskan i mig och är med i utlottningen om att vinna ett  presentkort på 500 kr i webbutiken http://www.iob-butiken.se/shop/ .

Jammis

image336 image337
En french hotdog kan få vem som helst på bra humör

Sol ute, sol inne

image335

Startade morgonen med en timme i gymmet. Tog ut mig riktigt rejält och trodde ett tag att jag skulle ramla av crosstrainern. Igår kväll sa jag till er att jag skulle lägga mig i solariet. När det är strålande solsken och varmt ute så sparade jag såklart dom 25 kronorna och solar gratis på balkongen. Nu ska jag ut och halv-jogga i 20 minuter och sen blir det burritos på mina föräldrars lilla terass.

Nattï nattï

image334Mina damer och herrar, vänner och fiender. Nu har jag bloggat klart för ikväll. Ska borsta gaddarna, krypa ner i sängen och titta på morgondagens avsnitt av Andra avenyn.  Det kallar jag mysipysigt. Ska upp tidigt imorgon och träna ett riktigt hårt gym-pass och därefter besöka ett solarium. Nu är det en vecka sedan jag slutade med pencillinet så nu kan inte ens Dr Quinn hindra mig. Vi hörs imorgon.

jag är vaken än så länge

image333

Jisses, vilken hektisk dag det har varit. Åkte till centralstationen klockan 09 och låste in min väska och skulle beställa tågbiljett hem. Var ca 20 stycken glada resenärer före mig som också skulle åka tåg. När jag äntligen får min biljett så tar jag spårvagnen till Hagakyrkan. Jag har fått rekomendationer att gå av vid Kungsportsplatsen eftersom jag vet vart jag befinnre mig då, men för att få lite action i sitt liv så ska man inte göra det man blir tillsagd att göra. Går av vid Hagakyrkan som sagt, där jag aldrig någonsin i mitt 22åriga liv har varit och därifrån ska jag hitta till skolan. Vilket jag också gjorde ganska fort.

När jag kommer till skolan så är det 15 stycken före mig som också behövde hjälp med sin ansökan. När det väl är min tur så får jag hjälp med min ansökan men skolan måste ha en grej från skatteverket. Tar vagnen till Brunnsparken och lunkar ner till älven och in på skatteverket, där mina ögon får en chock. 61 (!!!) människor före mig. Jag bara såg framför mig om hur jag kommer sätta mig på tåget utan en enda liten shopping-påse i handen. Sätter mig ner på en liten stol och väntar en halvtimme, då var vi fortfarande på samma nr som när jag tog min kölapp. 3 timmars väntetid var det på skatteverket den 5 maj, sista deklerationsdagen. Varför har inte folk fixat sånt tidigare? Jag hann med lite speedy-rea-shopping innan jag var tvungen att kuta till tåget. Bilder på shoppingen kommer imorgon, trots att det inte var något märkvärdigt.

Frågespalt

image332

Jag har blivit utmanad av mina favoritbloggare Pauline, så nu får ni chansen attt lära känna Mingla lite. Busigt va?

