Shit

Gick inte alls bra på träningen idag. Värmde upp med crosstrainern i fem minuter och när jag steg av så hade jag samma trötthet i kroppen som jag antar att vinnaren av Stockholm maraton har på Söndag. Kände mig yr och började må illa. Vilade en stund och sen cyklade jag 7 km och därefter var jag så gott som döende. Dr. Pojkvän hade föreläsning för mig att det säkert berodde på att jag inte har tränat på hela veckan och haft mens och förlorat en massa blod. Jag hoppas han har rätt. Nya tag imorgon.

Kommentarer
Postat av: PIMPIM

sv : nej men jag ska nog göra det snart :D har du gjort det ngn gång ? :)

2008-05-30 @ 23:36:47
URL: http://hejpimpim.blogg.se/
Postat av: PIMPIM

jaa, finns superfina saker där :) men ska prata med en datorexpert som är min mammas kompis som jobbar med företag på nätet, och hon ska hjälpa mig beställa från olika sidor och ta reda på hur mkt frakten kostar :D



Imorrn ska jag gå på stan med min låtsasmamma och några syskon. Kommer shoppas massor tror jag ;) Senare åker vi till kivik där vår sommarstuga är :) Dusj ? :)

2008-05-30 @ 23:46:38
URL: http://hejpimpim.blogg.se/
Postat av: PIMPIM

låter härligt :) ja, jag har vart inne på gojane.com , har enormt snygga kläder =) tror faktiskt jag hittade sidan i en 17-tidning :)

kram

2008-05-30 @ 23:49:27
URL: http://hejpimpim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0