trött

image289

Jaha då har man avverkat sin första timme på gymmet på... ja.. det är nog två år sedan jag gymmade. Där emellan har motionen endast bestått av att gå fram och tillbaka till ICA och köpa ett 6pack arraksbollar. Men nu är det slut på det roliga ska ni ha klart för er. Efter 5 minuter på crosstrainern så var jag så slut att jag trodde jag skulle behöva be de stora starka karlarna vid bänkpressen bära ut mig till ett vilorum, så jag hade kunnat få vila lite på en brits med brunt slitet skinn-tyg. Pausade lite, drack lite vatten och torkade svett för att sedan sätta mig på en cykel. Gissa om jag var döende när jag 35 minuter senare stiger av och avverkat en mil?

God kväll

image287

Vilken dålig bloggare jag är som inte har bloggat ett endaste inlägg på hela dagen. Helt vidervärdig är jag minsann, Störd, efterbliven och dum i huvet också. Men nu tänker jag bjuder på ett litet inlägg som sagt. Idag ställde jag klockan på 8.30. Klockan nio stod jag utanför jourbutiken och köpte baugetter och ett paket apelsinjuice i bara mysbrallor och en adidaströja eftersom jag är som gymnasieeleverna som lämnar jackan hemma så fort solen tittar fram på morgonen.. Sen började jag promenera till min kompis som bjöd på pålägg. Sen satt vi i hennes soffa och myste med varann, åt våra baugetter och tittade på någon dålig amerikansk såpopera. Jag trivdes.

image288

Nighty-speedy

image286Alltid när jag lagar mat så blir det en farlig syn i köket. Golvet blir skitig och för att inte tala om diskbänken och spisen. Snäll som jag är så tänker jag på mina grannar och har faktiskt så mycket hyffs att jag inte tänker dra fram dammsugaren nu utan det får vänta till imorgon. Men däremot så har jag stått och diskat i 30 minuter. Ska äta frulle hos en vän imorgon vid 9.30 och klockan 12 ska jag tvätta så jag tänkte även vara duktig att plocka ihop tvätten och sortera den innan jag kryper till sängs. Jag har inte tvättat sen innan jag åkte till Stockholm så det blir en hel del maskiner imorgon är jag rädd för. Men o andra sidan så finns det inget härligare än när alla kläder är nytvättade och hänger där dom ska...... och vilka roliga inlägg du bjuder på idag Mingla.

Måndag

image283 image284

Som den generösa bloggare jag är så bjuder jag självklart en bild på dagens middag. Var på hemköp och inhandlade lite smått och gott. Rena rama rånar-affären det där. Att gå och storhandla på Hemköp är samma sak som att gå och storhandla på Statiol. Lika dyrt. Undra varför? Tacka vet jag Willys & Netto. Det är bra affärer. Där kan man köpa mat som " är rolig " som man " kanske är sugen på någon dag " bara för att det är så billigt.

mys

Säga vad ni vill men jag har nog den sötaste sambon av alla mina läsare..

image279 image280
image281 image282

Påminnelse

Vad gör ni? Ni missar väl inte The Hills nu..?

image278

var är du?

Jag och min karl ska upp på stan idag är det tänkt. Han ska köpa nya träningskläder, jag ska byta mina träningsbyxor jag köpte igår eftersom dom är så vida att jag förmodligen kommer fastna med dom i träningsmaskinerna på gymmet. Jag ska även kolla ifall jag kan finna några billiga solbrillor. Nu till mitt problem, min kära boyfriend svara inte på sin telefon. Det är så irriterande. Jag har försökt ringa i typ två timmar nu. Vart håller han hus?

restips mottages tack

image276

Min kompis kom med förslaget imorse att vi skulle börja kolla upp en liten billig charterresa inför sommaren. Jag är självklart på. Nu behöver jag lite tips på vart man kan åka. Det ska vara fina stränder, bra shopping och bra partyn. Säger ni Sunny Beach så börjar jag gråta, likaså med Alanya och såna där fjoritsställen. Rekomenderar nåt i Spanien eller Grekland..Ni fattar poängen va?

image277


musiktips

Jag är lite sugen på att bränna mig en skiva med lite go musik. Behöver lite tips. Gärna lite "sommar-party-musik" eller bra " tränings-musik".

Shoppingen i lördags

image275

Här är skjortklänningen jag köpte i Lördags från VILA.
Bilden blev dålig men den är blå och vit- randig.
Jättefin med ett par svarta leggings under :)



morning

Ny dag, ny vecka! Är hur trött som helst så jag funderar att gå och lägga mig igen. Det är superfint väder ute. Hur härligt är inte det då?! Ska äta lite frukost, ringa adressändring och höra hur lång tid det tar innan man är folkbokförd i en annan kommun och sen ska jag följa med min karl upp på stan och inhandla träningskläder till honom. Det är kul när han ska handla kläder för då får jag så gott som bestämma helt vad han ska köpa..nästan. hihi. Kanske får det bli en glass ute i det fina vädret.

I´m ready

image274

Allt detta för under 400 kronor.
Det ni!


:(

image273

Vaaarje helg är det tjaffs mellan mig o min pojkvän om vad vi ska titta på för något på TV. Jag vill se dom där underhållningsprogrammen som Singalong, extra extra, glasklart, körslaget..you name it. Min karl vill bara se såna där dryga filmer som får vem som helst att börja gråta av tristess. När jag satte på Miss USA 2008 igår på kanal Star så började han typ grina och beklaga sig över att sån skit kan vi inte titta på. Jag hade föreläsning för honom om att Miss USA är bara en gång om året och att vi borde faktist se det. Vad är det för roligt med det, frågade han samtidigt som han skallade mig och sjöng en låt med Günther?. Det är spännande att se vem som vinner svarade jag.

Det slutade med att vi gick och la oss. Vem vann Miss USA?

kan du gissa?


image271 image272

När jag såg priset på dessa adidas-skorna igår trodde jag först att jag befann mig i Agia napa, för dom var så sjukt billiga. 200 riksdaler gick dom på. Inte illa pinkat va? Men sen upptäckte jag att jag bara befann mig bland skorna på Team Sportia. Jag behöver nya pjux till gymmet på Onsdag eftersom dom andra inomhus-skorna som jag har, har jag haft sen jag gick i sjuan och dom är så jäkla klumpiga. Eftersom jag har haft mina andra i 9 år så tyckte jag helt klart att dessa pjäserna var värda tvåhundra riksdaler.

Funderare

image268

Jag vet inte ifall det var en liten fågel som har viskat i mitt öra eller om det bara är en dröm om att man inte bör sola solarium när man går på pencillin. Har ni någon gång hört talas om det? För ett par månader sen solade jag solarium 2 gånger i veckan och var faktiskt jättebrun. Tyvärr har allt det försvunnit nu och jag är tillbaka på noll. Hade tänkt att åtgärda det med start fr.o.m imorgon. Min pencillinkur slutar på tisdag. Det kan väl inte vara hela världen att jag börjar sola imorgon, eller vad tror ni? Någon som ar nån erfarenhet av sånt här?

Recension

image267

Jag hade tänkt börja med en ny kategori i min blogg..(hehe, just när jag skrev detta insåg jag att jag inte har några kategorier så jag får väl ta itu med det någon dag) och recensera böcker för er som jag har läst. Först ut är Gravidchock av Belinda Olsson.

Denna boken är verkligen hur rolig och sjuk som helst. Den handlar om Agata som som söker tjänsten som nyhetschef på Aftontidningen. I samma veva upptäcker hon att hon är gravid vilket hon inte kan avslöja förrän jobbet är hennes. Agata gillar inte ens barn, ännu mindre gillar hon kvinnor som gör en stor grej av graviditet och moderskap. Hon ser bra ut, har en riktigt läcker pojkvän och precis så många vänner som hon har tid med. Flera gånger kom jag på mig själv om att ligga och gapskratta åt Agatas tankar och allt som händer henne. Känner mig lite som en konstig klasskamrat jag hade på lågstadiet som alltid låg i korridoren och skrattade när han läste Kalle & Hobbe.

5 / 5

youtube



Jag vet hur drygt det är med youtube-klipp i blogginläggen, så därför tänker jag inte tvinga er att lyssna på denna sommar-party-låten. Inga from sweden. Jag har volymen på högsta och så sjunger jag med. Det är det som är kruxet med att bo i lägenhet. Jag vet ju inte ifall mina grannar sitta där nere och måste höja volymen på parlamentet för att de har en granne som tror att hon borde få en plats i idol 2008. Undrar vart gränsen går på volym-nivån?! Jaja, det lär ju inte slår pubertetskillens helgfester på översta våningen iallafall.

Dagens bak

image265


image266


Buhu, den ser ju inte ens god ut!



hugedamig

image264

Ikväll är det Söndag och det vet ni vad det innebär? Japp, tre nya avsnitt av Andra avenyn. Jag brukar alltid se Söndagens program på tv för att se de två andra på webben innan jag går och lägger mig. Funderar dock på att bryta den trenden idag och kolla på det där Sanningens ögonblick på femman. Det är många bloggare som har tjatat om det programet så man kanske skulle ge det en chans. Är det nåt att hänga i julgranen eller?

Söndag

image263

Då var man hemma i lägenheten igen. Mamï hade en rabattkupong på Lindex som gick ut idag så vi passade på att handla lite för den. För min del blev det ett par träningsbyxor & hårfärg. Mamma köpte sig en bikini, strumpbyxor och en klänning till min lilla systerdotter. Allt detta gick på under 500 kronor tack vare 25 % rabatt på hela köpet. Såna där rabattcheckar uppskattas alltid. Nu har jag bakat en blåbärspaj med havretäckej. Fråga mig inte varför. Jag ska tillbringa min kväll ensam och jag är så mätt så jag har ont i magen så jag förstår inte vad jag ska ha för nöje med en blåbärspaj i min kyl ikväll. Men men..

