t r ö t t

Efter att ha sprungit upp och ner i trapporna med tunga lådor och sisådär en miljon svarta sopsäckar, fyllda med skit som åkte ner direkt i de gröna soptunnorna, putsande och skurande så är jag världens tröttaste tjej nu. Grejerna som finns kvar i min lägenhet är lätträknade nu och har endast halva lägenheten kvar att städa. Imorgon kväll är min lägenhet i toppskick och vill jag vara riktigt snäll så kan min efterträdare få nycklarna redan på Måndag. Vi får väl se vilken sida jag vaknar på när Måndag kommer.

Varje dag får jag en kommentar som " hur kan du flytta från den fina lägenheten? " , " Ska du verkligen flytta från den mysiga lägenheten? " , " Hade jag kunnat så hade jag tagit över din lägenhet! " , " Varför hyr du inte ut den i andra hand, du kommer ångra dig. Finare lägenhet kommer du inte kunna få inom de närmsta åren. "

Jag vet , jag vet , jag vet. Men jag har tänkt fram och tillbaka varje dag - varje minut i flera månader och kommit fram till att detta är mitt rätta val just nu. Om det sen är det eller inte visar sig i höst..spännande va? Jag tror det är nyttigt att utmana sig själv. Och då menar jag inte att färga håret svart, tatuera sig eller bli på smällen.

En sak är säker och det är att jag saknar redan min lägenhet och jag kommer nog fälla några tårar när jag ger killen nycklarna på måndag kväll...eller Tisdag om jag vaknar på fel sida.







Kommentarer
Postat av: Mariama

hej, jag utmanar dig, läs vidare i min blogg:)

2008-06-29 @ 12:52:22
URL: http://thatismyname.blogg.se/
Postat av: Loud Silence

Oj, lägenheten ser riktigt fräsch ut! Är det någon speciell anledning för att du flyttar? (har precis upptäckt din blogg, så jag kanske har missat nåt inlägg där det står :/)



Kram

2008-06-29 @ 14:08:06
URL: http://loudsilence.blogg.se/
Postat av: HannahSthlm

Jaaa..men känner du att det är rätt så är det säkert det..det kommer nog bli toppen:)! (vem vet..du kanske hittar en lika fin våning snart igen;)

2008-06-29 @ 16:14:43
URL: http://hannahsthlm.blogg.se/
Postat av: Maria

en sån soffa vill ja ha ! dom är så underbara !

2008-06-29 @ 17:30:11
URL: http://blooondiiie.blogg.se/
Postat av: jennifer

det ser hemtrevligt ut :)

2008-06-29 @ 18:23:59
URL: http://jennifersdagbok.blogg.se/
Postat av: Susanna

Jäklar vilken snygg soffa. var har du hittat den och vad kostade den? ;) Är på soffjakt nämligen, hihi.

2008-06-29 @ 19:52:57
URL: http://amorina.blogg.se/
Postat av: Lina

Nepp det får jag ejj

2008-06-30 @ 14:47:55
URL: http://fotoblixt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0