Göteborg

Kom som sagt hem från Göteborg igår. Hela tisdagen spenderades i slottsskogen. Tog vagnen till Olivedalsgatan och köpte med oss matsäck från Subway och sen promenerade vi hela dagen i den där parken. Hade jag haft en stegräknare så hade det nog stått ERROR på den, vid läggdags på kvällen. Vi gick hejdlöst många steg den dagen skulle jag gissa på. Förutom att nån ful äcklig unge sprang in i oss så fort vi närmade oss en gräsmatta så hade vi en väldigt trevlig dag där. Alla skolor i Göteborgs kommun hade tydligen bestämt sig för att ha sin aktivitetsdag där samtidigt som oss. Idiotiskt tycker jag. På vägen hem gick vi i affärerna längs kungsgatan / kompassen och nordstan. Vid Domkyrkan satt en alkis i storlek XXXXXL och skrek Jävla hora till alla som inte ville skänka honom en peng. Han var inte mogen för att prata pension.

Kommentarer
Postat av: Jag och fotbollsspelarn

Aha, men detär ju skönt, kan du njuta lite extra! Vet inte än, beror helt p vädret, kanske blir någon utlandsvisit eller nåt. Sen ska pojkvännen + lag på läger vecka 29 och då ska vi tjejer få åka med också. Ska bli mysmys. Ska du göra för nåt då?

2008-06-06 @ 22:50:38
URL: http://tgif.blogg.se/
Postat av: Jag och fotbollsspelarn

Ah va härligt =) vart bor du då?

2008-06-06 @ 22:52:22
URL: http://tgif.blogg.se/
Postat av: Frida

ha ha ! vad trevligt ! fyndigt namn!

2008-06-06 @ 22:55:32
URL: http://neatoc.blogg.se/
Postat av: Katie

"Han var inte mogen nog att prata pension" vad roligt! Tack så mycket. Jag har pillat litegrann men headern var det en kompis som fick fixa, är lite dålig på sånt! Din blogg var också fin!

2008-06-06 @ 22:57:00
URL: http://katie.blogg.se/
Postat av: milla

Haha. Jag vet vilken gubbe du menar. Hans mage hänger vid knäna. Han sitter ofta vid valand och vasaplasten också och skriker jävla hora till alla som går förbi =)

2008-06-06 @ 23:58:12
URL: http://stromblads.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0