Lördag

Min karl och jag är hemma hos mina apelsiner ikväll. Ätit middag och spelat bingolotto. Det var bara en liten bebis som fattades i stundens hetta. Såklart vann vi inget på Bingolotto heller men jag hade rätta serienumret till att vinna en trevlig bil. Tyvärr så var lottnumret så fel så helvetet vore nog. Men spänningen är trevlig och rickard är trevlig så varför inte spela igen nästa helg? Nu väntar sängen, samt en härlig hosta och en härlig mensvärk! Yeah

Goddag

Har varit iväg och shoppat. Bilder kommer imorgon. Jag fick mens när vi var iväg. Sånt är så orättvist tycker jag, att få mens när man är iväg. Det är sånt man önskar ska hända andra, inte en själv. Tur att jag hade svarta leggings. Jobbigt läge annars.

Suck

image262

Pubertetskillen på översta våningen har börjat ha fest varenda helg. Det uppskattas inte av varken mig eller resten av huset. Så länge dom håller käften i trapphuset går det an men när dom står och fjortis-skriker, fjorits-skratta, fjortis-gråter, fjortis-hångla, fjortis-pratar utanför min dörr så sitter jag här inne på min kökssoffa och slår näven i bordet och skriker att nu får det vara nog. Det är vid såna här tillfällen jag önskar att jag var en ung mamma och bodde i hus. Ja, det finns väl inga 22åringar UTAN barn som bor i hus om man nu inte bor hemma hos sina apelsiner? Nä, men allvarligt talat så är det så jävla irriterande när det är liv i trapphuset.

Dior

Denna ansiktskrämen från Dior har jag använt i över 2 år. När jag var på Arlanda förra veckan hade jag tänkt att köpa en ny men glömde såklart bort det. Min håller nämligen på att ta slut. Men men, det dröjer väl inte så länge tills man flyger igen. Men jag kan verkligen rekomendera denna. Hur bra som helst.

image259

Lauren & Heidi

image257

Lauren looks back är ju på MTV nu. Man får följa med i gamla avsnitt, bland annat när Lauren bodde i Laguna Beach. Någon som földje serien på den tiden? Jag gjorde inte det så det är riktigt kul att få se vad som hänt innan. Finns Laguna Beach / The hills på dvd-box? Nån som kan besvara mig på den lilla fjuttiga frågan?

image258

Fixat och klart

Köket är städat, räkningarna är betalda. Nu ska jag lägga mig framför tv.n och titta på The Hills i tre timmar. Vilket fredagsnöje!

Lördag imorgon

image256

Imorgon ska min mamï och jag ta den gamla kärran och köra iväg på en shoppingsväng. Det jag ser fram emot mest är inte att kanske komma hem med en ny tröja eller två utan att köra dit vi ska. Jag har inte kört bil på evigheter känns det som så gissa ifall det kliar i trafik-delen i hjärnan.

bak-tajm

image254

Mamma passade på att boka lite kakor nu när jag inte har något för mig och ändå är på bakhumör. Så nu ska jag ta fram bagare-hatten och kavlen igen och baka sån här mörka mockarutor. Eller en kavel behövs kanske inte, men en bagare-hatt. Det behövs!

Later.

The Hills-friday.

image253

Ikväll är det The Hills-friday. Det är som vanligt dubbelavsnitt mellan 17. Klockan 18 börjar " Lauren looks back" som varar ända till klockan åtta. Såg ni gårdagens avsnitt? Ännu en gång försökte jag få min fiancé att titta på The Hills. Sist har det varit för att det är så tråkigt att sitta själv och titta på tv, men igår hade jag en liten baktanke. Hähä. Kanske är det så att jag också vill ha en överrasknings-weekend till Santa Barbara. Inte för att jag gillar Spencer och att min boyfriend ska få han som förebild. Men jag tänkte att han kanske kunde inse att man som tjej skulle bli världens lyckligaste om man fick en en överraskningsweekend. Sen om det blir till Santa Barbara eller till Simrishamn spelar inte så stor roll.

 
image252

tablettmissbrukare

Har äntligen börjat sluta äta alla mina medicin-tabletter. Nu har jag bara den flytande pencillinet kvar som jag ska dricka fram till Tisdag. Jag vill bara varna er att ta flytande pencilin nästa gång ni har planer på att göra det. Det är så vidervärdigt att jag aldrig varit med om liknande. Var tvungen att ta flytande denna sjukdomsrundan eftersom jag inte kunde svälja vatten och kunde därför inte svälja några tabletter. De andra medicintabletterna började jag ta så fort halsondan hade gått ner. Denna jävla kåvepenin står mig upp i halsen. Tre gånger om dagen tar jag den dessutom. Det är tur att GB säljer stora 15pack med piggelin. Är inne på mitt andra paket nu på mindre än en vecka. I söndags åt jag 7 (!!!) piggelin för det var det enda som lindrade mot halsen, nu tar jag det mest som belöning efter förmiddagens penicilin-grogg. Det är tur att ett gymkort ska inhandlas nästa vecka.

Scorett

Det var värst vad skor jag tipsar om idag. Jag är verkligen ingen skortjej så jag vet inte vad det är för fix idé jag har fått idag. Kanske för att det är fint väder och för att ballerina och tygskor är det finaste man kan ha på fötterna då? Dessa kommer från Fred Perry och säljs bland annat på Scorett för 499:- & 599:-. Skulle inte förvåna mig ifall de mörkblåa kommer stå på min dörr-matta innan sommaren är slut.

image251

Gula kokosrutor

image250Andra kakan igår blev sånahär gula kokosrutor. Jag har ingen aning om vad dom heter. Första gången jag bakade dom så jag hade ett jävla ståhej innan jag hittade receptet. Heter dom gula kokosrutor eller? Vad kalla ni dom för? Trots att det var första gången jag bakade dom blev de väldigt goda. Är det något jag kan så är det att baka. Synd att det syns på mig också.. Idag ska jag baka två kakor till. Bilder på det kommer senare.

buuhuu

image249

Jag måste snart ta tag i att få min lägenhet uthyrd. Jag vet ju att jag kommer bli av med den direkt när jag lägger upp den på blocket och det är väl därför jag inte gör det. Jag vill inte! Jag kommer verkligen sakna den. Igår kväll var tårarna nära för jag tänkte att jag bara ska bo här lite mer än en månad till. Just nu funderar jag på att söka utbildningen som ligger på pendelavstånd. Vad tycker ni? På kvällarna är min lägenhet nr ett i mitt hjärta. Inget slår den på kvällarna. På dagarna är det inte samma feelings jag har faktiskt. Tror det har att göra med min mysbelysning och att man inte ser hålen i väggen efter tv.n, killen som bodde här innan hade upphängd.

cookies

Jag hade ju bakdag igår som mina trogna läsare vet. Jag bakade bland annat dessa oförskämt onyttiga snickers-kakorna. Det är såna kakor som bara är tillåtet att baka en gång om året för att dom är så onyttiga. Man får värsta ångesten så fort man har tryckt i sig en. Men visst ser dom goda ut?

image248

din sko

Titta vad många ballerinas som Din Sko har fått in i olika färger. Om ni beställer via internet så får ni 20% på ett helt köp. Synd att jag aldrig beställer skor. Eller synd att jag har likadana fötter som Simpor och grodfötter så jag måste prova dojjer innan jag köper. Men ni andra med små söta fötter kan ju passa på..

image247

Fredag

Det sägs att det  ska bli närmare 20 grader i helgen. Vilken del av landet som ska få njuta av denna sommarvärmen, vet jag inte men jag hoppas såklart att det blir min del. Jag är faktiskt värd det med tanke på att jag har suttit instängd i en vecka nu pga av en dödsdömd halsfluss samt en förkyldning på köpet.

dagens problem.

image246

Det är inte många som vet hur det är att vara 1.53 cm. Okej, ni har också varit det men det var när ni gick i sexan. Right? Men jag kommer få leva med det resten av mitt liv om inte Blondinbella uppfinner nåt mirakel-piller som gör en längre. Poängen med detta inlägget var att jag skulle berätta om min lilla shoppingrunda på Willys idag. Jag skulle ju köpa alla mina bak-ingredienser som ni vet. Sirapen stod så jäkla högt upp på hyllan. Jag fick stå på tå och lirka fram flaskan med fingertopparna så den ramlade ner och jag fick fånga den i famnen. Precis som inte det var nog så skulle jag även köpa muffinsformar, men får ta bullformar istället för att muffinsformarna stod för högt upp.

Välkommen till en dvärgs vardag!

Bloggkoll

image245

Jag skulle vilja rekomendera sidan bloggkoll.com för alla som har en massa bloggar bevakade bland sina favoriter/bokmärken. Superenkelt och behändigt. Roligt att kunna se hur många som prenumerar på ens favoritblogg. Extra roligt att kolla hur många prenumeranter det finns på sin egna blogg.

Tv-kvällen börjar.

image244

Nu var kaka nr 2 klar så nu ska jag tvätta av mig sminket, ta på mig myskläder och krypa upp i soffan med min kisekatt och titta på Cops, Spårlöst, Efterlyst och Insider. En riktig tvkväll ikväll med andra ord. Imorgon är sista dagen innan jag ska börja träffa folk igen. Wohoo! På Lördag har nämligen min karl bestämt sig för att jag smitta inte längre och vågar umgås med mig igen. Shyrre! Så imorgon ska jag fortsätta baka lite. Det är ju faktiskt riktigt roligt när man väl kommit igång.