Tre namn jag lyssnar till: Mingla, Pingla och Vingla
Någonting jag tycker om med mig själv: Jag har lätt till skratt.
Någonting jag inte tycker om med mig själv: Jag är kräsen
Detta är jag rädd för: Att få svamp i "fiffiga frida"
Tre saker jag vill ha varje dag: perfekta ögonbryn, fötter utan förhårdnader och arraksbollar
Tre saker jag absolut inte kan göra: rensa golvbrunnen i duschen, räkna ekvationer och laga mat
Detta tycker jag om att göra: Blogga, gymma och titta på andra avenyn
Detta vill jag göra just nu: Sova, få hålla i mina skattepengar och resa till L.A
Bästa känslan: söndagar, måndagar och tisdagar kl 20.00 när Andra avenyn visas på SVT
Värsta känslan: Att vara utfryst
Följande egenskaper ser jag gärna att min partner har/är: Snäll och pålitlig
Är jag kär just nu?:  hihihi ja
Jag vill gifta mig: yeah ma´m
Följande tre saker vill jag göra innan jag dör: Resa till Tokyo, få Ashley Olsen´s autograf och känna på Bsb-brian.
Min käraste ägodel: laptopen
Något jag vill ha i present: En mac hade suttit fint i kistan.
Detta har jag på mig just nu: haha, jobbig fråga just nu. Jag har min nya bikiniöverdel, hudfärgade strumpbyxor och BjörnBorg-trosor. *sexy girl*
Favoritkläder: Tunikor
Favoritdjur: kise-missar
Följande musikstilar tilltalar mig mest: Pojkband 4ever.
Då grät jag senast: När jag blev mobbad på mitt förra jobb. Snyft
Stjärntecken: Firre
En bok jag gillar: Gravidchock
En film jag gillar: Hundtricket
TV-program jag gillar: Andra avenyn & The Hills
Favoritdoft: Armani-diamonds, gucci-rush 2, hugo boss-pure purple.
Detta äter jag gärna: Arraksbollar och tacos
Dricker helst: vanligt kranvatten
Favoritgodis: naturgodis
Hit vill jag gärna åka på semester: Usa, tokyo, bahamas och Norrbotten.
Färgen på mina ögon: Blå-grå.
Min längd: 1,53
Jag tror på: ingen, inte ens mig själv.
Jag spelar: bus
Person/er jag beundrar: Alla som når dit dom vill
Så här bor jag: på 58 kvadratmeter
Det här tänder mig: Charm och utstrålning
Det här gör mig avtänd:  snus på tänderna
Favoritfärg: Lila
Favoritcitat: "Allt är tillåtet tills man får en tillsägelse", sagt av mig själv.
En hemlighet jag vet: att Markoolio är dirty i sängkammaren
Den bästa present jag "fått": en swedbank-check
Senast köpta skiva: Jag har inte köpt skivor på hundra år, men jag fick Backstreet Boys nyaste när jag fyllde år
Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: Min nya hårfärg
Det jag är missnöjd med: min fladdriga mage, mina ryggvalkar, mina cellulitben och  mina feta förhårdnader-fötter.
Udda förmåga/egenskap: jag slår vem som helst i Tetriz
Om jag vore ett djur skulle jag vara: en kise-miss
Tre personer jag vill ska göra detta test: Patricia och alla andra som läser min blogg.

Hemma

Nu är jag hemma från en VÄLDIGT stressig dag. Men först ska jag se Andra avenyn och dricka iskall cola. Så vi hörs senare så kan vi sitta och skvallra hela natten, mina vänner ;)


Ses imorgon

image331

Nu åker jag till Lisebergskaninens hemstad.
Känner jag mig själv rätt så blir det en tripp på stan innan tåget tar mig hemåt imorgon.

Så vi hörs imorgon med nya färska inlägg med nya förska bilder.
Attans vad fjantigt det lät förresten.

So long

på med skidorna

image329 image330
4 timmars bilresa behöver man ha bekväma kläder har jag lärt mig. Denna tröjan och mina gråa Hello Kitty pyjamas brallor får det bli. Yummy. Jag älskar kläder med tryck på rygg och rumpa. Hittar jag ett par mysbrallor som det står SEXY på rumpan på Kiviks marknad tänker jag köpa dom. Jooo, det är sant. Det ska jag göra. Rosa ska dom också vara.

skäääärp?

image326 image327

Denna tunikan köpte jag för ett tag sedan. Men eftersom jag ser ut att vara i 15onde månaden i den så behöver jag ett brett ( och då menar jag brett ) svart skärp att ha runt. Vart hittar man ett sånt tror ni?

image328

so long


image325

Jag måste sätta igång och göra lite nytta nu. En liten väska ska packas, min nakna kropp ska tvättas, saldot ska kollas, sj´s tidtabell ska memoreras och mobilen ska laddas. Jag ska som sagt åka till Göteborg i eftermiddag eftersom den skolan jag ska söka inte fungerar att söka som det ska. Eftersom det är sista anmälningsdagen imorgon så vågar jag inte riskera att jag inte får tag på syon genom telefon så jag ska alltså gå till skolan. Ser du en överviktig dvärg på spårvagnen imorgon med en karta i handen så kan du ju alltid komma fram och erbjuda dig att hjälpa mig att hitta till skolan.

