tablettmissbrukare

Har äntligen börjat sluta äta alla mina medicin-tabletter. Nu har jag bara den flytande pencillinet kvar som jag ska dricka fram till Tisdag. Jag vill bara varna er att ta flytande pencilin nästa gång ni har planer på att göra det. Det är så vidervärdigt att jag aldrig varit med om liknande. Var tvungen att ta flytande denna sjukdomsrundan eftersom jag inte kunde svälja vatten och kunde därför inte svälja några tabletter. De andra medicintabletterna började jag ta så fort halsondan hade gått ner. Denna jävla kåvepenin står mig upp i halsen. Tre gånger om dagen tar jag den dessutom. Det är tur att GB säljer stora 15pack med piggelin. Är inne på mitt andra paket nu på mindre än en vecka. I söndags åt jag 7 (!!!) piggelin för det var det enda som lindrade mot halsen, nu tar jag det mest som belöning efter förmiddagens penicilin-grogg. Det är tur att ett gymkort ska inhandlas nästa vecka.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack! Altså jag funderar på att ha kvar den,,, men det finns ju garanterat idioter som kommer kommentera den. men vafan..

2008-04-25 @ 13:07:25
URL: http://tka91.blogg.se
Postat av: MiMariaTherese

Förstår dig, pencilin suger! Kommer ihåg när man var liten och fick flytande pencilin som alltid var smaksatt med nåt svinäckligt, typ lakrits eller annat bläh...

Vet inte vad jag ska hitta på under min ledighet. Här i Götet spås det väl inte sådär scheissefint väder, så jag får se.
Såg förresten att du söker jobb här. Du kan få mitt. Jag kan tom betala dig om du tar det :D

2008-04-25 @ 13:15:47
URL: http://mimariatherese.blogg.se
Postat av: malin

Hejsan Mingla.
Nej, jag kan väl inte påstå att jag tjänar pengar på den, förstår inte riktigt hur man kan göra det....
Lycka till med arbetet =)

2008-04-25 @ 13:18:32
URL: http://devilian.blogg.se
Postat av: Annette

Förstår ditt avsky för flytande penicillin! Min stackars son tvingade jag i flytande penicillin 13 kurer på 9 månader när han var liten pga återkommande öroninflammationer. Han var ett så kallat "öron-barn". Men, idag är han en frisk, stark, snygg ynglig på 21 år.

2008-04-25 @ 13:28:38
URL: http://annetteandersson.blogg.se
Postat av: Annette

Hej Mingla,
Nej, jag tjänar inte ett öre på min blogg. Jag skriver bara för att jag tycker det är roligt och njuter av att andra läser det jag skriver.
Jag har även en annan sida där jag publicerar annat jag skriver. Inte heller där tjänar jag några pengar på att skriva, men har mellan 200-600 läsningar per vecka. Det tycker jag är otroligt kul!
Du kan gå in på www.poeter.se/Annette_Andersson och läsa om du vill.
Lycka till med ditt arbete om bloggar!
Hälsningar
Annette A

2008-04-25 @ 13:32:23
URL: http://annetteandersson.blogg.se
Postat av: Josefina

haha fy tusan för flytande! krya på dig

2008-04-25 @ 13:42:05
URL: http://josfinas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0