Paus

image243

Nu är första kakan klar och jag ska ta mig en timmes paus innan jag påbörjar kaka nr 2. och kolla på flickorna i The Hills. Nu när jag varit sjuk i en vecka så har jag följt det dramatiskt. Jag har mina perioder med den serien. Inte för att den är dålig. Tvärtom. En av de bättre realityserierna faktiskt men eftersom det går på MTV blir det lätt att jag glömmer bort det. MTV går mest på morgorna i min apartment för att vakna till lite discomjusic. Men nu är The hills för att stanna i mitt tv-hjärta. Lauren är förresten en av världens hetaste fruntimmer. Vem är er favorit i The hills?

dags för operation storbak.

image242

Nu har jag varit och handlat en massa grejer till storbak. Så nu ska jag förvandla mitt kök till en bagare-verkstad. På med bagare-hatten och fram med kavlen. Här ska det bakas. Först ut är snickerskakor. Bild-bevis kommer sen.

hej och hå

image241

På Onsdag ska jag och min karl köpa oss varsitt gymkort. Har länge funderat på att börja motionera på gym men inte haft råd men eftersom jag bara ska bo här en månad till så kan jag gott unna mig ett 3 månaders-kort. Det som är bra att motionera på gym är för att har man väl ställt sig på en maskin ger man inte upp i första taget för att inte verka en klenis, om ni förstår vad jag menar. Extra roligt är det att min fiancé också ska börja. Då kan man peppa varandra.

torsdag

image240

Nu är det exakt en vecka som jag har legat hemma. Jag får panik snart. Ingen vågar träffa mig för dom är rädda att de ska bli smittade. Töntar tycker jag. En liten glass i solskenet kan väl inte skada? Jag ska faktiskt tvätta mitt oförskämda skitiga hår och sen ska jag gå till affären och handla lite bak-ingredienser. Funderar på att ha stor-bak i mitt lilla (!!) kök i eftermiddag. Kanske kan jag locka hit någon att äta mina kakor tillsammans med mig ikväll. Har ni något gott recept på nån kaka?

hihihi

Det stod två rätt roliga saker i lokaltidningen idag. Det var verkligen min humor.

Det allra roligaste som fått mig skratta hela dagen:
Två barn i 10 - 12 års åldern hade cyklat utan hjälm. Då hade en man ropat till dom att dom måste ha hjälm på sig. Barnen tyckte att han även ropade " annars slår jag ihjäl er ". Men det kunde även varit att han ropade " annars slår NI ihjäl er". Sjukt roligt tyckte jag. Precis som att gubben planera att slå ihjäl två barn för att dom inte har hjälm på sig. ha ha ha ha ha

Det andra som var roligt:
Två killar i 13-14 års åldern hade gömt stulna pengar i skogen. Vet ni hur mycket det handlade om? 200 kronor. Killarna hade nog sätt för mycket på kriminalare eller tagit efter Hästen i Andra avenyn.

SMS-konversation

Min kompis: Hur mår du? Kan vi prata ikväll eller?

Jag: Jag har fortfarande ingen röst så nej det kan vi tyvärr inte

Min kompis: Hahaha, du har kanske blivit kroniskt hes

Jag: ja det skulle väl vara rätt åt mig så som jag har önskat folk kroniska krämpor hit och dit den senaste tiden.

Min kompis: ha ha ha ha

Tittut

Titta vem som har vaknat till liv. Jag vet inte riktigt vad vi ska prata om idag eftersom jag bara har legat i soffan och kliat mig på magen de senaste fem dagarna.. hmmm..Jo, jag kan ju berätta att mina kortvuxna kompis ska slinga mitt hår nästa vecka. Hon är den enda jag litar på i alla lägen. Hon kan allt även om hon aldrig har gjort det förut. Jag är helt övertygad om att det komma bli skitbra.

aj aj aj aj

Jag lever. Men jag har varit så gott som döende hela helgen. Har inte sovit en blund på två nätter, gråtit över halsonda, haft feber och ingen röst så jag har inte kunnat säga ett enda ord. Åkte till Mr doktor igår morse och han undersökte mig så fint så och berättade att jag hade halsfluss. Fick tre mediciner utskrivna. En pencilin, en slemlösande och en värk-medicin. Känner mig lite som killarna som bor på Sergels torg, när jag sitter där med alla mina tabletter framför mig. Är någorlunda piggare idag eftersom jag har sovit hela natten men inte fullt så pigg att jag pallar att sitta här. Varken vid min egna blogg eller läsa era vackra helg-historier om hur ni har varit ute i det fina vädret och ätit glass. Ett par dagar till och jag är fit for fight igen.

Urk

image239

Jag har sån vidervärdig utväxt i skallen så det är inte klokt. Det är så pass illa att jag gråter så fort jag tänker på den. Så JA, jag sitter och fäller några tårar nu. Jag hatar att gå till frissan. Finns det något tråkigare? Tänkte jag skulle stå ut en månad till med den fräscha jude-mössan jag ser ut att ha på mig.

Skabbish

image238

Alltid när jag går hemifrån från min jättestökig apartment så brukar jag inbilla mig om hur det kommer börja brinna, om hur toaletten börjar läcka eller att något annat händer så hyresvärden måste bryta sig in i min lägenhet. Eftersom jag varit sjuk sen jag kom hem från huvudstaden så har jag inte pallat packat upp mina väskor, eller jo det har jag på sätt och vis. Men alla dom kläderna ligger utspridda på golven. För att inte tala om disken i köket. Det ser ut som att jag delar mina 58 kvm med mina 3 tonårssöner.

tankar

image237


Jag har inget bättre för mig just nu än att sitta och funderar på vart jag blev till någonstans. Euuw, äckligt att tänka så men ändå lite funny. Jag har räknat ut att jag blev till i maj någon gång. Kanske under gräspippar-dagen, norges nationaldag eller så kanske jag blev vinsten av en rolig timme på Kristi himmelfärdsdagen. Vet ni hur ni blev till?


Aoooo

Har varit på apoteket och inhandlat mig tre (!!!!) olika halstabletter. Åkte hem till mor och far. Finns det något tråkigare än att ligga själv i sina 58 kvm en hel helg alone? Hoppas på att bli matad med glass sen och bli kliad på ryggen.

förkyld och förjävlig

Den halsondan jag har just nu önskar jag inte min värsta fiende. Jag har varit vaken så gott som hela natten och ögonen går i kors. Får tänka efter när jag ska svälja och hostar tills jag klöks. Någon som har någon bra huskur mot halsonda? Apropå huskur. En gång på gymnasiet när jag och min kompis läste Alternativ medicin pratade vi i klassen om just huskurer. Jag och min kompis som är lite tramsiga och fjantiga av oss räckte upp handen och sa att vi har hört att råttgift ska vara bra mot förkyldning. Då tyckte vi det var hysteriskt roligt och gav varann high-five. Tyvärr var det bara vi som tyckte det var roligt.

Får det lov att vara kaffe eller te?

Det är nu på senare år som jag har lärt mig dricka te. Kaffe är bajs och när man har passerat 20årssträcket måste man dricka antingen kaffe eller te. NK har en massa olika, roliga, skumma smaker så jag passade på att slå till på tre olika teer. Så vill ni komma på te-party hos mig någon kväll kan ni göra en anmälan i min kommentarfunktion så kan vi sitta och dricka te, röka vattenpipa i våra saronger sittandes i skräddare på min balkong.

image236

Lyckliga stunder: Ett svart kinate med smak av persika och apelsin
NK:s champagne cream: Ett svart te med smak av jordgubbar, chamagne och gräddvanilj
Rooibos Blåbär yoghurt: Ett rött rooiboste från sydafrika med smak av blåbär, lingon och yoghurt.

Godkväll

Lite nytt att ha på sin valkiga överkropp.
Tshirt från Gina tricot och ett linne från Björnborg.

image234 image235

Talang-food

image233

Lite rostade mackor med Cantadou-ost får bli snackset till Talang 2008.

Stackars mig

image232Jag tog mig en powernapp som fashion-Ebba skulle ha sagt. Jag säger tupplur. När jag vaknade var min förkyldning ännu värre. Jag hittade knappt till toaletten och när jag tvingade i mig min hostmedicin började jag gråta. Det är väldigt synd om mig när jag är sjuk. Nu ska jag lägga mig i soffan, naken under mitt täcke och med min kise vid sidan om jag titta på Talang 2008. Det finns så knasiga människor och just nu känns det som den perfekta underhållningen för mig såhär på fredags kvällen i sjukdomens tecken.

Carola är en tönt

image231

Det kan ju inte vara så att hon inte har råd att betala. Hon kan ju inte vara så reterd att hon glömmer bort att betala. Så av vilken anledning sket Carola i att betala för sin bensin? JO, för att hon vill ha publicitet. Jag hatar Carola. Nu ingår hon inte i samma kategori som Idol-Danny eller Annika Duckmark utan mer i kategorin där Starlin och min gamla chef ligger i.

Urban är snygg

Urban Outfitters butikschef hittade sig en ordentligt snygg lokal att öppna sin lilla affär i, i Stockholm. Får man förresten fotografera i butiker? Jag känner mig alltid obekväm och börja titta mig runt omkring så inga biffiga vakter eller elaka butikschefer står bakom ryggen på mig. Sen stänger jag av blixtern och så står jag som om jag bara står och bläddra bland mina kort i kameran. Haha, vadå misstänksamt. Precis som att jag står och kolla på mina kort mitt framför ett coolt smycke eller vad jag nu vill fotografera.

