Åh

Min dator har fått ett tuppjuck. Alla länkar jag har sparat i bokmärken/favoriter är helt borta. Precis varenda liten länk som jag har sparat en gång i tiden. Lite sorligt!! Imorgon är det jag som går till närmaste Onoff och köper en massa skivor så jag kan bränna alla mina bilder. En vacker dag är väl dom borta också från min dator och då är det Mingla som funderar ut lindrigaste sättet att göra självmord.Kommentarer
Postat av: Sandra Ajax

Åh, backup på allt man äger på datorn borde göras oftare. För när olyckan väl är framme blir man så sur!Svar: Tack för de fina orden! Jag bytte till "Fröken Ajax" då tävlingen Fröken Sverige hörde av sig och började prata om att blanda in advokater. Sedan förra året har jag tagit studenten, skaffat pojkvän, fått jobb på Metro (som assistent för Metrobloggen), och nu kommit in på journalistik på Stockholms Universitet :) För att sammanfatta lite, ifall du inte orkar blanda igenom hela arkivet ;) Ha en fin kväll!

2008-08-05 @ 18:58:37
URL: http://sandraajax.se
Postat av: Sandra Ajax

Svar: Nejdå, det är inte alls illa ;) Jag kan tyvärr inte säga mer än att mina arbetsuppgifter är administrativa (?). Jag jobbar mycket hemifrån, vid datorn. Exakt vad jag gör är hemligt eftersom jag även bloggar på Metro. Om det skulle komma ut skulle jag få hundra frågor angående just mina arbetsuppgifter :P

2008-08-05 @ 19:25:37
URL: http://sandraajax.se
Postat av: anna

svar: de behöver alltid nytt folk där jag jobbar så hör av dig om du vill testa på det :) jag bor vid olskroken om du vet vart det ligger?

2008-08-05 @ 19:27:25
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: Jossan

fan vad irriterad man blir då såna där skitproblem dyker upp. man vill ju bara cutta någon, seriöst. se till att spara dom där bilderna, för mina försvann, poff bara.

2008-08-05 @ 23:19:24
URL: http://jossan1.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0