myspysigt-gosegos

image322 image323

Lite sådär myspys i sängen

kvinnligt d.v manligt

Denna härliga klänning skulle t.o.m få förra årets schlagervinnare Marija att känna sig kvinnlig i.

image321

Gina Tricot, 249:-

frulledags

image320


Nu ska jag lägga mig framför tv.n och käka frulle och titta på Nyhetsmorgon. Blir ingen träning idag för dom öppnar inte förrän elva och då hinner jag inte träna innan jag ska åka till Göööötet.

Förvaringslådor

Jag har länge velat ha såna här förvaringsboxar till pjuxen. Men eftersom jag inte är någon skotjej som har en massa par skor så känns det lite onödigt eftersom jag får plats med mina på skostället i hallen. Men till den som måste förvara sina dojjer i garderoben eller liknande kan det ju vara asa-balla-snyggt att ha dom i såna här. Dessa är från Inreda och du får 4 lådor för 225:- , vilket jag tycker är ett helt okay pris

image318

Söndag

Man blir ju totalt confused av alla dessa helgdagar som har ägt rum denna veckan. Okej, idag känns det som Söndag och det är Söndag men jag tycker det har känts som Söndag ända sedan i Fredags. När jag igår körde genom stan så blev jag totally confused när jag såg en massa människor på gatorna. Ja, i en liten stad så är det ju så att Söndagar är vilodagen, precis som Jesus och Jungfru Maria tyckte. Om dom hade levt idag så hade dom inte passat in i en större stad där affärer och allt roligt är öppet på Söndagar. Hähä, tänk dig Jungfru Maria i New York. Där det är håll-i-gång dygnet runt. Oh my gad, hade hon sagt när hon stod på Times Square

saturday night

image316 image317

Nu ska jag krypa till kojs med min sambo som ni ser på bilderna. Som det ser ut nu så ska jag åka till Göteborg imorgon så då måste jag komma upp i tid så jag hinner träna och packa innan skjutsen kör de små 35 milen.

Tufft.

Om ni tycker min blogg är något att hänga i julgranen så kan ni klicka på ikonen som det står " Följ bloggen med bloggkoll " här bredvid. Då riskerar du inte att missa något av mina magic fantastic ultimatum inlägg.

Sex and the movie

image315'
Jaha flickor, kvinnor och damer. Ska ni se Sex and the city-filmen som har premiär i Sverige den 21 Juli? Jag tror faktiskt jag ska göra det. Hade en period för några år sedan då jag följde tha´fuckin´hot´women varje kväll innan läggdags men sen upptäckte jag OC och insåg att dramat mellan Mischa och Ryan var så mycket mer spännande än Carrie & Mr Big. Om ni inte redan visste det så är det Fergie som fått äran att sjunga första låten i filmens öppningscen med låten "Labels & Love". Det ni. Inte illa pinkat. Det kan idol-Agnes se sig efter i stjärnorna att någonsin få göra. Vill ni se lite trailers så kan jag rekomendera denna sida.

Johanna kysser

image314

Kolla vilket alldeles underbart gulligt halsband jag hittade hos kyssjohanna.
En beställning och 355 kr fattigare så är det ditt.


30årsparty

image313

Med ett parasoll i storlek megasize så gick 30årsfesten helt galant trots regn.
Där under satt hela tjocka släkten i knäet på varann och myste och gosade.

Yäy

image312Jag var på Coop Forum ikväll innan jag åkte hem till min apartment. Jag köpte såna där nödvändigheter ni vet som toalettpapper och tandkräm. Jag har snålat på mitt toa-papper i flera dagar nu och för att inte tala om tandkrämstuben. Den är ihoprullad 45 varv och jag tror hela tuben är tom nu. Gott för mig att lägga mig ikväll av att ha kunnat torka mig ordentligt i rumpan och borsta tänderna utan att behöva börja gråta av frustration över att jag får ut pyttelite tandkräm. Jag kommer vara lika nöjd och belåten som killen på bilden ser ut att vara.