Dessa foton tvingade jag min pojkvän att ta med sin mobilkamera. Gissa vad jag ser precis när han knäpper på "ta kort". Jo en väktare. Jag försökte mima och gestikulera rörelse som visade på att han skulle lägga ner mobilen. Det gjorde han inte och väktaren brydde sig inte så alla var glad och nöjda.

image229


image230

Flytt till GBG

image228

Det är så gott som bestämt att jag flyttar till Göteborg i sommar. Mailat lite med skolan och det ska tydligen inte vara svårt att komma in på utbildningen om inte många söker. Jag vill ha vänner i Götet för att slippa bli lika alone som StinaLee. Alla är välkomna att skriva en liten " ska vi bli vänner-kommenar " till mig, alla utom Anna Hibbs och hennes vänner. Jag gör er bara en tjänst med att säga det. Jag tror tyvärr vi inte har så mycket gemensamt så länge ni inte gilla att äta arraksbollar till frukost och gå runt i rosa plyshbrallor dygnet runt som luktar flytningar. Skulle ni kunna tänka er att hänga med en sån tjej som inte sitter med flottiga bankkonton så är ni såklart också välkomna.

Bok-tjej

image227

Jag har en fråga till er. Det är så att jag har hittat ett jobb jag vill söka. I en bokhandel. Jag har alltid tyckt att det varit mysigt att jobba i en bokaffär men nu till min fråga. Kan man jobba i bokhandel trots att man bara vet vem Astrid Lindgren och Sophie Kinsella är? Om jag ska vara ännu mer tydlig så kan jag även ställa frågan, kan man arbeta i bokhandel trots att man läser max två böcker per år? Någon som arbeta i en bokaffär?

Old city

image225

Efter att vi hade varit på krogrunda i Gamla stan i Tisdags så ville karlarna gå till Casino Cosmopol på Kungsgatan. Det tog en stund innan jag gav mig och gick dit. Jag hade ju föreställt mig att det var typ samma sak som spelhuset på Liseberg men det gick ju inte att jämföra. Jäklar vilken procedur det var när man skulle in där. Man skulle fotograferas och bli registrerad i datorn. Tog oss varsin drink och kollade när Idol-Ola och Dilba hade pokerturnering. Karlarna spelade lite bordsspel och jag satt vid en färgglad tjejig spelmaskin. Där hörde jag hemma.

image226

en skum man

 

image224

På pendeltåget mellan Norrviken och T-centralen häromdagen åkte en väldigt skum man. Han stod vid en ung vacker kvinna i 30års åldern, oj nu låter jag som om jag var född på Titanics tid. I vilket fall som helst stod han och pratade med henne men det lät precis som att han läste ur en bok av Karin Boye. Jag blev helt fascinerad över hur han kunde så många olika och framförallt djupa dikter. Jag kan bara en dikt och det är sol ute, sol inne ? sol i hjärtat, sol i sinnet. När han gick av tåget sa han Carpe Diem till den vackra kvinnan. Han verkade vara en mycket snäll och underlig farbror.

 


Halsband

image223Nu när jag var i Stockholm köpte jag ett halsband på H&M. Jag tog första bästa eftersom jag var trött och skulle bara fylla ut de sista kronorna på presentkortet. När jag kom hem och visade min karl om mina fina köp så såg han att det var ett sånt där berlock-halsband man kan ha foton i. Det var jag alldeles för trött för att se i affären så nu ska jag vara en såndär supergullig flickvän och sätta in ett kort på min pojkvän. Egentligen var det hans idé att jag skulle göra det. Det hade ju faktiskt varit mer gulligare om jag hade gjort det på eget initiativ.

på flyget

Jag vill ha en egen måne, som jag kan åka till. Där stannar jag tills allt har ordnat siiiig. Det var min och min kompis favoritlåt när vi gick i fyran. Vi var arga på vår musiklärare som en gång hade lärt oss den och körde den vecka efter vecka i en termins tid och helt plötsligt slutade med den. Vi beslöt oss för att ta tag i saken och gick mot lärarrummet en kall förmiddag i januari och började skälla på honom för att vi aldrig sjöng den låten mer. Han förklarade att vi har sjungit den så mycket och att det kunde var roligt med förnyning. Det tyckte inte vi och blev ännu argare som de gnällspikar vi var. Vi vände och gick ut på skolgården och pratade skit om den tråkiga läraren som inte gjorde som vi ville. Minns du det AlienE?

image221 image222

Min pojkväns flygfoton är bättre än Eniros.

Cupcakes

Köpte med oss varsin cupcake hem efter shoppingrundan i Tisdags. Riktigt goda, riktigt stora och riktigt maffiga. Så mättande att ingen av oss orkade äta upp hela

image219


image220


Säljes

Vill någon i detta avlånga land köpa One tree hill boxen säsong 1 eller Vänner säsong 9 av mig?

image218

Backstreet Back, allright!

image216

Jag höll på att dö på konserten. Brian var så snygg så jag blev alldeles generad när han stod där han står på översta bilden. Sen pekade han ut i publiken (mig) och gjorde slängkyssar och vinkade. Självklart var det mot mig han pekade. Våra ögon möttes och jag kände hur vi båda tänkte tanken " vi har något gemensamt, vi har något magiskt. Vi har en framtid ihop. " Tyvärr tappade vi bort varandra på Hovet så jag får nog ta och samla ihop mina mynt i min Ikea-burk och börja spara till en resa till Georgia.

image217

Host host

image215

Det är fredag och jag är sjuk. Sitter skräddare på min stol med persiennerna nerdragna som om jag hade vallmo-plantor på fönsterbrädan. Det har jag såklart inte. Jag stänger bara ute solen som lyser så fint och glatt in i min apartment. När man hostar värre än en 95årig rökare och det känns som att någon har tryckt i en massa pubeshår i halsen så borde det vara förbjudet att solen lyser. Idag är en sån dag då man borde ha alla säsonger av Svensson Svensson, Rena rama rolf och En fyra på tre hemma bland sina dvd. Skärgårdsdoktorn hade också funkat.

uh la la la

image214

Dessa billisarna har legat under min kudde i flera månaders tid. I Måndags var det dags att ta fram dom och ge dom till biljettkillen på Hovet. Förresten så hade dom en snabb kroppsvisitering innan man fick sätta foten innanför Hovets väggar. Jag frågade min pojkvän om han blev svartsjuk när killen kände och klämde på mig. Det blev han inte. När min pojkvän skulle gå genom säkerhetskontrollen på Arlanda, började det pipa och då började en tjej klämma och känna på honom för att se ifall han hade någon pickadoll nerstoppad i byxlinningen eller en morakniv i högra Intersport-strumpa. Han frågade om jag blev svartsjuk då. Det blev jag inte.

Gina Tricot är helt okej trots allt.

image213

Gina tricot är faktist inte riktigt min affär i alla lägen. Det är mer min kompis som brukar tillbringa så lång tid inne i den affären att vi blir ovänner till slut. Likadant med Glitter. Där ska hon också hänga i onormal lång tid. I vilket fall som helst så köpte jag faktiskt lite smått och gott från Gina när jag var på min huvudstadsvisit. Bland annat en söt liten somrig Tshirt, småblommig tunika, vit bolero och rosa sjal med guldtråd.

Godmorgon, godmorgon hör fåglar sjunga

 Klockan är bara barnet. Jag vaknade tidigt eftersom jag är superduper-förkyld. Jag ska fråga min boyfriend om han vill komma hit och koppla in sin router så jag kan surfa lite här och där i lägenheten. Det tycker jag att jag förtjänar idag när jag är sjuk och ska ligga instängd i lägenheten hela dagen. Vad ska ni göra idag, förutom att titta på Talang och Berg flyttar in?


Lunch

image212


I väntan på skjutsen till Sollentuna tog vi lite lunch på Simply Coffee. God lunch men otrevlig personal så jag är lite kluven till vad jag hade gett det caféet för betyg om jag satt här och betygsatte caféer åt Expressen

Arlanda

image210

Tog morgonflyget hem igår. Det var jag, min karl och några trötta människor till så det var så gott som tomt på hela planet. Så för första gången kunde man äta sin flygplans-frukost utan att sitta som om man har blivit klämd i en hiss. Man fick t.o.m välja sina platser själv. Jag passade på att leka att jag var Madonna och hade mitt egna privat-plan. Det var roligt.

image211

uppdatering från storstan

Konserten var underbar. Det går inte att beskriva. Bilder och videoklipp kommer senare i veckan när jag har kommit hem från min lilla huvudstads-semester. Har sprungit på stan idag och nu håller kusinen och min karl på att packa upp en soffa som kom hitlevererad. Sen ska vi piffa till oss, ta oss en drink och bege oss ut och göra ett restaurangbesök. Jag tror vi sätter punkt här för annars så kan jag aldrig mer klaga på att Stinalee är tråkig.

backstreet boys nästa..

Nu är jag framme i Stockholm. Sitter och dricker lite alkohol och fixar oss till den stora stunden som kommer äga rum om 2,5 timme.  Näsan rinner och nysningarna går i 180 men det kommer inte hindra mig från att  rocka loss som en pundare på Hovet. Vi hörs imorgon.

BSB ikväll!!!

image209

Flyger till Stockholm snart.
Jag ska nog kunna bjuda på ett och annat inlägg ändå.

11,5 timme kvar till Backstreet Boys.
Vi ses där!

Fixat och klart

Min datasupport-pojkvän fixade ljudet. Nu ska jag gå och kolla på Andra avenyn på tv . Sen ska jag fortsätta att lyssna på gamla godingar med Bsb och googla bilder och youtuba på dom. Asså, det måste vara någon mer som läser min blogg som ska på konserten imorgon. Skriv! Vi har en hel del att prata om och känner jag mig själv rätt så är jag bra på att hjälpa till att tagga upp.

Brian!

image208

Tittar man på Leighanne kan man tro att hon har allt som jag inte har. Hon har snygg kropp, fint hår, perfekta bröst och en fin vit glansig tandrad i käften. Men en sak har vi glömt. Det är hennes skor. Dom har nog både hon själv och Gud glömt.

