NY BLOGG ? ? ?

Jag vet , jag är så omständig men jag vill ha en ny blogg. Hur många gånger har du bytt nu, tänker ni? Hmm, typ 3-4 gånger kanske? Fast jag vet inte än . Jag har inte bestämt mig . Jag vill ha med alla mina inlägg men man kan väl inte flytta över alla sina inlägg till en annan blogg? Jag vill byta för att jag hatar namnet Mingla. Vart fick jag det ifrån? Hur nördigt som helst. Kom på ett bra namn till mig så kan vi diskutera sen ifall jag byter blogg.. :)

Kommentarer
Postat av: Marica Rödebäck

Jo alla är vi olika, det märks. Det är ju bara bra att man är det ... Svarar du på alla kommentarerna? Typ om du skrivit att du vart på begraving och så kommenterar någon, haft en bra dag? Svara du på den då?Synd att man inte bara kan byta namnet på bloggen, att du har kvar denna så du slipper flytta alla inlägg men att bara namnet byts. Hade ju vart det lättaste.. .Typ som det var på lunar.

2008-08-03 @ 11:00:27
URL: http://rodeback.blogg.se/
Postat av: Marica Rödebäck

Kanske spelar roll till vilket inlägg kommentaren skrivs.

Har fått två kommentarer av en tjej som vill att ma skall kolla in hennes blogg... Det räcker att man skriver det en gång till varje tycker jag! Men men.Har inte gjort så mkt sen jag vaknade, kollat lite på teve och så. Skall ner till duschen nu och göra mej klar för vi skall åka till Borås och shoppa. Själv då?

2008-08-03 @ 11:16:30
URL: http://rodeback.blogg.se/
Postat av: farzi

ÄÄÄÄÄÄÄNTLIGEN kommer jag in på din blogg, har prövat hela helgen när jag suttit och haft tråkigt på jobbet, men nu! hihi

2008-08-03 @ 11:19:35
URL: http://farzaneh.blogg.se/
Postat av: farzi

ja! tänk om det skulle varit på riktigt, hade nog dött.haha jo jag vet, men nu är allt som det skaa :D

2008-08-03 @ 11:43:10
URL: http://farzaneh.blogg.se/
Postat av: anna

svar: ja det är ju det. man får tänka på vad man skriver så det inte blir för personligt.

2008-08-03 @ 12:28:28
URL: http://addspirit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0