Flight number 45

image311

Jag älskar att läsa bloggar som är skrivna av svenska people som lever i ett annat land. Ja, nu är det inte vilket folk som helst. Jag gillar inte t.ex. att läsa om familjen Larsson som är på resa i Thailand eller om Nicke, Danne, Johan, Anna och Cissi som precis gått ut gymnasiet och rensar fisk i Oslo... så ni fattar vad jag menar va? Denna bloggen är en favorit just nu. Hon bor i New York. Ett av mina dröm-resmål så  denna bloggen är numero uno just nu. Kan ni rekomenderar någon liknande blogg? Kanske någon som befinner sig i Hollywood / Tokyo / Rio de janeiro eller varför inte Adzerbadjan? Kom nu inte o ge mig Nadines blogg-adress, den bloggen är så deprimerad. Neeeejdå, jag är inte alls avundsjuk på henne som hänger i nya länder varje vecka utan att behöva jobba...inte alls avundsjuk nej.

Rastlös

image310

Glasklart var inte bra ikväll. Inte ens den härliga stressande låten kunde få mig att sitta kvar i soffan. Mycket trevligare att sitta här och uppdatera er om en massa strunt och trams. Fantasin är inte alltid den bästa i mitt huvud, även om jag har ganska livlig i vissa periodintervaller så är det någon som har nån idé om vad vi ska prata om. Ska vi prata om resor, bloggar, Josef Fritzl, mode eller varför inte ha en liten frågestund. Nää, det går ju inte. Jag har alldeles för lite läsare. Snyft.

Gäsp

Somnade sent igår kväll och vaknade tidigt och varit igång hela dagen. Var egentligen tänkt att det skulle bli grill-party ikväll men alla bangade ur för det verkar som att alla ligger lite lågt ikväll. Så nu ska jag lägga mig och kolla på scharader-programmet Glasklart. Jag gillar musiken som spelas när tiden går när dom ska gissa. Det är därför jag tittar på det. Jag hatar scharader. Glömmer aldrig i sjuan när vår lärare tvingade oss att leka scharader inför klassen. Ni minns ju hur man var i den åldern. Man tyckte ju allt var pinsamt. Det var ju t.o.m pinsamt att andas. Vår lärare tvingade oss till denna jävla leken bara för att han tyckte det var roligt när vi skämdes. Ett riktigt asshole är vad han var.

Dagens ungdomar..

image309Så fort man lägger in en bild på något man köpt så blir ni alldeles lyriska och det känns som ni sliter och dra i mig över att få veta vad grejen är köpt för någonstans. Jag är inte den som gråter över det utan tycker det är roligt att ni anser att jag har så bra smak att ni vill ta efter. Jag förstår er till 100 %, vem vill liksom inte vara Mingla? Hon som är så tuff och cool liksom?! Min skjort-klänning är iallafall från VILA och kostar runt 359:-. Mitt påslakan är, tro det eller ej från H&M. Plattången är från OBH Nordic och jag har ingen aning om priset. En 500-ing kanske. Den funkar alldeles utmärkt så den kan jag varmt rekomenderar. Om ni undrar vart Veckorevyn är köpt så är den köpt på Konsum.

30års-fest

image308

Nu är jag redo för eftermiddagens 30års-fest. Det blir denna skjortan, svarta leggings och brun skinnjacka. Hoppas vädret håller i sig så man kan sitta ute och grilla.
Hörs ikväll eller imorgon

hair-fashonistas

image307

Att man kan locka håret med plattången är väl ingen nyhet, men hur tjuviken gör man?
Kan ingen gullig liten själ förklarar det för omoderna Mingla?