Panik

image207

Sitter hemma hos mina föräldrar och ska sova här eftersom det blir närmare till flygplatsen imorgon bitti. Tre nya Andra avenyn-avsnitt kommer upp ikväll på webben och ljudet verkar ha fjompat sig på denna datorn. Jag skulle aldrig kunna gå och lägga mig en Söndag kväll utan att ha sett på veckans avsnitt så får jag inte igång ljudet så vet jag inte hur detta kommer sluta. Jag får helt enkelt ringa till min datasupport-pojkvän. Han fixar allt. Ungefär som Hästen i Andra avenyn.

Mingla är på tjocken

image206Igår när vi gick på stan köpte jag 5pack strumpbyxor i färgen camel på Lindex. Hade jag haft stinalee.blogg.se som bloggadress så hade jag fotograferat förpackningen och kanske även en bild när jag står och posar med ett par i handen och ett par på mig med köket i bakgrunden. Men nu heter jag ju bara Mingla och sånt trams ska vi inte vänja denna bloggen med. Min blogg är alldeles för cool för sånt. Förresten så hittade jag en skitfin tunika på H&M MAMA men eftersom jag bor i en stad med 123 invånare så kan man inte gå och köpa mammakläder om man nu inte är på smällen. Så denna söta tunika får jag köpa i Stockholm på Tisdag.

Söndag

Min kompis och jag gick på stan igår. Det ösregnade. Min kompis glömde ta paraply, det gjorde inte jag. Synd för henne att hon är 30 cm längre än mig så hon får inte plats. Hon frågade om hon fick hålla i paraplyet så kunde jag gå där under istället. Vi provade det men jag allt regn åkte ändå in på mig, så jag fick ta över. Sen kunde hon allt gå där och frysa och huttra och beklaga sig över att hon såg ut som en cocker spaniel i håret.

Recept

image205

Mmm, jag är sugen på en krispig blåbärspaj. Det hade suttit fint i kistan.

2 ½ dl vetemjöl
knappt 1 dl socker
½ tsk bakpulver
150 g margarin eller smör
2 msk vatten
Fyllning:
3 dl blåbär (1 pkt ca 225 g frysta blåbär är lagom)
½ dl socker

DO IT

Blanda mjöl, socker och bakpulver. Skär matfettet i bitar och tillsätt det. Häll i vattnet.


Arbeta snabbt samman degen. Låt den stå i kylskåp ca 15 min eller frysen 5 min.


Tryck ut halva degen i en pajform ca 15-20 cm i diameter.

Grädda den i 175°C i ca 8 min.


Fyll pajskalet med blåbär och strö över socker.

Resten av degen ska sedan tryckas ut till ett lock som täcker bären. För att göra det enkelt så brukar jag ta lite deg i taget och trycka ut den och sedan pussla ihop så gott det går.

Om man vill göra det "snyggt" så kan man kavla ut degen mellan två smörpapper och sedan skära några snitt för att ångan ska kunna dunsta.


Grädda pajen i 175°C i ca 20 minuter mitt i ugnen.



pirrigt

image204

30,5 timme kvar.
Hovet imorgon, 19.30


God kväll i stugan.

Ikväll är det inte helt omöjligt att mina små fågelben promenderar upp till O´learys för att spela bort lite mynt på Jack Vegas och dricka ett par Xcider i gott sällskap. Att jag sitter här i mysbrallor, tshirt och osminkad hindrar inte mig från att byta om till folkdräkten och dra några drag med mascarapinnen. Jag har precis kollat på "Berg flyttar in". Ikväll flyttade hon in till Börje Samling. Är det bara jag som hade noll koll på att han är en gammal ishockeylegend? Jag trodde han var en sån där överjävlig skidåkare. Men men, skidor och ishockey är ju typ samma sak.

andra avenyn - håkon

image203SMS från min vän:
Håkon gick precis förbi oss

SMS från mig:
haha vart då? Han är så snygg. Vad avundsjuk jag blir. Hälsa från mig.

SMS från min vän
Han gick förbi Eriksbergshallen. haha. jag blev helt stel.


Min älskade Christian Hollbrink. Han skulle säkert på tv-inspelning ute på Lindholmen tror jag :)


tack för idag

Jag börjar känna mig förkyld. Det är inte en bra känsla just nu eftersom jag på måndag ska sitta på rad 9 på Hovet och skrika mig hes till Quit playin games with my heart. Så just därför ska jag gå och knyta mig nu för att vakna upp pigg som en lärka imorgon. I helgen ska jag ha ett litet mini-förparty i min apartment och ladda upp till backstreet boys. Troligtvis slutar det med att jag sitter här med min Xcider och lyssna på alla deras skivor i min ensamhet. Ahhh, jag kan inte fatta det. Det är ju bara några pytte-få dagar kvar tills jag får se mina älsklingar för tredje gången. Tyvärr har jag en obehaglig känsla som säger att detta kommer bli den sista gången mina ögon kommer få skåda dessa vackra individer.  Vi ses där, gott folk.

Pinsamt

image201

När jag sitter här och tittar på Englas videoupdate, vill jag bara att brevbäraren som är i trappuppgången just nu ska bryta sig in och vira min dammsugersladd om min hals och strypa mig. Jag skäms så otroligt. Jag sitter hellre och titta på Kissie´s videoupdate när hon gör sina inövade poser och pillar sig i håret så man själv blir hypernervös. Man blir så nervös att man vill leta upp på Eniro vart Kissie bor och komma hem till henne och springa i små cirklar runt henne samtidigt som man visslar någon Dr Bombay-låt.

Sov gott

Har suttit vid datorn i 1,5 timme för att vara exakt och stört mig på mina glorjärn som är fläckiga. Finns det något värre? Kom och tänka på när jag och min vän gick på stan häromdagen. Jag lokaliserade mitt öga nedåt och fastnade på hennes skor. Vita gympadojjer med skosnören i alla regnbågens färger. Vad är det där för skor, frågade jag och fnyste som om jag var Anna Hibbs som stod och pratade med en Mcdonalds-anställd. Mina nya skor, sa min vän och såg fundersam ut. Då började jag skratta och sa att dom såg ut att ägas av en mongolid. Hon gav mig en smäll på käften så jag ramlade omkull inne på Gina Tricot. Jag kan inte bestämma mig ifall Sofi Fahrmans nya pjux är fulare är min kompis nya mongolid-skor.

image200

God eftermiddag

Nu har jag sökt en massa jobb, bland annat på Gallerix, Panduro och Mique i Göteborg. Någon som har kontakter där? Hänvisa dom till min blogg så får dom lära känna mig ytterliggare. Förresten, gör inte det. Om dom inte tycker har en tramsig personlighet vill säga. Då är dom välkomna till min blogg, dom är även hjärtligt välkomna att ringa och tillkalla mig till en intervju.

Kluven

Mitt bland lägenhets och jobbsökningar så skickade jag en liten beställning på denna tröjan.
Mysig va?

image199

Gomorron

image198

Är ni vakna? (läs med samma tonläge som när man skriker "är ni klara, jajamensann fattas bara" ). Idag är det Onsdag. Ikväll ska jag jobba. Det ser jag inte alls fram emot. Innan dess ska jag söka jobb i Göteborg. Jag ska söka allt man kan komma åt. Jag ska söka till cirkusar, till spårvagnschafför och till Gallerix. Jag ska söka allt utom till klädaffärer för det är jag för fet för och inte till restauranger/cafeér heller. Jag blir bara nervös då tror jag.

la la la

Någon som vet nåt ställe i Göteborg som söker personal?

jag frågar er

image197

Jag har en fråga! Hur fungerar det om man ska hyra ut sin lägenhet i andra hand? Jag vägrar nämligen att säga upp min älskade apartment. Tanken av att någon annan ska sitta på min toalett och ha diarré eller njuta av sensommaren på min balkong gör att jag måste ta upp näsduken från min ficka på flanellskjortan och torka ett par tårar. Men jag känner att jag måste härifrån. Jag måste byta miljö, göra något med mitt liv, träffa lite nytt folk och utvecklas. Jag har aldrig någonsin i mitt 22åriga liv känt mig så understimulerad som jag har gjort detta vinterhalvår. Men åter till min fråga. Hur fungerar det att hyra ut i andra hand? Om man har som planer på att hyra ut under ett år, kan man skriva kontakt för sex månader? Tänk om jag ångrar mig. Tänk om Göteborg inte alls är så bra som jag hade hoppats på, då vill jag ju kunna komma tillbaka till mina underbara 58 kvm.

Recept

image196


När vi ändå är inne på godsaker så tänkte jag att jag skulle bjuda er på mitt special-recept på daim-muffins så let´s go.

Ugn: 225 grader, 10 min

100 g smör/margarin
2 ägg
2½ dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
1 krm salt
4 msk kakao
2 dl vetemjöl
½ tsk bakpulver
daim. Så mycket du vill ha

Do it

* Sätt ugnen på 225 grader. Smält matfettet och låt det svalna.
* Vispa ägg och socker vitt och poröst.
* Blanda vaniljsocker, salt, kakao, mjöl och bakpulver.
* Rör ner mjölblandningen i äggvispet. Vänd till sist ner matfettet.
* Ställ muffins/bullformarna på en plåt. Fyll dem till 3/4 med smet.
* hacka så mycket daim du vill ha och strö över smeten i varje form
* Grädda kakorna i nedre delen av ugnen, ca 10 min. Låt kakorna svalna i formarna. Sikta över lite florsocker före serveringen.

