Summer

Det stora samtalsämnet just nu är att jag och min friend ska till Göteborg nu på fredag. Vi är lika uppspelta som när man gick på lågstadiet och skulle på klassresa men som slutade att föräldrarna fick hämta en så fort det började bli mörkt ute. Förhoppningsvis så ska vi klara fem dagar med shopping, uteserveringar och utflykter tillsammans utan att någon får hemlängtan. Det ska bli så hejdlöst roligt eftersom det var ca 3 år sedan vi var i Göteborg ihop. Nu är det läggdags..


Kommentarer
Postat av: emmzy

alltså jag skulle vilja ha ett möte med dig. Du kanske kan lära mig hur man gör för att ha pengar över till ett par resor i månaden? Jag tar tacksamt emot din hjälp, för det är för mig en gåta. Då skulle jag kanske exempelvis kunna träffa dig oftare. :P

2008-07-07 @ 05:42:23
URL: http://emmzy.blogg.se/
Postat av: emmzy

hehe, njae, riktigt så enkelt är det inte. Men det är lyxigt och jag är avundsjuk, det var år o dar sen jag var i götet, men nu kanske jag får anledning att åka dit. Eller jag var ju iofs på lisset förra året, och jo, jag var ju på gräv också.. men ja, du vet uteservering, shopping osv var läääängesen :)

2008-07-07 @ 10:05:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0