snark snark

image305

Jag var så trött igår kväll att jag knappt hittade till sovrummet, trots att jag bor på 58 pyttesmå kvadratmeter. En nybäddad säng och balkongdörren öppen hela kvällen kan få vem som helst att somna gott. Nya numret av Veckorevyn möttes mina ögon även av. Nu låter det nästan som ett det varit lite magiiii i mitt sovrum och att det inte är jag själv som har lagt tidningen där. Det stämmer såklart inte. Tidningen la jag där alldeles själv och den är fortfarande oläst. Tänkte jag skulle ta med mig den till gymmet imorgon och läsa samtidigt som jag cyklar på den där cyklen med ryggstöd. Vad heter den maskinen förresten? Någon gym-fanatiker som läser min blogg som fattar vad jag mumlar om?

image306


Dove´s nya serie

image303 image304

Jag fick ju hem Dove´s nya serie av Buzzador häromdagen och tänkte jag skulle göra en liten recension av den. Jag fick hem den gula, någon annan kanske fick hem den gröna? Denna gula luktar en blandning mellan grapefrukt, citrongräs och mimosa. Eftersom huden under armarna är extra känslig så innehåller denna 1/4 fuktighetscréme för att vårda din hud samtidigt som den håller en torr och fräsch. Jag tycker den håller vad den lovar. Trots träning och håll-i-gång en hel dag så lukar man fortfarande fräsct när man går och lägger sig så köp köp köp. Jag kommer fortsätta använda den iaf

sanningens ögonblick

image302

I Torsdags hade jag och min boyfriend tv-mys-kväll. Såg ni det där Sanningens ögonblick? Vi trodde vi skulle dö. Stackars den tjejen som hade sin pojkvän i stolen. Hur taskig och elak får man vara? Jag hoppas verkligen att hon gör slut med honom efter detta programmet eller typ kastrera honom med en fotfil. Fortsättningen är imorgon och då kommer han att avslöja att han varit otrogen. Jag hoppas verkligen att hon redan visste om det för annars blir det riktigt jobbigt och sorgligt. Snyft.

Hunnit med mücho

image301

Klockan är halv elva och jag har hunnit med att äta frulle, städat badrum och kök samt dammsugit hela lägenheten OCH varit och tränat. Duktiga jag. Nu sitter jag här svettig och dan och ska blogga lite innan jag ställer mig i duschen och fixar mig inför dagens 30årsfest.

Hmm . . .

image300

Jag kan verkligen inte begripa varför konstintresserad hör hemma i den spalten på SL´s hemsida?
fniss

mjusic-tajm

image299

Jag har varit ägare till en hel drös med musik-spelare. Den ena åt min storebrors hund upp, allt utom lurarna hamnade i hennes mage. Den andra gick sönder och den tredje försvann. Nu när jag börjat gymma så skulle jag vilja ha en MP3-spelare så man slipper gymmets töntiga musik. Alla vet ju att man får så mycket mer energi när man har bra snabb musik som gör att man bara vill hoppa jämfota och springa på rullbandet i 180 km/h. Visst är denna rosa superfin? Man hade ju blivit sugen på att träna även när man har maginfluensa om man var ägare till denna. Får nog bli en tripp till Onoff nästa vecka..

Globens chaffis

image297
Det är mig AJ vinkar till

När jag var i Stockholm för ett par veckor sedan och såg Backstreet Boys på Hovet så var vi med om en väldigt rolig och annorlunda grej på tunnelbanan. Om ni var på konserten och åkte mellan Globen & T-centralen så känner ni nog igen er i detta eftersom typ hela Hovet åkte med den turen. I vilket fall som helst så stod det " ej i trafik " på tuben så det var inte många som vågade stiga på. Men jag och min karl är ju coola så vi steg på och några till. Rätt vad det är så ropar tunnelbane-chaffören upp i högtalaren

" Stig på i vagnarna nu "
2 minuter senare
" Det finns maaaassor med platser i de främre vagnarna "
2 minuter senare
" Asså detta tåget går till Gullmarsplan, slussen och alla dom där bra stationerna "
2 minuter senare
" jag tänker inte köra förrän vagnarna är fulla "
2 minuter senare
" hoho, det finns maaaassor med platser kvar här framme "
2 minuter senare
" jag har all tid i världen. Jag tänker inte köra förrän ni fyller på de tomma vagnarna "