Yummi

image195

Satt och googlade på ingenting. Då dök denna smarriga bild upp mitt framför näsan på mig. Det fick mig att påminnas om att jag har hallon i min frys. Vad kan man göra för gott med hallon? Säg inte nu att jag ska ställa mej och baka en spetterkaka med hallon eller en avancerad paj. Säg nåt enkelt som att gå ut på bakgården, leta upp ett strå och trä mina hallon på strået eller nåt liknande

Välkommen

Lista på vad jag är rädd för:

♥ inbrottstjuvar
♥ uteliggare
♥ tonårspojkar
♥ knarkaren med svart kavaj på Sergels torg
♥ min hyresvärd
♥ barn i 3-6 årsåldern
♥ min lekisfröken
♥ folk med många tatueringar

Shiiit

image193

Puh, där hade jag tur. Skulle gå ner och slänga sopor i soprummet. Precis när jag ska gå ut från trapphuset ser jag en lokalkändis till alkolist/uteliggare gå in i soprummet och stänger dörren efter sig. Tänk om jag hade kommit en minut senare, då hade jag ju gått in där. Jag vill helst inte vara instängd i ett soprum med en som röker joint efter joint på en parkbänk och som bor på tågstationen.

fnissar hysteriskt

image192

I skrivandets stund sitter jag och fnissar hysteriskt och hoppar med rumpan på stolen jag sitter på. Det är nämligen bara sex dagar kvar till Backstreet Boys konsert. Jag kan med andra ord säga att på måndag ska jag se Backstreet Boys. Innan har jag bara kunnat säga att den 14onde ska jag se BSB, om 146 dagar ska jag se BSB eller om 5 veckor, 3 timmar och 34 sekunder ska jag se BSB men nu kan jag alltså säga att PÅ MÅNDAG ska jag se BSB. Som jag har längtat, som jag har förberett. Brian, nu ska jag se tills så att våra ögon möts. Du kommer skilja dig från Leighanne på Tisdag och jag kommer bli plastmamma till Baylee. Vi kommer bli en så fin och lycklig familj.

Jag, Brian och Baylee

Avundsjuk?

image190

Jag älskar min nya tshirt.
Det känns tryggt att bära med sig namnet på serien man älskar, på bröstet.


image191

Ajjjj

Igår när jag satt och rensade golvbrunnen och klöktes emellanåt så sträckte jag mitt knä. Det gjorde skitont och jag var nära på att skrika på hjälp så att någon granne kunde komma in och hjälpa mig upp ( och kanske fortsätta rensa min golvbrunn). Men det gick över sakta men säkert men idag när jag vaknade gör det skitont när jag böjer benet. Men tro det eller ej så ska jag faktiskt ut på promenad idag med. Man är väl ingen vekling?!

Halens is the shit

image186


Jag är en trogen kund till Halens. Det räcker med att dom skickar mig en rabattkod som ger 4% rabatt på köpet och dom får mig till att beställa. Denna gången får man 25% rabatt på en valfri vara om man kommer ihåg att skriva in koden 1170. Titta dessa små söta klänningarna. En sån skulle jag vilja ha. Är dock lite kluven till små-blommiga kläder eftersom det oftast bli stora solroser när jag tar på mig plagget eftersom jag ser ut att vara Peter Harrysson & Anna Books kärleksbarn.

image187 image188 image189

På väg hem

image185

Jag är ju en Ramlösa-fantast. Men på pressbyrån i Göteborg hade dom valt att bara investera i Loka så jag prova denna nya sorten. Den smakade huggorms-saliv som var tillsatt med kolsyra. Inte alls någon höjdare med andra ord.

Hanky panky disk

image184

Jag vann!!!! Jag vann Frida Fahrmans tävling som Metro hade om att vinna 100 par hanky panky trosor. Jag tror knappt det är sant. Trosorna kostar runt 300 kronor stycken så med andra ord är jag ägare till trosor värde 30.000 kronor. Gode gud vad glad jag är.

Hihi, lättlurade ni är. Jag har inte alls vunnit. Vad jag vet. Vinnaren kontaktas idag.

Shopping i GBG

Detta ljusfatet köpte jag i Göteborg. Det får mig att känna mig flickig och söt. Tre par vita blockljus på det och rummet får en ny känsla med mer hermoni och lust som Lulu Carter förmodligen skulle ha sagt.

image183

På promenad genom stan

Jag var ute på promenad igår. Hittade en bänk som jag satte mig på för att fotografera lite. Reste mig ganska snabbt för det enda som fattades just då var en rakhyvel, en mp3 med Kent-låtar inlagda, en bok med dikter bredvid mig och ansiktet nerkladdat med kajal eftersom jag ha gråtit över att livet suger kuk. Kändes lite som man var en estetisk fjortonåring så jag fortsatte min promenad till ICA och köpte en toalett-borste. Ni minns väl vad som hände med min gamla?

image182


Kenza

Jag är inget fan av Kenza. Har aldrig vart och kommer aldrig att bli. Men imorse när jag gick in på hennes sida visste jag inte ifall jag skulle kasta ut min dator genom fönstret eller skriva en kommentar till henne som hade gjort att polisen hade knackat på min dörr i eftermiddag. Jag bestämde mig för att luta mig tillbaka, tänka att hon är bara en stor tönt som ingen tycker om. Varför är jag så uppjagad över Kenzaren idag då, kan man undra? Jo, det är för att hon ska efterfesta med Backstreet boys. Nu är det så här att jag har älskat Bsb sen 1996 och kan allt om dom. Jag är 22 och Kenzo är väl typ 15? Hon får ju inte ens festa. Det är jag som borde bli inbjuden till deras party. Jag hatar Kenza.

Vart ska deras efterfest äga rum? Ska ni gå på konserten på måndag? Ska vi ses där och hänga utanför Café Opera, Spy bar eller vart festen nu kommer äga rum som värsta outsiders?

image181

Mingla agerar rörmockare

image180

Igår rensade jag min golvbrunn i duschen. Det var så vidrigt.trots att det bara var mitt hår, armhåle-hår och fitthår som låg där i. Inget benhår eftersom jag inte behöver raka mina ben. Har alltid varit avundsjuk på mina kompisar som får raka sina ben hela tiden. Det ser så roligt ut plus att dom blir så härligt sträva. Jag brukar alltid få ligga och smeka min kompis ben när dom är orakade. Både hon och jag börjar spinna för att det är så mysigt

Shoppat i GBG

image179

Gina Tricot har som vanligt tshirt med väldigt söta tryck.

fniss

Ni som är mina trogna besökare har säkert suttit på nålar hela helgen av nyfikenhet vad jag gjorde i Göteborg? Är ni beredda att höra (läsa) vad jag ha gjort? Okej, jag var nämligen på det öppna huset på Andra Avenyn på Lindholmen. Andra avenyn är den bästa serien som finns. Inte nog med det. Vet ni vad jag fick göra mer? Känna och klämma på Fyr "Roland" Thorwald & Christian "Håkon" Hollbrink. Jag blev alldeles knäsvag, fnittrig och illröd i ansiktet och trodde jag skulle dö när dom höll om mig under tiden som min pojkvän fick fotografera. hihi

Någon mer som var där?

image175

image176

image177

image178



Vart-är-bilden-tagen-tävling

Vart är bilden tagen? Den som gissa rätt vinner en goodie-bag värd 20.000

image174

Tjabba tjena och hallå

Så, nu ska jag försöka ta tag i uppdateringarna här på denna blogg. Jag har legat lite på latsidan de senaste dagarna så det ber jag så hemskt mycket om ursäkt för.  Jag ser ju bland alla kommentarer om hur ni har bönat och bett om att Mingla ska uppdatera lite trams. Nu är jag back och track igen. Vad ska vi prata om tycker ni?

Wilma, I´m hoooome

Jag är hemma från Göteborg. Jag måste bara bajsa och skapa lite blogg-motivation innan jag sätter mig för att uppdatera mer.

Trevlig helg

image173

Denna Gucci-inspirerande weekendbagen köpte jag av Mohammad på plattan en snöig dag i december ifjol. 200 kronor ville han ha för den medan Achmed på Hötorget ville ha det dubbla. Självklart gjorde jag affärer med Mohammed. Nu ska jag bara slänga i mig rester från gårdagens kycklingwok och sen blir det att sätta sig 4 timmar i bilen till Göteborg. Så nu hörs vi inte förrän efter helgen. Har inte bestämt oss när vi åker hem ännu. Imorgon är det den stora dagen. Vad jag ska göra då får ni veta efter helgen, fniss.

Frukost

image172

Godmorgon! Har precis käkat lite frulle och nu sitter jag och läser en massa bloggs. Fredag idag. Härligt! Jag ska snart ge mig ut på en morgonpromenad och sen hem och packa. Åker nämligen till Göteborg denna helgen också. Skippar nog Nordstan denna gången men vi ses säkert på Arkaden, Kompassen och Avenyn på Söndag. Ska fösöka hålla hårt i mina enkronor så dom inte försvinner ute i vimlet. Lätt att säga nu men när man står bland alla söta strumpor på Top Shop eller en söt vårig tunika på Rut m.fl så är det en annan femma.

Natti kompisar

Gå och lägg er nu så ni orkar med morgondagen.

