Beachen



Imorgon bitti efter träningen ska jag och min karl ta vår pickup, köra till ICA och köpa matsäck och sen vidare till beachen. Det var ett skämt, det där om pickupen. Hade min pojkvän varit grek och vi hade bott i en liten by på Kreta så kunde det ha varit möjligt. Fast då hade vi inte kört till ICA, då hade vi parkerat pickupen på trottoaren utanför Supermarket och sen hade min pojkvän haft en flaska wiskey i handsfacket. Jajamensann. Men nu bor vi ju bara i Södra sverige, där det är mer vanligare att ha en vanlig bil och att handla på ICA. Kan ni rekomenderar någon picknick-mat som är så rätt nu? Borde kanske maila Elin Kling. Hon vet säkert vad som är inne att ha med sig i korgen i sommar.

Kommentarer
Postat av: elli

på hm för rätt länge sedan:/ :P



haha tack! :) nej men preics, det är kul :D

2008-06-01 @ 00:11:45
URL: http://ellinorak.blogg.se/
Postat av: - PiggyLotten, Elin

svar: hahah, vad jag skrattade åt sista meningen i ditt inlägg. ;) och nej, tyvärr har jag inte hunnit sola "på riktigt" idag, men att titta på en ridlektion ute i gassande sol ger ganska så snygga streck i ansiktet (resultatet av en halvt foundationtäckt panna).

2008-06-01 @ 00:13:53
URL: http://piggylotten.blogg.se/
Postat av: Tessie

hej! nej, jag far inte betalt for att blogga! har nog inte tillrackligt med lasare for det =)

2008-06-01 @ 00:14:25
URL: http://tessssie.blogg.se/
Postat av: Anonym

ja, fråga på bara.

2008-06-01 @ 00:15:50
URL: http://sebastinkrabba.blogg.se/
Postat av: elli

hahaha söt! tack :P



vilka av de? du skickade en länk till kategorin gör själv tips.. ;)

menar du de med kedjan ? :P

2008-06-01 @ 00:24:19
URL: http://ellinorak.blogg.se/
Postat av: Stephanie

Ja en sådan väska håller ju och jag längtar till den dagen jag kan ge den till min dotter (eller son, man vet ju aldrig, haha). Och eftersom att jag är ganska rädd om mina saker kommer den nog hålla sig fin. Mn Chloé är väl snart fyra år och även om den är sliten så är den fin och jag älskar den lika mycket idag som när jag köpte den, sparade länge men den var värd varenda krona!

Jag tycker att så länge man sparar och köper själv, och förstår pengarnas betydelse så är det ok. Även om jag önskar att jag kunde köpa allt så är det nog inte så roligt att aldrig behöva drömma, önska och spara till något man verkligen vill ha.

Härligt med charter, det är ju semester på riktigt :) NY låter underbart och bra med gratis boende, det är ju det som kostar. Jag ska till London i Augusti, tre dagar, men då blir det shopping varenda sekund :D

2008-06-01 @ 00:25:41
URL: http://stephaniessecret.blogg.se/
Postat av: Anonym

hejsan, jag får inte betalt för at blogga, tror man måste ha ganska många läsare för det, har bara haft min blogg några dagar :) får du ? i så fall hur?

2008-06-01 @ 00:51:06
URL: http://hdd.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0