Alla satt bara och skrek av skratt åt den sjuke chaffisen. Haha. Dom borde verkligen liva upp stämningen så alltid. Tänk vad roligt det hade varit då att åka kommunalt.

image298


träningsvärk

image296

Efter den milen som jag cyklade häromdagen har dessa två dagar varit ett rent helvete fysiskt. Att gå upp för mina trappor till lägenheten har varit ett rent helvete. Det har t.o.m gjort ont att sitta på toan och bajsa. Eller det gör inte ont att bajsa men när jag ska torka mig. Men ikväll känns det faktiskt helt reko så imorgon ska jag gå upp klockan åtta och befinna mig på gymmet klockan 09. De ni. Hur många av er gör om det en lördags morgon?

Ho ho ho

image295

Kolla denna übercoola klänningen från Halens, 699 :-

Fredagsnöje

image294

Jag är världens tröttaste idag. Tråkigt för mig och ointressant för er. Ska lägga mig i soffan och titta på det töntiga talang-programmet där Scary Bert, Sofipropp och vampyr-tobbe bara skicka vidare fula barn som sjunger och trollkarlar. Tänk om jag somnar. Då blir det inte mer inlägg här ikväll. Nu är det meningen att ni ska skicka en massa kommentarer där ni skriver " snälla, snälla, snälla, Mingla. Du kan väl blogga mer ikväll. "

Yäy

Mitt hår blev jättefint efter min toning. Det tackar jag Gud, Jesus och Jungfru Maria för. Jag var verkligen lik en kvinna från de baltiska länderna som är brunett i vanliga fall - har blonderat sig och har inte råd att göra något åt utväxten. Ni förstår vad jag menar va? Har vi tur så kanske det bjuds en liten hår-bild imorgon. Nu orkar jag inte hålla på och fiffla och dona med kameran. Det är bara Stinalee som orkar göra det oavsätt tid på dygnet.

Nyheter .. nyheter ..

image293

Visste ni att det spekuleras in´tha tv-world att det planeras att göras en realityserie med bara Spencer & Heidi. Lauren, Whitney och Audrina kommer alltså inte vara med utan denna serien ska vara i likhet med Jessica & Nick i Newlyweds. Vad säger vi och tycker om detta? Jag röstar tummen upp.

Snyft

Slingningen igår blev katastrof. Vi misslyckades helt med det. Så illa att mina kära boyfriend har varit på Åhlens och köpt två förpackningar med toningsmedel a´la mörk-mörk-brun färg. Jag kan alltså inte gå utanför dörren. Jag ser ut som killen på bilden. Nu får jag alltså tona håret och hoppas på att det bli bättre, annars får jag försöka boka en akuttid hos frisören imorgon.

aj aj aj

Nu har min karl slingat mitt hår. Ska sitta i en kvart till och sen ska jag skölja ur och se resultatet. Det är första gången jag gör hemma-färgning. Har alltid varit negativ till det så vi får se om mina fördomar ändras härefter. Nu håller han på att laga middag till mig och sen ska vi ha tv-kväll. Japp, ni läste rätt. Ni som är trogna besökare vet att det enda inom tv som vi har gemensamt är Andra avenyn men ikväll är det Cops, Sanningens ögonblick, Efterlyst & Insider. Skönt att slippa bråka om fjärrkontrollen för en gång skull. fniss

Buzzador

Fick hem lite gratis-produkter från Dove av Buzzador.
Ska bli roligt att testa och dela ut till nära & kära. hihi


image291

image292

1 maj

image290

1 maj idag. Om en månad är vi inne i juni och är vi inne i juni så är det sommar. fniss. Ikväll ska jag hem till min kompis nya lägenhet och inspektera den, jag ska även tvinga henne att titta på Lunds studentkör som fira in 1 maj på TV4. Vill hon inte det så tänker jag inte komma till henne förrän jag har sätt det hemma hos mig. Är det inte vackert när stora körer sjunger alla dom där valborg-låtarna så säg?!

RSS 2.0