So long

What´s in that package?

image169

image170


Här är det lilla paketet jag fick på posten idag. Där i låg min tröja från Koola Anna. Att få paket på posten med ett så fint rosa omslagspapper i silke kan få vilken tjej som helst gråtfärdig. När tanten på ICA kom med paketet började jag snyfta hejdlöst samtidigt som jag viftade med handen framför ansiktet. Är det verkligen till mig, frågade jag kassörskan mellan snyftningarna. Nej, såklart jag inte gjorde. Jag tog det lilla rosa paketet under armen och skuttade ut från affären. Vill ni också ha ett sånt fint rosa paket? Då kan ni beställa lite fina kläder från breeze. Massor med snygga kläder och har en hel del rea.

image171

school-tajm

image166

Till hösten ska jag ta tag i mitt liv en gång för alla. Jag ska börja skolan på heltid. Inget jobb som ska vara i vägen utan jag ska bara koncentrera mig på skolarbetet. Jag har försökt kombinera jobb med skola denna vår och tyvärr så är jag lite mer lagd åt det maskulina hållet så jag kan inte göra två saker samtidigt. Vad och vart jag ska gå får bilderna visa er. Har någon gått den utbildningen så vill jag gärna få kontakt med er. Ni kan säkert ge mig lite goda råd, om vilka lärare man kan muta med att visa sina små värmeljus för eller vart man ska gå om man vill hänga med det coola folket.

image167 image168

bh-shopping

image165

Här är mina nya tutt-hållare. I den ena är den sådana där jättehärliga silikoninlägg. Jag ligger bara och klämmer på dom hela tiden för att det känns så mysigt. Alltså jag ligger inte och klämmer på mina små värmeljus utan på själva bh.n. Mina värmeljus är så små så det är inte så mycket att verken klämma på eller hurra för.

Welcome to my life

 

image164

Jag sitter och äter wasabinötter och fruktar efter andan för att det är så starkt. Har nyheterna på i bakgrunden. Dom pratar om en tjej som fick diagnosen ADHD i 25årsålder. Det får mig att bli skakis i benen, trots att jag sitter ner. Jag har alltid trott att jag har haft någon form av just den sjukdomen. Mina vänner, gamla lärare och andra anhöriga skulle nog också hålla med om det inte är omöjligt. Vart går man och testar sig om man ha ADHD? Vårdcentralen? Jag visste inte ens att man kunde få den diagnosen i vuxen ålder. Jag trodde det var sånt som skolsyster ringde till ens föräldrar och berättade om när man gick i andra klass för att man ha myror i kalsipporna.

 


Pucko

image163Jag har glömt bort mitt lösenord till min mail/msn. Jag bytte lösenord på fyllan för ett tag sen och det rekommendera jag ingen att göra. Mailadressen jag har haft sen jag på högstadiet, som är registrerad i 100 olika Communitys,  forum, webshopar och porrsajter. Det är tur att jag har msn inställd på automatisk inloggning men skulle min dator få blackout så skulle jag varken komma in på msn eller mailen. Nu måste jag göra en ny mailadress, flytta över 450 msn-konakter (okej 50 st då) och maila en massa folk om att jag har ny mailadress. Så tröttsamt.


Var är du? Är du här?

image162

Jag har suttit och störtlipat till Spårlöst. Såg ni det på TV4 ikväll?  20åriga Emelie som skulle leta upp sin pappa i Japan. Jag satt helt stilla och var helt insluken i programmet. Jag hade nog inte ens reagerat ifall en atombomb hade släppts ute på bakgården. Jag grät med Emelie, jag skrattade med Emelie, jag var fundersam med Emelie och jag nickade förståeligt när Emelie pratade. Grät ni också elefanttårar? Spårlöst är mitt nya favoritprogram..direkt efter Andra avenyn.

busigt värre

När jag gick på gymnasiet brukade jag och min kompis hitta på ett bus med vår naturkunskapslärare. Varje morgon på väg till skolan gick vi förbi hans bil och då passade vi på att skriva en påhittad parkeringsböter-lapp. Första gångerna så flög han till bilen när han såg en lapp sitta på framsidan men efter 8 månader så fattade han att det var vi som hade varit i farten. Dag ut och dag in gjorde vi det. Sjukt roligt. Idag stod det en bil på min gata med en handskriven lapp på framrutan. Någon har snott min och min kompis skämt.

Nya pjux

image160image161

Häromdagen när jag skulle ut och äta glass i den våriga vårsolen och invigde mina leggings så började jag störtgråta när jag insåg att jag bara hade stora klumpiga vinterskor. Nej, jag grät inte. Jag skojar bara. Men hade Engla varit i samma situation så hade hon nog börjat gråta. Fast o andra sidan så ser nog Engla till att alltid ha ett på fräscha vårskor lagom till solen titta fram i vårkanten. Dessa skorna köpte jag idag.

God afton

Jag befinner mig just nu i min hembygd. Mami och jag har varit och shoppat. Bland annat två par vår-skor, två bh, pads och tvättpåsar. Sa till min kära mother att jag inte hittar min tvättpåse och har inte kunnat tvättat mina bh:ar på evigheter (läs 4-5 veckor). Så jag tyckte det var dags att inhandla lite nya tutt-hållare. Min moder tyckte att det var smidigare (läs billigare) om jag bara köpte tvättpåsar. Jag stod länge utanför Lindex och kliade mig på hakan och funderade på hur jag skulle göra. Kunde inte bestämma mig så jag köpte både och. Vill ni se bilder på dagens köp? I så fall kan jag bjuda på lite bilder lite senare. Nu ska jag avnjuta en stark/hot/fuerte kycklingwok.

Mina glorjärn

Mina nya glorjärn är nu på plats på nästippen. Bilderna är lånad av Pauline, tyvärr är jag inte lika snygg som hon är i dom. När jag är osminkad och ha glasögonen på mig så ser jag jätte-homosexuell ut. Det är lite roligt tycker jag.

image158 image159

Visst är dom snygga?!

Dagen går

Nu kan jag inte sitta här mer och häcka. Ska pudra näsan, ta på mig flanellskjortan och träskorna och sen springa upp på stan. Nja, jag får nog gå upp på stan. Svårt att springa i träskor. Ska köpa det där fina tyget som ni ser lite längre ner och hämta ut ett paket. Vad som finns i det paketet får ni se framåt kvällningen. Framåt skymningen skulle jag ha sagt om jag hette Stephen King.

tävling

Vart är bilden tagen? Den som gissar rätt vinner en goodiebag, värd 45.000 kronor.

image157

Tigi Bed head

image156

 

Panache på Nordstan säljer ut dessa mega-size flaskorna från Tigi Bed Head.för 399:-. Kostar 999:- i vanliga fall. Man hade ju inte behövt köpa schampo på minst ett år. Jag gillar såna där mega-size produkter, det får mig att känna mig ekonomisk. Åldringarna i kassan på Ö&B hade nog hållit med mig i detta inlägg.

Min tvättstuga

Det är rena rama fyndhörnan i min tvättstuga. Vad sägs om ett par barn-kalsonger eller varför inte en ny kudde? Först till kvarn!

image154


image155

calvin klein

Detta kortfodral fick följa med mig hem från Götet., tråkigt som stryk jag vet. Men man kanske skulle ta och piffa upp det med lite pärlor och vattenfärg?

image153

Sömmerskor, titta hit

image152

Igår var jag som sagt ute på en promenad, då passade jag på att kila in i en tygaffär. Jag hittade ett mycket fint tyg som jag tror att japanerna skulle gilla. Hade dom gått in i tygaffären och hittat det tyg som jag hittade så skulle dom känna sig hemma. Vet ni varför? Det var kimonoinspirerat. Jag älskar det. Jag ska sy en tubklänning av det. Någon som har gjort det och kan ge lite tips? Ni får skynda er med att skriva era små tips för jag ska börja sy i eftermiddag. Resultat visas oavsett hur den kommer bli.

dagens utstyrsel

Detta är så nära dagens outfit ni kommer att få komma i min blogg. Både första och sista bilden om jag säger så.

image151


pyjamaströja, H&M

hemma hos mingla

När jag satt och rensade datorn imorse samtidigt som jag petade i näsan så hittade jag bilder på mina soff-kuddar och köksstolar. Eftersom jag är en snäll bloggerska som tänker på sina läsare så visar jag bilderna för er. Stolarna är inte sköna, så köp dom inte men kuddarna är hysteriskt snygga så dom får ni gärna köpa om ni vill vara härmapor som jag vet att vissa av mina läsare vill vara.

image148

image149

Mode-tobbe

Känner sig den grymt roliga personen Tobias igen sig i denna rubriken, undrar jag?

image147

H&M är snälla

image146

Fick ni också ett litet sött vykort från H&M om att beställa höstkatalogen redan nu? Lite överdrivet tycker jag, för våren har ju knappt kommit men jag fega ändå inte för att beställa den.

Min sambo

Här är Gösten med brösten. Min kise-katt.

image144

image145

Ny dag med nya krafter

Jag minns knappt att jag var och hämtade tvätten igår kväll och jag minns definitivt inte att jag borstade tänderna och släckte alla mina lampor på mina 58 kvm. Jag var så trött och huvudvärken vet jag inte vad jag hade gjort för att förtjäna. När klockan var 21.15 låg jag på rygg som Sir väs och snarkade. Nu ska jag bara vakna till liv så vi kan fortsätta att ha trevligt tillsammans här på bloggen.

Tack för ikväll

image143Jag måste snart gå ner och hämta tvätten i tvättstugan. Läbbigt, man vet aldrig vem som står där inne bakom dörren! Kanske nåt freak som vill ha mina Lindex-jeans eller Björn Borg-trosorna som snart är sönderfräta av alla flytningar. Man kan aldirig veta. Jag har en huvudvärk som jag kan tänka mig att karusellmännen får en dag efter att ha tryckt on och off knappen på höjdskräcken på Liseberg. Om något freak står där nere i tvättstugan så orkar jag inte bråka. Dom får ta mina kläder, dom får t.o.m döda mig. Jag orkar inte tjaffsa. Jag vill bara sova. Vi hörs imon. Natti

påverkad

image142

Någon av alla mina 467 favoritbloggare tipsade om denna hallonjuicen från Brämhult. Brämhult brukar ju kunna sin sak tänkte jag och gick bums till Willys och inhandlade en. Det skulle jag inte ha gjort. Den smakar död huggorm. Köp den inte. Om ni nu ska köpa någon Brämhult så köp den gamla hederliga apelsinjuicen. Då blir man aldrig besviken.


Nyinhandlat

Denna boleron köpte jag på Lindex i helgen. Synd bara att det ser ut som en säckig flanell-skjorta när man ska fotografera den.

image141

ett litet rött paket

image140

Jag har säkert berättat för er om hur min pojkvän går in för alla hjärtans dag, påsken och alla andra såna meningslösa dagar. Jag fick fina presenter båda dom dagarna medan min pojkvän fick en klapp på kinden och en stor kram. Han är så omtänksam och go. Så nu när jag var i Göteborg-landet fick jag gottgöra detta och köpa honom ett hårgelé från Toni&guy och ett par Calvin Klein-kalsippor från ManCare. Han blev mycket glad, sa att jag var den bästa flickvännen man kunde tänka sig och började dansa salsa med mig. Njea, det gjorde han kanske inte men han blev glad. Det är huvudsaken.

Vårstädning

image139

Jag håller på med operation storstädning av min lägenhet. Men det är så tråkigt. Speciellt om man har det så stökigt som jag har det, när man inte vet vart man ska börja. Jag tog en paus mitt i allt och gav mig ut på en liten promenad. Jag hittade en hemlig väg, som ni ser på bilden. Jag har aldrig sett den lilla gatan i mitt 22åriga liv som jag har tillhört denna kommun så det var på tiden att undersöka detta. Tyvärr så var det inte så mycket att undersöka..

backstreet boys 14 april

image138

När min mellanstadie-lärare ville ha ordet och ville att vi skulle hålla käften skrek hon " mina ladies and gentlemens ". Så det skriker jag till er också nu. Nu ska ni lyssna (läsa) riktigt noga. Om exakt 12 dagar sitter jag på Hovet med tårarna i ögonen. Då är det äntligen dags för en efterlängtad (låt oss säga runt tio års väntan) konsert med Backstreet Boys. Jag kommer hoppa, skrika och gråta. Jag vill skriva Brian i min panna med kajalpennan och göra ett stort I LOVE BSB -plakat med hjälp av ett lakan, men jag tror inte min pojkvän följer med mig då. Snyft.

Ses vi där?

trött på mig själv

image137

Jag hade planerat att fotografera min middag idag som en riktig bloggare men ångrade mig då jag misslyckades totalt med att göra min makaronstuvning. Kastrullen får åka i soporna. Jag är helt värdelös på att laga mat. Det första jag tänker prioritera om jag blir rik i framtiden är restaurangbesök varje dag.

aprilskämt

image136

Ha ha ha ha jag lurade min kompis igår kväll. Jag sa att Starbucks ska öppna i ett pyttelitet köpcentrum här i stan och hon gick på det. Hysteriskt roligt. Tanken på att det ska öppna i denna lilla stad före Stockholm & Göteborg. Ha ha ha ha.. hur dum får man bli?

Blev ni lurade?


middagstips?

image135Jag hatar att laga mat och nu är jag superhungrig. Allra helst skulle jag vilja leta upp numret i telefonboken till pizzerian här nere på hörnan och beställa en 150grammare med bröd eller en El Greko. Den pizzan är så god så man får orgasm. Jag tycker inte om pizza men El Greko kan verkligen få mig till att känna mig som om jag vore i sjunde himlen. Det är gyros på den, massa rödlök och sallad, vitlökssås och stoooora saftiga feta-ost bitar. Erkänn att ni blev jätteavundsjuka nu för att er pizzeria inte har en sån god pizza. La la la la la.

Nu ska jag koka makaroner och korv


Nytt till min apartment

Titta vad jag fick av min mami förra veckan. Fint va? Påskliljorna har jag plockat själv och dom har stått lika fint i flera dagar. Ljus-lyktorna ska jag ha på balkongen i sommar. Visst ser de lite lantliga ut?

image132

image133 image134

andra avenyn

image131

 

Titta ni på Andra avenyn? Klart ni gör. Det är ju den bästa svenska serien direkt efter Skilda världar. Inget slår skilda världar. Jag saknar Toivonen och Bovallius än i dag. Ibland när jag har tråkigt brukar jag koppla in min VHS och kolla på gamla avsnitt som jag spelade in en gång i tiden. Dit jag ville komma med detta inlägg är att ni inte får missa Andra avenyn söndag-tisdag, klockan 20:00. Ni som följer det vet vem Hästen är. Han är den bästa i hela serien. I vissa stunder önskar jag att jag kände honom. Som förra veckan, när mitt jobb bar sig illa åt. Om jag hade känt Hästen då, hade han gett mig en klapp på axeln och sagt med sin grova göteborgska ? Oroa da´inte. Jag fixar detta ?


1000 apor

image130

Ni har väl inte missat 1000apor.se? Bröderna Schulmans nya humorsajt som öppnade sina www-dörrar igår. Jag har skrattat och skrattat hela förmiddagen. Gå in och läs mejlen "från" Patrick Ekwall till lyxrestaurangen Le Rouge. När jag skrattade som värst fick jag ge mig själv en smäll på käften för att lugna ner mig. Hade jag fortsatt att skratta så som jag gjorde så hade nog grannarna ringt hyresvärden och sagt att det sitter en narkotikapåverkad person i en lägenhet på våning två. Glöm inte att gå in där nu..

Är du glad så är jag glad

 

image129

När jag hade kommit hem från glass-utflykten häromdan fick jag ett sms av min vän. Ett sms som gjorde att jag skrattade, dansade hula-hula och klappade händerna i min ensamhet här i min apartment. Min kompis hade hittat ett par jeans på Gina Tricot som passade perfekt för henne, vilket tydligen inte tillhörde vardagen. Hon var lycklig. Jag blev också lycklig och fällde ett par tårar.

 


våren kom och gick

 

image126

Häromdagen när jag låg i soffan och skrek av menssmärtor så pep det i telefonen. Det var min kompis som undrade om vi skulle inviga årets första våffel-glass. Klart som in i helvetet att vi ska, svarade jag tillbaka på ett sms. Hokus pokus så stod jag utanför dörren och menssmärtorna var borta. Jag halvjoggade upp på stan av ren glädje över att få sätta tänderna i en stor fet glass i det fina vädret. Jag pratade, skrattade och sjöng för min snälla vän som kom med denna perfekta idé och till slut frågade hon mig om jag verkligen måste prata hela tiden.  Sen gick vi till bryggan och satte oss och då satt jag tyst. Jag tror hon ville njuta av sin glass och svanarnas fiolspelande. Kolla vilka fina naturbilder jag tog förresten.

 


 

image127

image128

 


Loppis på Hisingen

image125

Som mina trogna besökare vet så tillbringade jag helgen i Lisebergskaninens hemstad. I lördags åkte vi runt till en massa loppisar på Hisingen. Försökte hitta mig en snygg väska eller snygga skor, för kan Elin Kling så kan jag. Men jag blir bara äcklad. Alla väskor, skor och kläder på loppmarknader ser ut att komma direkt från uteliggarna i Brunsparken. Men denna skålen (karott skulle Farmor ha kallat det för) fyndade jag för endast 30 riksdaler. Fräsig va?

Ikväll

image124

Motivationen till allt har legat på minus noll så gott som hela dagen. Jag har mest glidit runt i lägenheten, gått från rum till rum med armarna på höften, skakat på huvudet och sagt all sin dar åt mig själv och synat oredan från golv till tak. Men ikväll vände det.  Har jag suttit i 45 minuter på golvet i sovrummet och sorterat kläder till lite skön dancemjusic på radioseven.se. Fick ont i ryggen så jag var tvungen att ta en paus vid min lilla blogg som ingen jävel verkar bry sig om ikväll. Är ni för upptagna med er egna blogg sen helgens uppehåll?

Den som väntar på något gott

Har ni blivit lurade idag? Det har inte jag. Jag blir aldrig lurad. Kanske för att folk tycker att jag är för smart för att bli lurad eller att jag är så förberedd på såna här dagar så det är ingen idé. Det brukar ju vara mest jag som sköter den biten. Men jag har faktiskt inte lurat någon idag. Men o andra sidan så är inte dagen slut ännu. Hihi. Kan ingen dela med sig av något bra aprilskämt? Jag har noll fantasi. Förra året skrev jag ut på min blogg att jag skulle till USA i tre månader. ALLA gick på det. Det var roligt.

frukt-lunch

image123Jag tog en paus i städandet och gjorde mig en fruktsallad och sen hällde jag lite Brämhult hallon-juice över. När jag googlade på fruitsalad för att få upp en bild till detta inlägget fick det mig att tänka på när jag och min kompis var på Kreta för ett par år sedan. Varje dag på beachen kom det en gammal gammal kretansk kvinna med en jättestor låda på magen och sen gick och runt och skrek " FRÄJCH FRRRUT ". Min kompis tyckte detta var hysteriskt roligt och härmade den gamla kvinnan hela veckan. Ja, hon härmade kvinnan långt in på hösten om jag minns rätt.

Hallo my friends

Äntligen funkar bloggen. Jag har haft panik här hemma. Har legat i soffan och cyklat i luften och joddlat som en indian av ren frustration men nu är vi allesammans back on track. Tack vare en oförglömlig mensvärk igår blev det inte så mycket städande så det får jag ta igen idag istället. Under diskbänken ligger nog en massa söta rått-bebisar och i den inbyggda klädgarderoben har nog fladdemöss flyttat in för längesen. Dags att göra lite nytta. Vi kan väl höras ikväll? Jag har en massa bilder och roliga saker att skriva om så don´t forget me friends.

RSS 2.0